- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
im492
tag
Valaki nem tudja, ez a teló működik turbó simmel? És ha igen melyikkel?
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan tudom a beszédhangot feljebb tornászni? Nyomom én telefonálás közben az oldalsó gombokat, de haloványan muzsikál
Köszi!"Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
jonnyjoker01
veterán
sziasztok
mondani szeretném, hogy féltve őrizzétek meg a bajtól a telefon usb cstiját... nem a legjobb minőségű (nekem emiatt avn most szervizben), ugyhogy VIGYÁZAT!!!!Üdv. Johnny
-
Jamcsabi
tag
válasz jonnyjoker01 #354 üzenetére
Mit értesz ez alatt? Milyen bajtól? Kifejtenéd részletesebben?
[ Szerkesztve ]
-
Jamcsabi
tag
Készítettek a One Touch készülékeknek egy másik weblapot is: http://www.alcatelonetouch.com/products/messaging/ot-806.html
Innen már letölthető a PC Suite alkalmazás újabb verziója is: 7.0.18
-
Jamcsabi
tag
válasz Redome86 #358 üzenetére
Amit én linkeltem, az a beszéd hangerőt növeli: audio --> normal mode --> speech --> 16 level setting --> az értéket állítsd nagyobbra (legfeljebb 255-re)
Miután beállítottad, tekerd max-ra a hangerőt beszélgetés közben az oldalt lévő gombbal!Nekem is ez volt a bajom, és így sikerült nekem is megoldanom.
-
Faun
csendes tag
Használhatom a gépre kötött teló wifi-jét magán a gépen? Nincs a gépben wifi és a szomszéd nete nincs levédve
-
Faun
csendes tag
Tudnátok linkelni vagy e-mailben küldeni fontosabb programokat telefonra? (Értem én ezalatt működő PDF/DOC reader...) ennemtehanemen@freemail.hu Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Faun
csendes tag
Nem lehet rá androidot varázsolni?
-
foxymaci
senior tag
nah a telóm t-mobile szervízbe került meghalt az érintőpanel...
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
válasz jonnyjoker01 #368 üzenetére
nah remek ..... addig kaptam egy nokia c5-öst de kell a telóm hiányzik a qwerty
remélem már nem lesz semmi baja mert ha jól tudom egy év gari van rá és december 14 én lejár az enyémről ...._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
foxymaci
senior tag
válasz jonnyjoker01 #370 üzenetére
hát hiányzik a wifi meg a qwerty bt infó nem ment az alcatelen
-
foxymaci
senior tag
telefonom nem javítható ezért a t-mobile felajánlott 3 készüléket cserébe samsung star 2, move by t-mobile, samsung chat
-
foxymaci
senior tag
pénzem nem adják vissza azt mondták visszavásárolja az alcatel gondolom mennyiért ...... mondtam hogy ha drágább készüléket kérek és kifizetem a különbözetet azt meg nem lehet mert ez van és kész ma mire odamentem már csak a star 2 és move by t-mobile közül választhattam volna de nem kértem egyiket se majd hétfőn megyek de nem tudom mit tegyek mert nekem igazán egyik sem kéne akkor már inkább egy galaxy mini kérnék ha lehetne ti melyiket választanátok ???
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Végigolvastam szinte az egész topicot, de nem sikerül megcsinálni a youtube videó nézést a telón.. igaz, nekem 807 -es készülékem van, de egyszerűen nem engedi, hogy youtube-on videózzak. Segítsetek légyszi. Próbáltam feltenni Bolt böngészőt is, de az meg nem kap netet valamiért (wifi-re csatlakozva van, opera netezik, bolt nem tud)
Próbáltam a streaming beállításokat is, de csak annyit sikerült elérni, hogy megnyitja a lejátszót és mintha tölteni akarná lefelé, de sehova nem indul el.
Mit kell még csinálni vele?
Előre is kösziELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
foxymaci
senior tag
válasz jonnyjoker01 #376 üzenetére
move nál maradtam egész korrekt készülék
-
csoki46
senior tag
Nekem is behalt az érintő panel. Mennyi gari van ezekre a telókra? 2010 december, november körül vehettem. 2 éve gari lehet rá?
-
Jamcsabi
tag
Main menu - Video Player - Options - Streaming URL - Streaming Settings - Add.
Profile name: Wireless streaming
Data Account: choose Wi-Fi
Use proxy: Off
make no changes to Proxy server and proxy port
Lowest UDP port: 1024
Highest UDP port: 65535Done.
That should do it, but you'll only be able to play videos via wifi, to use sim, you'll have to deactivate this acc. And still, streaming won't work on all routers, and signal should have at least two bars =\ -
br.rak
őstag
Palringo 3.2-es beta változat kérésre módosítva és kipróbálva
link:
http://www.2shared.com/file/lCBq2UBT/palringo-medium.htmlBr
-
Jamcsabi
tag
Teszteltem pár játékot a telefonra. Az alábbi kettő úgy tűnik, hogy problémamentesen fut, és aránylag jól kezelhető:
-
foxymaci
senior tag
-
br.rak
őstag
Nem tudja valaki, hogy lehetne ezt a témát beállítani a telefonra? (link)
-
Jamcsabi
tag
A telefon jelenlegi (SVN: 010 03G) szoftverének hibái:
1., Ha a naptárban a hét kezdőnapját hétfőre állítom, akkor a képernyőn alaphelyzetben az egy nappal korábbi napot írja ki az óra alatt. A telefon újraindítása után pedig visszaáll a hét kezdőnapja vasárnapra (nem jegyzi meg a beállítást).
2., A hangfelvevő működése alatt a kijelző világítása nem kapcsol ki, így hosszabb felvételnél hamar lemerül az akkumulátor.
3., Hiába állítom néma módba a telefont, az alacsony akku feszültséget jelző hang nagy hangerővel "jelez".
4., A kamerahang nem kapcsolható ki.
5., Telefonáláskor a hangszoró hangereje, még maximumra állítva is meglehetősen halk.
6., A zenelejátszó nagyon lassú, ha beletekerek egy zeneszámba, 30-40 másodpercet is várni kell, mire elindul a lejátszás.
7., A képnéző program nem jeleníti meg a 1600x1200 felbontásnál nagyobb képeket.
Erre irányuló kérdésemre a T-Mobile ügyfélszolgálattól az alábbi e-mailt kaptam:
"Tisztelt xxxxxxxx, kedves Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy novemberben elfogadták a 010 28 szoftvert készülékéhez.
Reméljük, válaszunkkal segítségére lehettünk. Forduljon hozzánk máskor is bizalommal!
Üdvözlettel:
xxxxxxxxxxx
Mail Center
Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt"Tehát, aki az új szoftverrel szeretné használni a telefonját, menjen el a legközelebbi szervizzel rendelkező T-Pontba és sorolja fel a szervizes átvevőnek a jelenlegi szoftver hibáit!
-
dgrdp
csendes tag
válasz Jamcsabi #387 üzenetére
Ez az új szoftver elérhető valahol? (neten sehol sem találtam...)
Egyébként az általad felsorolt hibák mellett ezen a fórumon is írták korábban, és sajnos én is ezt tapasztalom, hogy a PC-m USB portjára való csatlakozást nem észleli, csak beindul az akkitöltés. (hiába, hogy az AlcatelPCSuite-et telepítettem Cable driverestül) Egyébként nemzetközi fórumokon is említik ezt a hibát, de nem találtam megoldást. Mondjuk egy kártyaadapterrel megoldottam, csak nem olyan kényelmes ez így...
Amire kíváncsi volnék, hogy esetleg talált-e valaki ehhez a telefonhoz térképnéző alkalmazást?
Ugye GPS nincs (nekem nem is kell feltétlenül), és a képnéző csak igazán kicsi képeket tud megnyitni. Ezért azt találtam ki, hogy töltök offline térképet (Mobile Atlas Creatorral OpenStreetMap, Turistautak.hu és egyéb online térképek kiválóan exportálhatóak különböző térképolvasókhoz való formátumban), majd felraktam a TrekBuddy-t. Most itt tartok, hogy az app fenn van, de nem tudom beolvasni a térképemet...
Valakinek vmi ötlete?
Egy jó képnéző is megtenné...(ami egyébként amúgy se ártana) -
jonnyjoker01
veterán
válasz Jamcsabi #387 üzenetére
És milyen ez az új szoft? A hibák amiket felsoroltál megszűntek? Benne van az m3g és a bluetooth java api?(futnak-e a 3d-s játékok, és müxenek-e a bt-s alkalmazások?) Stabilabb, gyorsabb az új szoftver? Megjeleníti.e az 1600x1200 nál nagyobb felbontású képeket?
Bocs, hogy ilyen sok kérdéssel ostromozlak, "kicsit" jíváncsi vok.
Thx!
JoniÜdv. Johnny
-
Jamcsabi
tag
válasz jonnyjoker01 #389 üzenetére
Annak ellenére, hogy a T-Mobile elfogadta/kiadta a szoftvert, a hivatalos szakszerviznek nem áll rendelkezésére.
Ennek következtében még mindig az ősrégi SVN: 010 03G verzió van a telefonomon, emiatt nem tudok válaszolni a kérdéseidre.
Szánalom ami a szoftverfrissítések körül folyik ennél a szolgáltatónál! -
Adonimus
senior tag
Hali.
Lenne egy problem.
Amikor rámegyek a kamerára, csak fekete kép jön be és az ikonok de a telefon azonnal lefagy, semmit nem lehet megnyomni. Minden alkalommal ez van. Ki kell venni az akksit, mert másképp kilépni sem lehet. Mit lehetne csinálni vele?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Jamcsabi
tag
válasz Adonimus #392 üzenetére
Valószínűleg szoftverhiba, vagy a kamera ment tönkre.
Ha még garanciás, akkor vidd be a szervizbe. Ha már nem, próbáld frissíteni a szoftvert a One Touch Upgrade programmal: hivatalos honlap ---> letöltés (habár tudtommal ez az új verzió csak akkor tölti rá a telefonra, ha van frissebb a jelenleginél..)[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Aki még használná a készüléket
Ebuddy 3.0.10 letöltés
Letöltés után ki kell tömöríteni és a java file-t feltelpíteni
Br
[ Szerkesztve ]
-
Boxos9551
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy kaptam nem olyan rég egy ilyen telefont és örültem neki meg minden de tegnap amikor itthon akartam csatlakozni a wifihez nem engedte,azóta probálom keresgélni mi lehet a hiba de nem tudok rájönni, mindent kiprobáltam már még a hard resetet is meg akartam probálkozni a szoftverfrissitéssel is de a gép sem ismeri fel az usb-t.
Kérlek valaki segítsen, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest