Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz Williamgrant #4004 üzenetére

    Te a mappákat kérdezted, arra válaszoltam, hogy lehet létrehozni, már elég régóta. Akkor még szó nem volt saját elrendezésre. De mindenkinek mások a preferenciái, nincs ezzel semmi probléma. Attól azonban, mert neked nem jön be, még nem hulladék. Sok olyan dolog van a Nova-ban (vagy az Apex-ben), amit meg a Sony-s launcher nem tud.

    Nekem például hasznos, hogy fülekre tudom rendezni az alkalmazásaim, valamint azok, amikre nincs szükségem, eltüntethetőek a listából. Persze felmerülhet a kérdés, hogy minek van telepítve valami, ha nem akarom látni, de erre is van magyarázat.

    Számomra meg az haszontalan amúgy, hogy saját sorrendet tudsz kialakítani az alkalmazások között. Nekem nincs rá szükségem, attól persze másnak még lehet. Inkább megkeresem névsorban, mint megjegyezzem, hogy mit hová is pakoltam. A füleknél azért is jó ez, mert akkor külön vannak az alkalmazások, a játékok és a rendszer dolgai.

    Az előző hozzászólásodra visszatérve:
    Nem értem, hogy hol voltam lekezelő, talán csak a Táccsviz résznél, de az se rád vonatkozott. Akkor úgy írom, hogy szerintem(!) a Táccsviz egy hulladék.

    De szerintem(!) ne offoljunk, ez már inkább alkalmazás téma.

Új hozzászólás Aktív témák