- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz #70339072 #15801 üzenetére
Tapasztalat 300km megtétele után, időhiány miatt
negatív: az 560LE-s IVECO üresen is nehéznek, lomhának tűnik
24-tonnával megkínálva a helyzet súlyosbodik
útlezárásnál a fülkénél alacsonyabban elhelyezett sárga villogók bevilágítanak a fülkébe nappal
emelkedőnél sokkal nehezebb a trailer, lejtőn pedig sokkal jobban begyorsul
az üzemifék jó, de egyébb lassítók pl:bubu alig ér valamit, alig lassul
az átlagfogyasztás az eddigi legmagasabb, 47-liter
a régi grafikai hiba, a távolban fekete aszfalt, újra előjöttpozitív: a fülke mozgása induláskor, fékezéskor intenzívebb... azért írtam pozítívnak mert nem zavar
Összeségében ha választható lenne, én nem kérném a módosításokat.
Thomas
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #15801 üzenetére
Fények nagyon babák,imádom őket.A gyári vontatók viszont lomhábbak.Gyorsfuvar alatt 16t-vel is erölködés volt de nagyon.Mondjuk K200-as külső moddal teperek így lehet ezért nagy a kontraszt.
Nálam nincs fekete aszfalt.Ha a kormányzásba belenyúltál én nem érzem zavarónak (nem érzem másnak sem amit ne lehetne kompenzálni).Fék egy kicsit más,de szerintem rendben van (én így is butítom,mert 60t 120-ról nem áll meg így az életben,de ez egyéni ízlés).Lejtőn valóban gyorsul.
Szerintem alapól köztes megoldás kéne.A gyáriakból a 2 tengelyest hagynám ahogy van,irreális a nehéz vontatás.Üljön csak seggre ha akar.A 3 tengelyeseken mehet,de a teherbíráson kívül nem nyulnék bele (nálam a 9100-as hátsó tengely mindenre elég volt).Pl sok a támadási felület.Van aki hetekig cseszteti a fékerő elosztást,erőséget,non lineáris kormányzást,FFB-t a kormányán (köztük én is).Egyszer csaj minden megváltozik.Annó az elejen az gyári team ezt eljátszotta.3 hétig sztrájk volt (ők a súlyokba/teherbe nyúltak bele).A haverom a G27-esét még driverből is hangolta...lehet ezt inkább nem bolygatnám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest