Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz NomadND1 #415 üzenetére
Ezek között van amelyik SP-vel készült? Szerintem a Visegrádi tömeg az ami SP-s. Ismerős az erős égkék színe. A többi kép is megfelel nekem. SP-t sem használtam nagy fotózásokra. Arra van gépem.
Ahogyan olvastam lolli alatt minden Xperia kamerája gyengült. Sp kamerája anno 4.1-el sokkal gyengébb volt mint 4.3-al. Illetve külső kamera appal szebb képeket lehet készíteni mint gyárival. pl LgCameraPro
A fókusz is jobb ezzel mint gyárival.
A RAM nagyon jó. Volt már olyan, hogy valamit kilőtt a háttérbe rakott alkalmazások közül?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz NomadND1 #417 üzenetére
Akkor viszont itt is szép erős az égkék. Nekem ez bejön.
Ha jól tudom te nem raktad fel a legutóbb kiadott frissítést.
Így is elfogadható a minőség de ha a frissítésekkel finomítanak még rajta akkor szuper lesz.
Ezért lenne jó tudni, hogy a mostani frissítéssel hozzá nyúltak e a kamerához vagy nem. De a sony emberei nagyon titokzatosak. -
glacious
addikt
válasz NomadND1 #529 üzenetére
Akkor az mondom, hogy nem mondom meg (bár nincs saját gyerkőc), de kialakult az "úgy-mondok-igazat,-hogy-nem-hiszik-el" (ráadásul, sokan azt sem hiszik el, hogy nem tudok hazudni, mert milyen dolog az) De ugye a miért szeretnék ingyen kártyát cserélnire nem lehet ezt válaszolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest