- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Darth_Revan
veterán
Neo V alatt van már mód a 4.1.B.0.431 ROM rootolására? A korábbi ICS rootoló program nálam nem működik vele.
-
darvinya
titán
válasz Darth_Revan #7357 üzenetére
Csak kernel cserével.
Logout-mon root-olás kernel és fw készítés.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csatakacsa
tag
válasz darvinya #7358 üzenetére
Én megpróbáltam feltenni a logoutodból a sima kapcsolók nélküli systemui-t bemásoltam, jogok megváltoztatva minden sima csak mikor ujraindítottam a telót akkor lényegében az egész képernyő felfelé elvolt csuszva ugy hoggy nem is láttam a felső sávot meg semmit felül. Ez nem tudod miért van? Ja xperia arc s re tettem fel és 2.3.4. van rajta.
Utána visszaraktam az eredetit aztán jo volt.
Mit kell vele tennem hogy nekem is műkodjön? Szeretném azt a típusú rolót.LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
darvinya
titán
válasz csatakacsa #7360 üzenetére
A rendszered GB azok meg ICS-re valók.
Pribi
Szerintem az én eljárásomat követte.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Pribi
senior tag
válasz Sátán44 #7364 üzenetére
Teljesen lükének érzem magam. Elég sok kérdésem lenne.
- Miért jó, hogy magam megcsinálom a firmware-t?
- Honnan tudom ellenőrizni, hogy melyik verziós rendszert csinálta meg? /Az én SI számomra még mindig nem jött ki a 4.0.4-es rendszer. Ezért most milyen firmware lehet a PCC-ben?/Most egyenlőre ennyi. Bocsi, ha értetlen vagyok.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
-
darvinya
titán
Felrakod root-olod a root-olommal és a telon Update center.
Ha nem talál semmit akkor beírod ezt a build.prop file-ban lévő helyett.
ro.semc.version.cust=1255-1494
ro.semc.version.cust_revision=R2DSUS vagy PCC javítás vagy frissítés.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomy86
addikt
válasz csatakacsa #7360 üzenetére
Állíts össze magadnak egyet itt: UOT kitchen. ICS-re nem minden működik, de pl. az akkuszint jelzés módosítás biztosan jó ICS alatt is.
-
akyyy
senior tag
jack el ki leht teni rca-val a képet tv-re, mint az 5800 esetében, vagy csakis hdmi-vel?
-
darvinya
titán
-
Pribi
senior tag
válasz darvinya #7379 üzenetére
No lezajlott a művelet, de nem jött össze. Ott tartunk, hogy megcsináltam a firmware-t a Flashtool-lal, és másodjára fel is ment. Először nem pipáltam be a "No final verification"-t, de rájöttem, hogy azt be kéne. Utána futtatom a root-olóból a "rumme.bat"-ot, és ha rendszergazdaként indítom, akkor nem talál semmit, ha nem rendszergazdaként, akkor meg megcsinál sok mindent, 3X újra is indítja a telefont, de a végén azt mondja, hogy nerm tudta a superusert megcsinálni. És a mappákban valóban nincs is ott a su. Kérdésem az lenne most mit rontok el?
Köszi: Pribi
-
darvinya
titán
-
SsPL711
őstag
Észre vette valaki, hogy ICS(4.0.4) alatt ha USB kábellel fel van csatlakoztatva a telefon PC-re vagy NoteBookra, akkor a Home screen is elfordul ha fekvő módba tartom a telefont?
Pedig a képernyő forgatás ki is van kapcsolva.
Ha nincs USB kábellel csatlakoztatva akkor nem fordul a Home Screen.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
drlovi
aktív tag
sziasztok!
van egy neo v a családban,és ics óta haldoklik. Lassú, akad a főképernyő akad a menü. a képek betöltése sem olyan mint gb idején. Elég idegesítő igy. Az általános dolog ?
A héten vissza viszem a boltba , mert a töltője is szorakozik. talán egy szoftver ujra telepités megoldaná ? gyári beállítasra vissza -ezzel probálkoztam , de ugyan olyan maradt . -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Mi a különbség a NEO és a NEO V között ? Melyiket érdemesebb megvenni ?
THX !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Skillerz
aktív tag
válasz eladogeppc #7385 üzenetére
Neo: 8mp kamera, agybadugós füles, 6gb-os sd kártya
Neov: 5mp kamera, sima füles, 2gb-os sd kártya
Ez a különbség a többiben, teljesen meg egyezik a két készülék.battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Bozek
nagyúr
Gyakorlatilag csak annyi, hogy a Neo-ban 8 megapixeles kamera van, a Neo V-ben pedig 5.
(#7387) Skillerz: A füleseket nem is néztem. A 6 GB-os memóriakártya meg jó 8-nak is.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
De egyébként le van írva az első hsz.-ben...
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
akyyy
senior tag
most vettem észre hogy a kameragomb fuéllra le vna kopva. de a képernyő tetejé a sarkoknál is furcsán "fel van jőve" a "festék".
komolyan az 5800 leesett párzswor, dobáltam is néha dühömbe, de fél év alatt nem produkált ilyet hogy van söszerakva ez a telefon???
-
Pribi
senior tag
válasz darvinya #7381 üzenetére
Köszi a sok segítséget, sikerült. Azért nem ment, mert azt nem tudtam,. hogy ki kell lépnem a Flashtool-ból ahhoz, hogy a rootoló rendesen lefusson. Most már minden működik, van root jogom. Csak egy kérdésem lenne még. Hogyan tudom törölni a nekem nem kellő beépített appokat. /Google Maps, Facebook, stb.../ Az alkalmazásoknál ott vannak, de olyan lehetőség nincs, hogy eltávolítás, csak a frissítéseket tudom letörölni.
Köszi: Pribi
-
kovacszk
senior tag
SystemCleanup nevű progi play-ről, vagy akár milyen file kezelő ami tud rootexplorerrként működni, a progik egyik része a system/app-ban van, a másik a system/vendor/app-ba, de a vendorból nem tudsz mindent törölni valamiért, nekem csak a fenti progival sikerült.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 6/128GB Dual Sim Hibátlan Működés Doboz
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest