Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FіkuszKukіsz

    őstag

    Nos Urak, megkezdődött a kálváriám...

    3.-án leadtam a T pontban a telót, mert az egyik oldal nem szólt a fülesen. Ma adták vissza, hogy szerintük az USB csatinál!!! sérült és ezért gariban nem csinálják meg. Mondanom sem kell, hogy a kép amin lefotózták köszönő viszonyban sincs az én telóm állapotával. Két képet csináltak. Volt egy minta meg az enyém. A minta készülékről szemmel láthatóan jobb minőségben készült a felvétel, míg az általam leadott mobiltelefonról homályos, rosszul exponált és a rosszul megválasztott fényviszonyok miatt félreérthető kép készült. Ráadásul ha az USB- nél sérülne is meg, az hogy a fenébe hatna ki a hangkimenetre?? Ezek komolyan azt hiszik, hogy most jöttem le a falvédőről? Nincs semmi sérülés és mondanom sem kell, hogy az USB is tökéletesen működik.
    Persze ment a levél a szerviznek, a T-nek meg a Sony Mo-nak. Ha nem javítják gariba, akkor beleírtam, hogy megyek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz.

    Van egy sejtésem, hogy fosnak javítástól. Gondolom ha már szétszedik utána oda a vízállóságnak. Ha nem merik javítani, akkor adjanak egy másik készüléket.

    [ Szerkesztve ]

    Romanes eunt domus

Új hozzászólás Aktív témák