Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Egy jó árazással és a tiszta android kedvelőinek főnyeremény lehet...
-
Nincsen
csendes tag
Akkor már csak fél év és itt vannak. Juhé!
Azért remélem nem szándékoznak eljátszani azt, amit a Note 7 proval... -
enginev3.0
félisten
Több Android one készüléket! Mindenkitől
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Obyboy
addikt
A MiA2 már nem volt olyan jó ár/érték arányú mint a MiA1 (feleségem ezt használja több mint egy éve, teljesen meg van vele elégedve).
Ha igazak a hírek és tényleg ezzel a konfiggal (Sd730, 4000 mAh-s akku, 48 + 13 + 8 kamera és ujjlenyomat-olvasós OLED kijelző) fog megjelenni akkor megvan az OPO-m utódja.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
technoboi
tag
Lehetne a Mi A3 egy Android One köntösbe bújtatott Mi 9 SE, akkor vevő lennék rá
Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
törölt tag
Amit a xiaomi művel az android one -nal az egy szégyen...
Mi A1 sikere meg a one sikere után alig vártam az A2 -t, vettem is, a telefon teljesen rendben van, de a havi frissítésekkel minden van csak rend nincs.
Mondom úgy, hogy szerencsére vagyok olyan szerencsés, hogy nem kaptam random bootloop ot mint sokan.
A decemberi frissités után ami úgy általánosan elmondható korrekt frissitésnek az a mostani áprilisi. A többivel mindig voltak komolyabb problémák...
De elég alapvető és nagy problémák természetesen már kábé fél éve stabilan vannak és nem hajlandóak javítani.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Harmonikus? A MI A2 Lite egy rakás szar. A topikjában minden harmadik hsz. -ben valamilyen szoftveres anomáliára panaszkodnak. Én is tapasztaltam párat. De, van hardveres is. A kijelző két beszállítótól származik. Az egyik tudja a duplakoppos ébresztést, a másik nem. Pedig, a teló elvileg ugyanaz.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ghiottone
nagyúr
Valahogy kétlem, hogy ekkorát ugranának a 625-ösről a Lite esetében. + nem egy bugos rendszert kellene készíteni, amire épphogy csak ki tudják adni a havi frissítéseket időben.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Obyboy
addikt
A MiA1 és a Mi5X ugyan az a hardver a MiA2 és a Mi6X szintén így ha marad a tendencia nem a Mi9SE lesz a MiA3 alapja.
A Mi9SE szerintem is bitang jó cucc lett, csak áldozhattak volna még 1-2mm vastagságot az aksi javára így lehetne benne 3500-4000mAh aksi."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
konzi
aktív tag
Remélem jó áron lesz.
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
janeszgol
félisten
Az A1 mennyivel jobban néz ki, mint az A2.
-
twollah1976
őstag
Hogy oszinte legyek en nem orulok az OLED kijelzonek, mert beegnek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
szabi__memo
nagyúr
Nem hiszek ebben. Bár ha írták volna hogy lesz benne NFC is akkor biztosabb lennék a hitelességében
[ Szerkesztve ]
-
borand
aktív tag
válasz twollah1976 #15 üzenetére
Mire beég már 2szer lecserélted. Ez alól maximum az extrém igénybevétel a kivétel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz twollah1976 #15 üzenetére
Lol. Eddig két teló kivételével csak oled kijelzős telóm volt az elmúlt években. A két utolsó (!) LCDs kijelzője viszont besárgult. Az oledeknek a mai napig semmi baja.
Szóval neked fordított tapasztalatod van vagy hallottad hogy így van? -
twollah1976
őstag
válasz szabi__memo #18 üzenetére
Nem akarok ebbol hitvitat.
Menj be egy veletlenszeruen kivalasztott telefonokat arusito boltba es nezd meg az AMOLEDes telefonok kijelzojet, szinte az osszes be van egve.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Noukoum
veterán
válasz twollah1976 #20 üzenetére
Ez a példa nem igazán felel meg semmilyen felhasználóra.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
borand
aktív tag
Azok full fényerőn mennek napi 8-10 órát...
-
szabi__memo
nagyúr
Vicces csávó vagy
-
BoB
veterán
válasz szabi__memo #18 üzenetére
Kettő OLED-es telefonom volt eddig, mindkettő nagyjából egy évig volt meg.
Az egyik beégett, másik nem.
A beégés sem tűnik fel mindenkinek, sok ember csak azután vette észre hogy megmutattam neki mit nézzen.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Graphics
Jómunkásember
Várjuk, Mi A2 Lite van itthon, teszi a dolgát, panasz nem volt rá.
Remélhetőleg ez is jó lesz, fura látni, ha majd 7xx-es sorozatú SoC lesz már a középkategória alsó felében is.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
gzbotii
nagyúr
Mik azok az anomáliák? Mert én és a barátnőm is ugyan ilyen, Mi A2 Liteot használ, nagybátyám is ilyet vett az én javaslatomra.
Egyedül ami jelentkezik (de csak nálam), hogy a kijelző néha érzékel hívás közben is.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Matada2.3
veterán
Egy újabb korrekt készülék a Xiaomitól, ha bejön a 710/730, akkor ebben az évben is ők viszik el a legjobb középkategóriás készülék díját.
Finn the human
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #34 üzenetére
Nem, mert a 845/855 még mindig kellően távol van tőlük speckóban.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Asrach
tag
Szerintem simán lehetséges a Snapdragon 7xx lapka. Egyébként én Mi A1 tulajként elégedett vagyok nagyon a saját telómmal, soha nem volt semmi baja pedig 2 éve megvan.
Szerintem ez egy széria lesz -
Graphics
Jómunkásember
Így van, de mint írtam, picit nagynak érzem a távolságot a Snap 845 és mondjuk egy 710 között... És ezt a távolságot egy 855 alaposan megnyújtja. Ha onnan nézzük a 710-es teljesítményét hát inkább tenném a középkategóriába. De persze egy egyéni szubjektív értékrend, nem kell vele egyetérteni
730-asról még nincs képem pontosan mit is tud.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Directors
senior tag
Mikorra várható a készülék ? Nyár vége ?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Directors
senior tag
Köszi!
Xiaomi redmi 3 pro van most. Ezt szeretném váltani vagy az A2 Lite-al vagy ezzel. Persze ha nem lesz nagyobb mint az A2 Lite.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- OLED TV topic
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest