Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Defoe #2505 üzenetére

    Nyilván nem is a megbánásról van szó, mert igazából csak akkor bánná meg az ember egy ilyen felsőkategóriás készülék vásárlását, ha teljesen el is romlana, vagy legalábbis olyan baja lenne, ami nagyon zavaró. Beszélgettek itt a sárgulásról, illetve hallottam már be-belassulásról 2 nap használat után, illetve a beépített tárhelynek is vannak hiányosságai (Fat32-es fájlrendszer, 4GBnél nagyobb fájlokat nem kezel). Szóval vannak még gyerekbetegségei. Majd ha kiforrja magát, beruházok rá, addig jó nekem az Arc S féláron :)
    Anno 2 éve az X10et 120-ért vettem, az volt a Sonyericsson első androidos telója, és bár sokmindent tudott, sokmindenben nem volt a helyzet magaslatán (gyenge grafikus gyorsító, be-belassuló rendszer, halk hangszóró, mélytónusú hang hívás közben stb...). Azóta úgy érzem megtanultam 100e-t nem érdemes telefonért kiadni, úgyis leesik 1 év után akár 30-40e-t is.
    Arról nem beszélve, hogy a kijelzőt leszámítva, egy Arc S majdnem ugyanazt az élményt adja mint az Xperia S.
    Szóval várok amíg az S ára 50 körül lesz, és akkor beruházok rá. Addigra vélhetően a sárgulásos darabok is kifutnak, és a többi gyíkja is orvosolva lesz.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák