Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lordoff

csendes tag

válasz dokee78 #27 üzenetére

Nekem nem tetszik a tesztben lévő készülék, nem ragozom miért de abban igazad van, hogy inkább ez mint egy y300. Az unokatesóm vett y300-at és nem tudom, lehet ő fogott ki valami hibás darabot, de laggol még a menüben is. Teljesen gyári állapotban van, de a legmeglepőbb nekem az volt, hogy a Temple run 2-ből való kilépés után várni kellett, hogy betöltsön az élő háttérkép... Na azért az nekem már sok volt.

Lehet taglalni kinek miért nem tetszik ez a sony. A tft kijelzők nekem sem jönnek be, de kinek hogy. Ha ennek a telefonnak gyengéje is a megjelenítő semmiképp sem hasonlítható egy y300-hoz. Talán kijelzőben megveri (ezt embere válogatja, kinek mi tetszik jobban), de semmi másban nem.

#29:

Szerinted hány ember érdekel ilyen részletes képernyő, vagy másik esetben mondjuk hangminőség elemzés? Téged és még talán néhány embert, a legtöbben pedig ezért lehet nem néznék meg az élő tesztet, de ennyire már nem akarnak belemenni és később a youtube-on átugranák az ilyen részeket. Ezek általános tesztek. Megnézhetjük a kijelzőt, a sebességet, elmondják a specifikációkat és ami a legjobb (legalábbis szerintem) egy egyéni emberi véleményt. Azt, hogy milyen a fogása a telefonnak, autóban mondjuk navigálásra hogyan használható, dobja-e a jelet vagy tartja stb. Ha valaki vájtfülü vagy kijelzőfetisiszta az talál majd forrást magának az interneten, ahol mindennek utánanézhet.
    Az írásos és a videotesztekből is minden kiderül, ami az átlagembert vagy a témát szerető embert érdekel. Szerintem az általad is kért dologgal csak unalmas, vontatott és nagyon hosszú lenne egy cikk vagy video formájú teszt.

Legendd, én köszönöm a teszted és a többiekét is, a munkátokat.
    Egy elégedett PH lapcsalád olvasó. :)

[ Szerkesztve ]

• Lordoff

csendes tag

válasz Lordoff #48 üzenetére

Elnézést a helyenként rossz szóhasználatért. Ez van, ha kapkodok. :)

#49: Hányan térnek ki itt a hozzászólásaikban, hogy kíváncsiak olyan értékekre, amik az általad linkelt cikkben vannak? Panaszkodnak a kijelzőre, szerintem jogosan de ennyi...

[ Szerkesztve ]

• Lordoff

csendes tag

válasz Csapoati #60 üzenetére

1., Nem én kezdtem el összehasonlítani.
    2., Te magad is összehasonlítod.
    3., Igen, van egy jobb kijelző az y300-ban, de a használata nem gördülékeny.

+1: Én azért kezdtem el összehasonlítani őket, mert jöttek többen az y300 kijelzőjével és azzal, hogy fele ennyibe kerül. Gondoltam rámutatok, hogy fele ennyiért szebb kijelzőn láthatják a laggolást... És nem pártolom a sonyt, mert pl. ez nekem nagyon nem jön be...

• Lordoff

csendes tag

válasz Csapoati #77 üzenetére

Akkor az y300 esetében én kérek elnézést. Komolyan és nem iróniával. Nekem az uncsitesómnál akkor valami nem klappol a telefonnal. Komolyan mondom, hogy ő sem mókolt semmit vele, de kínszenvedés használni, neki. Ha egyébként az egy jó készülék, akkor persze nem akarok elijeszteni senkit tőle. Nekem ezzel az egyel volt szerencsém találkozni.

Új hozzászólás Aktív témák