- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Feltettem az ICS-t ismét és meglepődve láttam, hogy a háttérkép felső részénél a gradiens eléggé sávos. Ezt vagy nem vettem észre GB alatt, vagy nem ilyen volt.
Itt a kép amit használok. Tegyétek meg, hogy letöltitek és megnézitek nekem ICS és GB alatt.
-
Dottore
addikt
Köszi.
Gondolom látjátok a különbséget. Nem tudom nálam mi miatt ilyen.
-
PAtr0n
addikt
válasz Dottore #7205 üzenetére
Erre írtam, hogy idő kell míg kiforrja minden magát a JégkrémSzendva. Vagyis amíg minden app készítő hozzáigazítja az appokat.
Ez kb. most olyan, mint anno a 64 bites WinXP. Volt, de egy rakás dolog nem ment rajta, vagy igen, de szarul.darvinya:
Módosított ICS? Én azt veszem ki a képről, hogy fel kell tenni a 069-es generic ICS egy-két fontos részét.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
SkyS1gn
félisten
van akinek egyáltalán sima Arc-ja van itt? már csak S-es tulajokat találok
amíg várok az ICS-re kérdezném hogy nincs holo téma egyáltalán? valahogy csak rálehet eszkábálni!
nekem anélkül nem ICS az ICS[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dottore
addikt
válasz SkyS1gn #7213 üzenetére
A Holo témát anno kicsit félreértettem. Nem a téma kötelező, hanem a forrás megléte.
-
Dottore
addikt
válasz SkyS1gn #7215 üzenetére
Semmi probléma.
Leírom érthetően. Van Holo téma. Így fog kinézni.
-
darvinya
titán
A meglevő rendszerre feltelepíted a CWM-et.
„csinálsz egy fullwipeot (mounts and storage -> format /cache, format /data, format /system. Advanced -> Wipe Dalvik Cache), majd elindítod a telepítő.”- a linket csomag.
Utána ismételt
„Telepítés után rakd fel Flashtoolal a Kernelt és a Basebandot (elindítod az ICS FTF telepítését, de pipálj be minden Exclude-ot, kivéve a Kernelt és a Basebandet, meg vedd ki a Wipeokat”- .562 ICS[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz SkyS1gn #7221 üzenetére
Ha a töltés, WiFi, stb. akarod azt a SystemUI.apk-ban van.
Kimásolod a mostanit és fogod az itteni SystemUI-t felteszed a gépre.
Mindkettőt kicsomagolod zip pel.
Meg keresed azt a ikont ami kell és azt amit ki akarsz cserélni.
Név egyezés kell, ha ez meg van akkor TC-vel belemész az apk-ba(nem kicsomagolás) ott ahol találtad az eredeti ikont rámásolod amit előkészítetél.
A végén SystemUI csere és kész a kék ikon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ko9
addikt
A képen azért van 69-es, mert az volt kéznél De a .562-est FTF-et kell felrakni, és azokat jelölgetni ami a képen van.
Bocsi, hogy összezavartalak vele.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Vangelis
félisten
Srácok már talán kérdeztem.
Miért van az hogy mindig 50-60Mb szabad memória marad.Azt mondtátok, hogy ami nem kell a rendszernek az magától lelövi. De szerintem nem.
Magyarul a programot úgy zárom be, hogy megnyomom a kezdőlap gombot?!
Akkor kilép a programból ténylegesen?
A tablet gépen van egy ikon ami mutatja a futó progikat és ki lehet x-elni őket. ezen nincs ilyen funkció?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
PAtr0n
addikt
Jahh, jól megkavartál, de nem történt semmi, kicsit legalább gyakoroltam
Viszont szükségem lenne egy generic .562-re.darvinya:
Igen, köszi így már világos!Vangelis:
Az elég gáz. Én pont most néztem, hogy a notification toggle 55Mb-t kajál, a go launcher EX 22-t. Ez a két legkajásabb app. Az majdnem 80 mega. Most kb. 100 van szabadon, de ez GB."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
darvinya
titán
válasz Dottore #7227 üzenetére
Igen a SystemUI-t amit linkeltem az ICS-hez való mindkettő.
„Statusbar Widget ikonokat tesz ki?” ezt nem pontosan értem
A link alatt van egy ICS ikonos és egy eredeti ikonos.
Mindkettőhőz kell a QuickSettings.apk ami kezeli, hogy milyen kapcsoló kell.
Az eredeti SystemUI RAM foglalásához képest max 300KB-ot többet kér.Patr0n
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dottore
addikt
válasz darvinya #7229 üzenetére
Statusbar Widget Mod. Igaz ez GB, csak, hogy érthető legyen mire gondoltam.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok volna egy kérdésem, Gb-re szeretnék visszamenni, visszatöltést mutat, de a végén a 3 szög jelenik, meg. Mi lehet a gond? S be sem lehet kapcsolni, vírusirtó kikapcsolva!
Üdv. Feri!!
-
PAtr0n
addikt
válasz viewdetails #7239 üzenetére
Most már 3 nekem is. Érdekes.
Viszont... jönnek a fárasztó kérdések:CWM recoveryben csináltam egy backupot a jelenlegi romról (062), ne kelljen legközelebb előröl kezdeni mindent.
Ha mondjuk csinálok egy full wipe-ot, és újraflashelem a generic 042-es GB-t flashtoolból, ami rootolható (rootolom is), CWM telepít, és utána a backupolt 062-est visszatelepítem CWM-ből factory resettel, lesz root-om? Vagy nem mindent szabad wipeolni telepítés előtt?Más:
Feltettem az Avast! mobile security-t marha jól testre szabható, nem eszik sok memóriát, és lopás ellen is nagyon jó beállítások vannak. Még tesztelgetem, eddig tetszik."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz darvinya #7241 üzenetére
Attól sehogy.
De elég ha egy hozzá nem értő tulajdonítja el, és legalább egyszer bekapcsolja másik kártyával, vagy akár az enyémmel. Akkor sem biztos a siker, de legalább van rá esély hogy meg lesz a tolvaj.pusihusi:
Flashtool alapból tudja a 042-őt rootolni.
Mi van az új GB-vel? Úgyis működött az avast lopásgátlója? Vagy nem arról beszéltek?[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
darvinya
titán
válasz pusihusi #7245 üzenetére
Flashtool
1., Lakat ikon
2., Megvárni a lefutást és az ellenőrzést is!!!
Vége öröm.Telo beállítás
1., MTP mód vagy automatikus csatlakozás ki
2., USB hiba keresésPatr0n
Nem Avast ról van szó.
Amúgy is a Full Wipe töröl mindent és a ROM cserével meg…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...