- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dixi83
csendes tag
válasz Onesgius #149 üzenetére
Én most próbáltam ki,hogy hallottam többeknél nem működik.
Na én is rádugtam ki választottam a cserélhető eszközöket,telepíti megjelenik a TCommanderbe a meghajtó a memoriakártyáról + a telefon mappái Audios, Ebook stb.és rendesen müködik
a webcamera opciót is kiválasztottam,beállítottam a msnen ezt webcamerának működik,de hát tetű lassú,ugyhogy ezt nem ajánlom!
A Com port,gondolom a modem,azt nem próbáltam -
novoszath
senior tag
nekem is sikerult egy ilyen telot bexervalni
eddig nagyon jo
nem volt semmi gond a wifivel egybol + talalta es operval tokeletesen mukodik
UI: az5.1-es operba hogy lehet ki loni a kepernyon levo bilit hogy tudjam haxnalni a rendeset?
Udv
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Onesgius
csendes tag
Hát nekem Commanderel se találja meg a gép nem tom honnan lehet illesztő progit szerválni?
-
foxymaci
senior tag
válasz novoszath #152 üzenetére
szia opera mini 5.1 be bemész a beállításokba ott haladó és lesz egy olyan hogy Opera billentyűzet azt állítsd át soha módra akkor a telefon qwerty gombsorát tudod használni
jahh valaki rájött már a wifis streamingre hogy youtube os videókat lehessen lesni t-mobile edge használata nélkül?
[ Szerkesztve ]
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Onesgius
csendes tag
Halljátok kinek adtak hozzá illesztő progis cédét? Nekem csak egy USB egy töltő és egy Headset jött azt csá Sztem itt valami galiba van mert a gép meg kéri az illesztőt
-
Feher_David
csendes tag
Szia Dixi!
Elnézésedet kérem a zavarásért. El tudnál nekem küldeni egy a vairy text II-n futó ebuddy messengert vagy linket hozzá?! Akárhol kerestem ingyenes verziót, végül csak oda jutottam vele, hogy fizessek. Amit találtam, ott pedig vagy a fájl volt hibás (JAD) vagy hibaüzenetet írt ki.
És még egy kérdés: Az általad ajánlott beállításokat elvégeztem melyekkel kizártam a T-mobile-t az adatforgalomból, viszont így nem tudom belőni a mail klienst. Tudnál ebben is némi útmutatással szolgálni?
Várom mielőbbi válaszod és...
... előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged ill. fáradozásid.
További kellemes napot kívánok!
Üdvözlettel: Dávid
-
Z-77
tag
Könyörgöm ne írjátok már meg privátban is a kérdéseiteket... Ezzel a témával kapcsolatban itt a fórum, ha lesz aki tudja a kérdéseitekre a választ és lesz ideje, majd válaszolni fog. Hirdetek is, és mással kapcsolatban nem igazán szeretek privátozgatni. köszi...
-
Dixi83
csendes tag
válasz Feher_David #157 üzenetére
Szevasz Dávid!
én se találtam még msn messengert erre a telefonra.
1 oldal van ami állítólag vairy text2-höz vannak progik,zenék játékok stb.
http://www.umnet.com/phone/3434-Alcatel_OT_806
innen én szedtem le skypeot,msnt,youtube lejátszót,nálam nem működött,mással én nem próbálkoztamaz email kliens beállítását meg már többen leírták,próbáld meg az alapján,nekem sincs beállítva!
sok sikert,és ha valamit találsz oszd meg velünk is
-
novoszath
senior tag
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
magyar nyelv van benne?
le tudnad irni az upgrade menetet?
nagyon + koxxonnem
Udv
[ Szerkesztve ]
-
Mindy-Lee
tag
válasz Feher_David #157 üzenetére
Szia!
Ilyen progrmoknál ajánlom neked a www.getjar.com-ot, telóról az m.getjar.com címről érhető el.
-
Onesgius
csendes tag
Valaki nem videózná le ahogy alap beállításból belövi a netet mert nem tok elmenni a leíráson és nagyon nem értek hozzá előlre is köszkösz
-
Ricardo
titán
A kijelző valóban annyira gyenge mint ahogy a tesztben írják?
"A 2,8 érintőkijelző felbontása 240 x 320 pixel, minősége nem túl jó, szemből nézve ugyanis egész szépek a színei, de a betekintési szöge gyakorlatilag nulla, ha nem pont szemből nézzük, színei átfordulnak; ráadásul napfényben sem olvasható túl jól. "
Reméltem hogy hozza az előd szintjét.
Arról ezt írták:
"Kicsit lejjebb terül el a fekvő formátumú, 2,2 hüvelyk átlójú QVGA kijelző, melynek minősége nem hagy kívánnivalót maga után, a színek szépek, az elemek kontrasztosak, a napfényben való olvashatóság is kielégítő. "Valakinek van összehasonlítási alapja, én csak a 800-at láttam élőben.
[ Szerkesztve ]
-
Z-77
tag
Ha érdekel, akkor holnap lefotózom neked napfényben pár szögből, egyébként szerintem a betekintési szögével nincs semmilyen probléma. Asszonyé a teló, de azt kell mondjam hogy az én MIO A501-esemnek lényegesen rosszabb a betekintési szöge és a napfényben láthatósága is. Ezzel a telóval ilyen téren nincs semmi baj. Holnap akkor lefotózom neked.
-
foxymaci
senior tag
a kijelzőre nincs panaszom nekem tetszik szép a kép és napsütésbe is látom lehet az én szemem rossz vagy nem tudom nekem nincs bajom vele hmhmm ...viszont win7 alatt én is szenvedek a csatlakozással mert mikor melyik usb porton keresztül hajlandó felismerni
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Dixi83
csendes tag
Én tapasztalatom a telefonnal:
kb 2 hete használom,negatív véleményem nincs róla,max annyi hogy nekem az aksi az max 3 napot bír!
a wifije kiváló,mindenhol talál könnyen netet,és ez külföldön is le van tesztelve,elég sok országba járok,most perpill norvégiába vagyok,kiválóan müködik!
Ha még egyszer vennék ilyet vennék!
A kijelzővel semmi problémám,simán lehet látni!
msn programot ma találtam rá,és müködik!
az opera 5.1 es böngészőbe van egy olyan fül hogy mobil app,én ott találtam egy olyat hogy windows live 1.0,telepítettem,és van benne msn,le is teszteltem!
egy bajom van vele,hogy nem lehet mellette más oldalra lépni,vagy másik ablakot megnyitni!
de lehet csak én vagyok béna -
lamikari
csendes tag
Sziasztok. Nekem 2Napja van ilyen, és szó szerint beleszerettem xD
Aki akar venni az ne gondolkozzon sokat, vegye MEG! Nagyon jó telefon,
a kijelzőjével énse látok nagy bajt, szerintem jó. A Wi-Fi is jól működik.Lenne egy kérdésem: Az megoldható lenne hogy én a szobámba netezzek ingyen, úgy hogy nincs a közelbe router? Valahogy a számítógéppel összeszinkronizálni, vagy nemtom.
Előreisköszi.
-
Forestjo
senior tag
Ahogy itt végig olvastam, nem látok lényeges eltérést az elődhöz (OT800) képest, csak a WIFI és az érintőkijelző előnyös tulajdonságai dobnak rajta sokat. Az érintő kijelző az oka gondolom, hogy kihagyták a 'Ctrl'+valamely funkcióbillentyűt, mint nagyon praktikus gyors-gomb kombinációt. Az árral meg azt lehet magyarázni, hogy kihagyták a giroszkópot.
Aki ismeri mind a kettőt, attól kérdezem: remélem nem hagytak ki más okos funkciót is?!A naptár fejlettebb, mint az előd "naptárja"?
Nekem pont az hiányzik a tesztből, hogy semmi viszonyítás nincs benne...Az biztosnak látszik, hogy az árát, a régihez képest is megéri.
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
novoszath
senior tag
szia
neked hogy sikerult az msn-t mukodesre birni rajta?
mert nekem nem sikerult...
esetleg letudnad irni hogy mit kell bealitani hogy mukodjon?
elore is koszi a segitseget
Udv: Novi
[ Szerkesztve ]
-
Onesgius
csendes tag
hallod dixi te állítottál rajta valamit hogy érzékelte a gép? nekem full olyan mintha le lenne rejtve pedig a bill zárat is ki oldottam na m1 azért elég cink hogy a hirdetésben lévő fekete indigó kék valójából és a háttérképet folyton elhúzza de a wifit már belőttem most is azon tolom
-
unyadavid
senior tag
Hali,
az lenne a telefonnal kapcsolatban a kérdésem, hogy zenét milyen minőségben játszik le?
Tehát pl. egy másik telefonhoz hasonlítva és nem a gyári fülhallgatóval. Esetleg ha valakinek van vmi komolyabb fülhallgatója (pl sennheiser cx300 stb) akkor azzal kitudná nekem próbálni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Mindy-Lee
tag
válasz unyadavid #181 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy ez esetleg értékelhető válasz-e,de én a páromtól kapott agybadugós fülessel hallgatom (Wave-hez tartozik, de ő nem igazán volt oda érte, így cserélte velem egy Panasonicra), meg olykor egy olcsóbb Panasonic-fejhallgatóval. Nekem tetszik a hangzás, illetve szerintem jól szól kihangosítva is.
kinyitogatónak: ékezetet úgy írhatsz rajta, hogy ismételten lenyomod az adott mgh. ékezet nélküli változatát és akkor kiadja az opciókat...
[ Szerkesztve ]
-
Dixi83
csendes tag
válasz Onesgius #180 üzenetére
szia!
ezt a hozzászólásodat nem nagyon értem,kifejtenéd kicsit bővebben
az én saját routeremet át kellett állítani,egy olyan biztonsági módba,amit a telefon is ismer,így már probléma nélkül tudtam hozzá kapcsolódni!
kint külföldön általában meg olyanhoz csatlakoztam ami nyitott,és nem védte kód,ha meg védte és tudtam a kódot,akkor se volt probléma -
petro20
csendes tag
Sziasztok! Én is ilyen telot vettem! Két kérdésem lenne!
1: Hogy a wifinél h tudom megcsinálni a profilt meg ezeket a dolgokat?
2: Meg amit mutatnak képeket a telorol és annak a hátereit h lehet beálitani? a widgetekre gondolok h ott a fb meg ilyenek? -
mkRoland
senior tag
-
lamikari
csendes tag
válasz mkRoland #187 üzenetére
Szia figy elmondom ma mit csináltam.
Találtam egy nem jelszavas hálózatot. Rácsatlakoztam. A Szerkesztésbe minden úgy
van ahogy írták. Majd, rámentem a telefon alap böngészőjére, beállítások, és a profilnál
a Wi-Fi-t választottam. Rámentem az m.facebook.hu-ra és mégis levette a pénzt a telefonról.Na ez miért van? :/
-
petro20
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud segiteni h az ingyenes fbt is tudjam használni? mert ugye a wifi miatt kitöröltem a wapos dolgokat! Meg van ilyen a t-mobile honlapon h vissza álitás azt valaki betudja linkelni?
-
-
Mindy-Lee
tag
válasz lamikari #192 üzenetére
Ellenőrizted, hogy valóban csatlakoztatva van-e? Milyen ábra jelenik meg a böngésző tetején, amikor netezel: wifijel vagy EDGE,illetve GPRS?
Hány hálózatra próbáltál csatlakozni, hogy kizárhasd az adottnak a hibáját? (Mert lehet, hogy az csak kapcsolatot mutatja)
Letiltottad a mobilnetet, hogy még véletlenül se csatlakozzon, ha te nem szeretnéd?
-
lamikari
csendes tag
válasz lamikari #194 üzenetére
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti mielött Wi-Fi vel rácsatlakoztatok egy hálóra,
és interneteztetek volna, az elött valami egyébb beállítást kell csinálni.
Mert én annyit csináltam hogy rácsatlakoztam, és úgy próbáltam,
de nem volt jó.
Milyen egyéb beállítást kell csinálnom? Vagy tán hibás készüléket kaptam?Kérlek segítsetek!
-
bala1998
csendes tag
egy kicsit feljebb be van linkelve a 105-ös hozzászólás
Jake
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest