- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealGonzy
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két évvel a megjelenés után végre olyan a telefon amilyennek én szerettem volna. :-)
Nagyon sok romot, kernelt kipróbáltam, de egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. A 4.0.4-es megoldásokkal sok alkalmazás, játék fagyott, hiába az optimalizált megoldások az XDA-s fejlesztőktől.
Nemrég azonban megjelent a 3.4.0 nAa kernel. Ezzel, és a CyanogenMod 4.1.2-es verziójával a készülék teljesen megújult. :-)
A menü, és a főképernyő simán, akadás mentesen lapozódnak. Ahol eddig gondot okozott a WIFI-re csatlakozás, most lazán csatlakozik. Amik eddig fagytak, szaggattak alkalmazások, most szépen futnak (persze ez attól is függ, ki mit használ)
A bootloader nyitás sajnos kell, én a hivatalos Sony módszerrel nyitottam, garancia már egyébként sincs a készülékre.
Biztos ennek a kombónak is vannak hiányosságai, de nekem még eddig minden működött amire szükségem volt.
Akinek nyitható a bootloadere, annak szerintem megéri tennie egy próbát ezzel a kernellel és rommal.Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
-
RealGonzy
csendes tag
válasz G.Peter #9003 üzenetére
Szia!
Nem tapaszteltam WIFI problémát, de én mindjárt a 2-és verziót tettem fel, azóta pedig már van 3-as is. Amit tapasztaltam még, az akksi gyorsan merül, ha a wifi folyamatosn be van kapcsolva. Legalább is jóval gyorsabban, mint a 4.0.4 kernelek, és romok esetében. Hogy ezt a kernel okozza, vagy a rom, esetleg a kettő együtt azt nem tudom. Most csak akkor kapcsolom be a wifit, amikor tényleg szükségem van rá.
[ Szerkesztve ]
Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
-
RealGonzy
csendes tag
-
RealGonzy
csendes tag
Sziasztok!
Sokat kísérleteztem én is mostanában különböző kernel és rom verziókkal. Ami most a legjobban bejön, az a LagacyXperia. Folyamatosan együtt fejlesztik a kernelt, ami 3.4 alapú, és hozzá a rom verziókat. A legújabb kiadásban az FM rádión kívül minden működik. A kamera is sokat fejlődött, működik a panoráma mód is például, bár a hdr még bugos. A régi 3.4-es kernel okozta újraindulásokat nem tapasztaltam.
Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
-
RealGonzy
csendes tag
Ezt a fajta fagyást még nem tapasztaltam a Legacy romoknál. Lehet eddig csak szerencsém volt. Érdekes, hogy a különböző romok mennyire eltérően viselkednek a telefonokon. Sokan szeretik az SJB romot. Nekem a hívás kezelés annál a romnál idegesítően lassú volt például.
Nálam a titanium backup beállítás visszaállítása is sok problémát okozott, azóta rom telepítés után csak az utólag telepített programokat teszem vissza a titaniummal, a beállításokat mindig magam állítom be.Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest