Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Vovi1 #279 üzenetére

Természetesen képben vagyok a forrásoddal kapcsolatban. ;)
    Azt is tudom, hogy a készülékek ára közömbös, én pusztán csak azért jegyeztem meg amit, mert kissé hitetlen hangvételt éreztem nálad amikor a 60k Wave árát említettem. Persze lehet szimplán félreértettél, amit írtam is, hogy valószínű te az új árra gondoltál. míg én a használt piacira. ;)
    Nem akarok vitázni, távol álljon tőlem, mi több csak előnyünk származik abból, hogy az újdonságokat ki tudod próbálni, és egyben közzéteszed a szubjektív véleményedet, amit persze köszönünk is. :R
    Viszont amiből a "vita" indult a részemről, továbbra is fenntartom, hogy nem méret alapján felsőkategóriás egy okostelefon. ;) Mert ezzel az erővel akkor az i4 is középkategóriás a 3,5 colos kijelzőjével ami csak +0,2 collal nagyobb a Wave1-nél.
    Az X10 meg hiába mozivászon nagyságú kijelzővel bír, de nagyon sok "sebből" vérzik ami miatt nem igazán tartozik a felső kategóriába, holott a kijelző mérete ugye ezt indokolná. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák