- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
KennyONE
aktív tag
Aranyos kis teló! Elfogadnám!
-
Akos96
senior tag
Jó lesz ez, megfelelő marketinggel és jó árral a szolgáltatóknál sikeres lesz.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Gicz
addikt
bakker mér szaggat a menü mindenen az iphonon kívül??? ez annyira gáz mostmár
-
Kovax12
tag
Nem lehet, hogy hasonlít egy kicsit erre külsőleg? Nekem egyből egy összecsukott Nokia 7650 jutott róla eszembe
Nem írom alá!!! :D
-
hemaka
nagyúr
elég gagyi telefon lett ez is...
Gicz: az alacsony árkategóriában előfordul, máshol már egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
"A történetet onnan érdemes kezdeni, hogy teljesen megdöbbentő módon a telefon csak azokat a képeket és zenéket hajlandó felismerni, amelyek a megfelelő mappában vannak. Fotók esetén ez a DCIM nevű folder, a zenéket pedig a Music feliratú mappába kell másolni. Ha elrontjuk, és nincs a közelben számítógép, akkor így jártunk, ugyanis a telefonból hiányzik a beépített fájlkezelő."
Mi ez az MTK platform utánérzés? ott van ilyen mappába másolom és csak úgy megy dolog...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
addikt
Hát igen, ennyit jelet, hogy mit szeretnél benne látni, nekem inkább az X10 minire hasonlít.
Egyébként eltudom képzelni, hogy 8-12 korig tetszeni fog a tiniknek, olyan kis "édi" pingvines.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
madstunt
addikt
a rendszert amin alapul minek hívják, A400? vagy már nem az A100nak valami evolúciója, hanem új alapokon nyugszik?
-
tjb007
nagyúr
A prototípushoz képest semmit sem változott, ugyanolyan lassú és semmilyen maradt.
Az ára meg konkrétan a vicc kategória. -
Probber
őstag
Ritka idegesítő lehet egy ennyire lomha menüben mászkálni, nem is értem, hogy hogy kerülhet forgalomba így egy telefon. Gondolták jó lesz ez így? Az az egyetlen árva gomb meg szerintem nagyon bénán mutat a telefon alján.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Gicz
addikt
de igazából én cska azt nem értem hogy ez miért nem képezi felháborodás tárgyát.
ha mondjuk 4 éve kijött volna egy sima nokia, hagyományos gombos stb, és valahol beleszaggatott volna akkor, uristen ezt a fost, meghogyezt hogyképzeltés stb.mostmeg: szaggat, áh legalább olcsó. ettől őrülök meg.
-
AS
félisten
Hát ez lol.... Zárt rendszer sebességben továbbra is Samsung Champ a bajnok
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
amanoba
őstag
hm, elkapkodott készüléknek tűnik valóban..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
addikt
Egyetértek veled, az iPhone még mindig etalon, de ott meg más gyagyaságok vannak, de ez nem ide tartozik.
Nem tudom, hogy neked hogy jött le Bog tesztje, de én úgy vettem ki a szavaiból, hogy nincs elájulva a telótól, ráadásul az árával is volt kivetni valója.
Akkor mi a gond?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mrlujoak
veterán
Azért poénos, hogy pont a Mobilarena cikkezett - persze rosszhírt - a Yendo késéséről, és 2011 februári megjelenést említ...
Februartol_kaphato_a_sony_ericsson_yendo
Nos, a hírek szerint a szoftveren csiszoltak, mert pont a lassú, döcögős szoftver miatt csúsztatta a Sony Ericsson a megjelenést.
Ez meg gondolom még a régi - visszavont - szériából van, hiszen még nincs február - utalva itt a fentebb linkelt cikkre - ráadásul a GSMLine oldalán is akciós!
Na vajh' miért akciós, egy hivatalosan meg sem jelent mobil?Szóval a teszt a cáfolat egy korábbi kiigazítást nem kapott hírre, vagy a MA egy visszavont szériás mobilt tesztelt... Furcsa nemde? (költői kérdés volt)
A tesztben szerepelt, hogy sms írásnál nincs fektetett mód, mint ahogy a példának sokszor felhozott Xperia X10 mini-ben sem!
Nem tudom mit kellett ezen akkor ennyire meglepődni. Pláne, hogy a cikk elején is elég egyértelmű párhuzamot vettetek a mini androidos felülete és ennek hasonlításakor...A Spiro független ára sem volt épp jó - és a Zyloé sem - és mégis mennyire jó árú lett.
Ja, a memkarira visszatérve, a független Spiro csomag sem tartalmaz memóriakártyát, de a Voda és a T-mobile kedveskedett 2 gigásokkal.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
BloodRay
veterán
Külsőre helyes készülék, de ez a szoftver döbbenet milyen lassú, akadozós. A hiányosságairól nem is beszélve... Bár azért a zenelejátszója erősen vicc kategória walkman név mellett...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Kashim
őstag
"A tesztben szerepelt, hogy sms írásnál nincs fektetett mód, mint ahogy a példának sokszor felhozott Xperia X10 mini-ben sem!
Nem tudom mit kellett ezen akkor ennyire meglepődni."Tehát ha valami nem megy a gyártó egy korábbi telefonjában, akkor azt intézzék el egy legyintéssel? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerintem egy érintő kijelzős telefonban, legyen bármilyen árkategória, alapkövetelmény lenne, hogy qwerty billentyűzete legyen, pont ez az egyik előnye a sima gombokkal szemben, hogy bárkit ki lehet rajzolni a kijelzőre. Ez a legszánalmasabb, mikor egy érintőképernyőre sima töpörödött billentyűzetet tesznek, hogy nyomogasd, mint az őskorban. Még jó hogy felhozzák az ilyen dolgokat negatívumként.
-
addikt
Tehát így, 2011 elején maximum EDGE! Ez több, mint fantasztikus, főleg, hogy van olyan szolgáltatónk, ahol a GPRS lesz a leggyorsabb átviteli sebesség...
Igazán remek kilátás, mégha ez az első ilyen walkman mobil, akkor is...
Olyan 10ezres kategóriában elfogadható lenne, függetlenül!
Jó szerencsét!
-
addikt
Nekem túl vastagP
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
sheep
addikt
válasz Jeanne d'Arc #22 üzenetére
inkább egy normális mp3 lejátszó+egy alap telefon, ez kb egy huszasból megvan
a többiért meg vennéksörtjaffát9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
roti86
őstag
Nem bejövős, a tudásához képest drága. Nem tudom az S5230-amat nem cserélném rá (pedig enyhén szólva az sem egy csúcstelefon), de legalább sokáig bírja szuflával (5-6 nap)
2MP fixfókuszt kicsit kevésnek érzem 2011-ben.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Utánanéztem ennek az ügynek már a cikk írásakor. A korábbi Yendo még novemberben forgalomba került a skandináv országokban, illetve rövid időre UK piacon, aztán visszavonták. A hazai kis és nagykerekben fel sem bukkant ez a modell, most jött az első szállítmány, magyar nyelvvel ráadásul, lokalizálva.
Tartok tőle, hogy ez azt jelenti, hogy ez már a végleges termék.
Ugyanakkor ha nem, akkor sincs baromi nagy gond, mert egyrészt majd szól a SE, ha nekik van újabb információjuk. Másrészt jelenleg ezt lehet kapni, és ilyenformán nem hinném, hogy gond, ha az olvasók informálódnak arról, hogy számukra megéri-e a telefon.
De hangsúlyozom: a jelek szerint ez már az update verzió.
(A GSMLine oldalán minden akciós )
A fektetett mód attól függetlenül probléma, hogy az X10 miniben sincs, ettől még gáz.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
szentkuti11
addikt
Sokat lendíthetne a dolgokon a szolgáltatói kínálatba való bekerülés, de erre még kicsit biztosan várnunk kell.
Hát azért a Vodafone újságának karácsonyi számában benne volt, hamarosan forgalmazzák.
És elvileg a T-Mobile is hamarosan forgalmazni fogja.
A Telenor meg úgy se forgalmaz semmit. Anno ezért hagytam ott őket.
Más: Ide azért belefért volna egy beszélős teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Széles tömegeknél nyerő lehet a telefon (széles tömeg = fogalma nincs, mi az az Android, iOS, Win7).
-
Danny750
őstag
Jó telefon lehetne-ha gyorsabb lenne!! (miért nem tudja hozni egy zárt teló az x10mini sebességét??inkább legyen több az ára 500-1000ft-al ,mert kb ennyi egy jobb processzor bele és azzal máris gördülékenyebb lenne, vagy optimalizálják jobban a soft-ot...... )
Ha megjelenik a T-Mobile-nál akkor sztem 30k körűl lesz dominóban!(ez lemlenne rossz ár neki ha kicsit begyorsúlna )[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
addikt
válasz szentkuti11 #26 üzenetére
Ezt a linket honnan a bánatból szedted? Már régen nincs fent a Yendo, mint hamarosan kapható!! Ez található ott éppen!
Jó szerencsét!
-
Drughi
addikt
Külsőre bejön, de a teszt elolvasása után nem venném meg (40rugóért)
wifivel talán érne 35-öt...[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
kicsit kezd a SE hasonlítani a nokiára...........
20x lehúzzák a bőrt a majdnem ugyanolyan telókról....
szvsz ez nem egy nagy újítás...annyi, hogy ott virít egy W -
JanFe
aktív tag
Kinezetre tetszik, kar a szoftware-es hibakert...
"There is nothing permanent except change"
-
Murderer69
őstag
kezd egy kicsit betegessé válni az a rögeszméd hogy a MA szándékosan húz le mindent telefont amit az SE gyárt....
Kezdeményezésnek jó maga az UI nagyon jó lenne de így agyoncsapták az egészet megint pont a lényeges dolgokon buktak el.... W-s teló ilyen fülessel? W-s teló ilyen lejátszóval? Saját UI ilyen döcögősen? kár érte.....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
-
sdd2
veterán
válasz Telomanikus #34 üzenetére
Elég siralmas lett.Ennél még a SE Spiro telefonom is jobb választás!gyorsabb menü,téma,walkman rész,kamera (a videó roszabb de állítható a képek és videók készítésénél a beállítások.)Ez szerintem borzasztó.főleg,hogy a Spiro W100 a Yendo W150 így a Yendonak jobbnak kéne lennie a spironál.Ez szerintem nem teljesül itt.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
endruboy1
senior tag
A telefon nekem nem bejövős, meg nem is én vagyok a célcsoport, de
miért baj az, ha a zenéket csak a Music mappában ismeri fel? Akinek meg olyan telefonja van, hogy minden hangfájlt bedobál a zenelejátszóba az azért moddolja a telefonját, hogy ez ne így legyen! Én sem szeretem pl. a csengőhangomat (ami nem egy zeneszám) hallgatni amikor a zenelejátszómat véletlenszerű lejátszásra állítom.Szvsz ez így nem lenne gond, a fájlkezelő hiánya már annál inkább.
-
Namelesske
addikt
Ez a telefon nem való forgalmazásra.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
addikt
válasz Telomanikus #34 üzenetére
...kicsit kezd a SE hasonlítani a nokiára...........
...mert ugye ezt ezen a két gyártón kívül még véletlenül sem teszi meg senki, ugye?
ez nem egy nagy újítás.
Csupán annyira, hogy ilyen még nem volt a SE-nál...
Jó szerencsét!
-
kaller1
veterán
Ezt véletlenül nem valami kínai bérgyártó csinálta az SE megrendelésére? MTK alapon, természetesen.
.::> <::.
-
HardSanyeee
őstag
Nem vártam túl sokat ettől a telefontól, ennél tényleg lehetne gyorsabb.
Érdekes, hogy az Aino érintős média menüje (ha nem is villámsebes, de) gyors lett, ez meg nem. -
.bableWes
őstag
kis munkával elég kellemes telefon lehet belöle
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
szentkuti11
addikt
Ami ugye nem az első
.
A Sony Ericsson W302, S302, W205,stb. is Sagem volt.És azért is lehet, mert a Sagemnek van saját zárt, érintőképernyős rendszere, ez került a Puma Mobilera is.
-
gybazsi
senior tag
Ebben azért véleményem szerint van igazság: "Itt pedig mintha csak az lett volna a cél, hogy az X10 miniben debütált grafikai interfész mögé valamit fabrikáljunk már végre, aztán ebből ez sült ki."
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
nagyúr
Elég felemás az összkép. Lesz mit csiszolni az SE-nál. De legalább ők is beszálltak ebbe a szegmensbe.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest