Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kigyi_23

addikt

válasz adam320 #4796 üzenetére

A hangszóró nem egy energiabomba. A gyári fólia amin Sony felirat van az csak előre probléma hátul az üvegre van szitázva elvileg nem a fóliára a felirat. Sajnos a gyári fóliát rámelegítik a telefonra megnyúzni lehet szó szerint, ha el akarod távolítani, de felirat nélkül sokkal komolyabb külsőt kap. :)
    A fagyások nem jellemzőek erre a készülékre szóval valami gond nálad van. Csinálj egy teljes újratelepítést esetleg valamelyik program amit használsz nem működik rendesen és az is okozhatja.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

• lezuvius

őstag

válasz adam320 #4796 üzenetére

Azért tud rendesen fagyni a nem a legjobban optimalizált szoftver miatt.Nekem az elején fagyott le párszor úgy,hogy a reset gombot kellett használni de mióta belaktam azóta jobb a helyzet.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

• soldier2

őstag

válasz adam320 #4804 üzenetére

Hátulról nyugodtan szedd le a fóliát, többen szedték le és maradt a felirat. Első fólia leszedése Irán viszont eltűnik. És nincs utángyártott változat sem Sony felirattal ( Hogy manapság, amikor mindenki ott lop szellemi tulajdont ahol éri, miért nem kezdett el senki kalóz Sony feliratos fóliát árulni, az rejtély marad). Minden esetre ha leveszed a fóliát, meg jobban gyűjti majd az ujjlenyomatot, ezért nem árt rá egy kijelző védő üveg (screen protector glass).
    Ha új a készülék, akkor a fagyások megelőzése miatt próbálj egy tiszta ujratelepitést a SUS nevű progival ( hivatalos Sony program). Ha viszont használt, és az ujratelepités nem oldja meg, akkor felmerül, hogy az előző tulaj is ezért vált meg tőle. A teljes fagyások nem jellemzők a készülékre, nekem a majdnem egy év alatt egyszer volt szükség a reset gombra.

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

• Tybike81

őstag

válasz adam320 #4826 üzenetére

Szerintem ez direkt a felhasználó szopatása :)
    Beázott a telód? Húzzuk át a garanciát /ami amúgy is jogtalan/, dobd ki, és vegyél újat!
    Ez a marketing, hirdessük, reklámozzuk vízállónak, használjuk a reklámban vízállónak.
    Ha a vevőnek meg beázik, ráfogjuk hogy nem zárta be az ajtó, nem javítjuk meg neki és vesz másikat.
    Csak szerintem ezzel vesztik el a vevőket.
    Anno Xperia X10el léptem be az android világába. Használtam 3 évig. Imádtam mert már ott is érződött az anyag minőség. Aztán jött egy kis kitérő /samsung, huawei, lg/, de ismét Sony mert egyszerűen, elegáns, mutatós, és igényes anyag használat és minőség miatt. Tetszett a vízállóság és ezért vettem Z1et.
    Most meg izguljak, hogy vettem egy telót, csak pont a fő funkcióját nem élvezhetem ki mert ha beázik akkor kuka. Főleg nem merem így a megbontása után vízbe vinni.

Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra

• Tybike81

őstag

válasz adam320 #4832 üzenetére

Szó szerint. Igazad van, és az NFH ezt igen komolyan veszi. Ezt nevezik a fogyasztó megtévesztésének. Más országban kisebb dolgokért is milliós kártérítés van.

A fogyasztó megtévesztése
    "Aki az áru kelendőségének felkeltése érdekében nagy nyilvánosság előtt az áru lényeges tulajdonsága tekintetében valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, illetve az áru lényeges tulajdonságáról megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Az áru lényeges tulajdonságának minősül az összetétele, használhatósága, az egészségre és a környezetre gyakorolt hatása, valamint a kezelése, eredete, az, hogy megfelel-e a jogszabályi előírásoknak, a nemzeti szabványnak vagy az áruval szemben támasztott szokásos követelményeknek, valamint az, ha az áru felhasználása a szokásostól lényegesen eltérő feltételek megvalósítását igényli.

Az áru lényeges tulajdonságának minősül az áru vásárlásához ígért nyerési lehetőség vagy más előnyös következmény is." (Btk. 296/A §)

Nemcsak a tájékoztatás, hanem annak módja is alkalmas lehet a fogyasztó megtévesztésére, így a bűncselekmény megállapítására. Az eljárás során a használt kifejezéseknek a mindennapi életben, illetőleg a szakmában elfogadott általános jelentése az irányadó annak megállapításánál, hogy a tájékoztatás alkalmas-e a fogyasztók megtévesztésére.

A Btk. szerint nagy nyilvánosságon a bűncselekménynek sajtó vagy egyéb tömegtájékoztatási eszköz vagy sokszorosítás útján történő elkövetését is érteni kell. A bírói gyakorlat alapján a nagy nyilvánosság megállapítására akkor kerülhet sor, ha az elkövetés helyén nagyobb, pusztán rátekintéssel meg nem határozható létszámú személy van jelen, megvan a reális lehetőség arra, hogy nagyobb vagy előre meg nem határozható számú személy szerezzen tudomást a bűncselekményről. Egyértelmű tehát a nagy nyilvánosság megállapítása az újságban, rádióban, televízióban való hirdetésnél vagy kirakatokban, hirdetőoszlopokon, tömegközlekedési járműveken történő reklámozásnál.

ennyi :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra

• Hegyirabló

veterán

válasz adam320 #4900 üzenetére

Belecsipog a felvételbe, mi? Ismerős a dolog.

Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)

Új hozzászólás Aktív témák