- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
nekem olyan segítséget kéne hogy az autómatikus bill.zárat hol lehet kikapcsolni? :S
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Repsol600
addikt
Helló!
Wave 723-asommal az a gond hogyha bluetooton kűldök valamit akkor lefagy a kűldés kb 10ből 9szer. Mit lehetne csinálni vele? -
Repsol600
addikt
Szoftverhez meg nem akarok nyúlni egyenlőre mert még garis, de ha valahogy meg lehet oldani akkor feleslegesen nem viszem vissza.
-
Repsol600
addikt
Senki nem jár már itt?
-
nyecsi44
csendes tag
Sziasztok.Nekem egy 723-som van.Az a problémám h wifivel felmegyek az apps-ra,állandóan frissitést ajánl fel.Még azután is hogy frissitettem.Valaki segitsen pliz,mit tegyek vele?
-
vargaimre
csendes tag
Múlthéten vettem egy wave 723-ast.
2 nap után állandóan ki-be kapcsolt, de a töltés alatti gyári visszaállítás segített.
Az lenne a gondom, hogy fényképezésnél nem működik a digitális zoom, már ha van ilyen. Bár gondolom van, mert video módban a hangerő gombokkal lehet zoomolni.
Navigálni sem akar, jelet tanál, térkép letöltve, de le akar tölteni valami fizetős dolgot.
Előre is kösz a válaszokat. -
pit stop
addikt
válasz vargaimre #162 üzenetére
Úgy működik a zoom a fényképezésnél, hogyha kisebbre veszed a beállításoknál a felbontást. Maximális felbontással nem tudsz zoomolni (ez mindegyik telónál tudtommal így van, de ennél és még jópárnál ami volt a kezembe biztos). Fotózásnál - kis nyilat el kell húzni - és ott a beállítások gombnál van felbontás -> minél kisebbre állítod annál jobban tudsz majd nagyítani.
Navira nem tudok mit mondani mivel azt nem használom; bár amikor próbálgattam simán ment csak net kellett hozzá.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
vargaimre
csendes tag
Hogyan lehet törölni a menübe telepített tartalmakat? pl. menüből induló játék
-
nyecsi44
csendes tag
Engem meg az érdekelne hogy egy letöltött témát hogya tudok törölni?
-
nyecsi44
csendes tag
Valakinek sikerült már a Palringot használni?Elöszőr telefonon regisztráltam,nem tudtam belépni,azt irta ki login incorrect.Aztán a honlapukon keresztül is,de ezután is ezt irja ki.Ez nem egy ingyenes szolgáltatás wifin keresztül?Vagy mi lehet a baja?
-
vargaimre
csendes tag
Lehet-e letölteni Real Playert vagy valami hasnlót ehhez a készülékhez.
Nem tudok video fájlokat letölteni, lejátszani. -
Potyka03
senior tag
ha végre aktív lett a topik én is kérdezek: a menüből hogy lehet átpakolni dolgokat egy mappába?pl. van két letöltött játékom + Bp menetrend progim is és átakarom rakni az alkalmazások vagy játékok mappába.Hogy lehet?
-
nyecsi44
csendes tag
Az engem is érdekelne hogy az automatikus billentyűzárat hogyan lehet kikapcsolni?
-
pit stop
addikt
válasz Potyka03 #175 üzenetére
Menüből szerintem sehogy. Mivel a saját fájlokba sem engedi berakni, meg pl. játékok mappába se, ezért nem lehet. Ikonokat viszont saját magadnak be tudod állítani mi legyen első oldalon vagy akárhol, hogyha lapozgatni nem akarsz; egyébként szerintem mindegy hogy hol az ikonja (bár nemtudom miért szeretnéd berakni).
Automata billzár pedig szerintem meg nem kikapcsolható.
-
Krajczi
tag
Nekem az Android sok, nem használnám ki, viszont váltani szeretnék, és a bada OS-mel szimpatizálok, a Samu-t kedvelem. Bár egy helyen lehúzták ezt a készüléket, hogy túl műanyagos, de szerintem egész jó. Most a MM-ban 40e. Megéri ez, vagy inkább várjak az "utódokra"? 525, 578, 575...
-
pit stop
addikt
Ha ez túl műanyagos akkor pl. SGS mi? Na mindegy, nem offolok. Hátlap fémje pl. szerintem kellemes.
Attól függ mennyit szánsz rá, meg mennyire sürgős Utód hozzánk szerintem legkésőbb ősz végén ér el, és magasabb kezdőárral, szerintem kb. 70-80 körül lesz kezdője (ebből kiindulva).
[ Szerkesztve ]
-
-
Potyka03
senior tag
25 000 kártyásan?Azt nem igazán tudom elhinni,de ha van olyan az hihetetlen jó ár....még a sima wave is sokkal drágább ennél pedig régebbi sztem pár hónappal talán xD
Amúgy van rá ingyenes GPS de csak 30 napig,van 60 napig lehet használni,a route 66-osNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Krajczi
tag
A mostit (Samu GT-S5230) még újonnan 30e-ért vettem szolgáltatótól, de már két éve. Az akkuidő nekem nagyon fontos (most 10-14 napot is kibír nekem ), még a vaku-jó fotó, illetve a GPS lett érdekes funkció a leendő utódban. A GPS-hez való progi fizetős, ugye? És nem is lesz ingyenes? Sehogyan sem?
De egyelőre várok, megnézem, ősszel mik jelennek meg, úgy gondolom. -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok. Ezen a telón működik a multitask? Értem ezalatt mondjuk msn "tálcára" tétele miközben böngészek?
as good as it gets
-
Potyka03
senior tag
válasz pixelblondie #186 üzenetére
kis méretre lehet tenni és úgy lehet böngészni,majd a futó alkalmazások között újra visszatérsz az MSN-re...ha meg tovább böngészel újra kisméret(Csak az Ebuddy szoftveren)
[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
válasz pixelblondie #188 üzenetére
én itt vagyok és figyelek,csak nem mindenre tudok válaszolni.
De nmNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
vargaimre
csendes tag
Van-e hozzá valami használható videolejátszó pl. realplayer?
-
Bambi80
tag
Sziasztok!
Én kezdek kiábrándulni a kicsikéből. Nagyon sokszor kikapcsol és van, hogy az emlékeztető is a beállított idő eltelte után egy héttel jelez. Egyszer már volt szervízbe (T-mobil), akkor végképp meghalt, de azt mondták, hogy mindig csak javítani fogják, amíg a Tnél, hogy addig lesz, így amíg a szervíz azt nem mondja nem tudja javítani. Ők meg ezt nem fogják, így lehet, hogy hamarosan megválok tőle.
Nálatok jól működik? -
-
Bambi80
tag
Na akkor bepróbálkozok és visszaviszem a héten. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
Üdv.!
Van egy T-mobilos Wave 723-asom, most csináltam meg a firmware frissítést (a t-mobilosat) és mióta megcsináltam a frissítést a böngésző nem működik. Akármit állítok nem megy. Wi-Fi jelet kap meg működik is mert ha a gyári facebook vagy más programra rámegyek akkor az betölt. De ha megnyitom a böngészőt (gyári Dolfin) akkor semmit nem csinál akármit állítok. Wifi jel kint van de nem tölt semmit be. Ilyenkor a wifi melletti kis nyíl sincs kint ami a töltést mutatja. Ez előtt a menüben Web'N'walk volt a böngésző most Internet. Szerintetek mi lehet a probléma vele? -
vargaimre
csendes tag
Üdv.
Kisfiam addig nyomkodta a telefonomat, hogy a kezdő képernyő 7 számozott oldalból áll. Gyérilag 3 oldal volt. Hogyan lehet visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest