Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Swami

    senior tag

    válasz k810 #35622 üzenetére

    Ha nekem kellene cikket írnom a Badáról és a Wave-ről, azzal kezdeném, hogy a neten fellelhető összes anyagot elolvasnám róla az összes olyan nyelven, amit bírok, magamhoz vennék egy telót meg a kézikönyvét és addig nyomogatnám, amíg jól nem ismerném.
    Na csak ezután merészkednék ki a terepre a Badások közé; tudva azt, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy megértsem ezt a különös idegen fajt és rendelkezem némi rálátással a rendszerükre, ergo már néhány kérdés is megfogalmazódott bennem ezzel kapcsolatban.
    De ha pl. marhára elfogult lennék, mert nekem pl. mindig iPhone-om volt, sőt még a gépem is Mac (és az is volt mindig), akkor azt mondanám a szerkesztőnek, hogy
    "Idefigyuzz Pistikém, tudom, hogy nem csipázol, de kérdem én, hogy együtt tudnál élni azzal, hogy kerékbe törted a karrierem, hogy megnyomorítottál, hogy full alkeszt csináltál belőlem, hogy kataton állapotban fekszem a diliházban, hogy kimetszettem a saját nyelvem, hogy fülembe forró ólmot öntöttem, hogy sátánista tömeggyilkost csináltál belőlem, hogy 20 évre becelláztak, mert kiírtottam az egész családom (meg persze a tied is) ... és még sorolhatnám! Hhm? És mindez miattad. És mindez a Bada miatt! Utoljára és nyomatékosan kérlek, ne tégy tönkre! Add a melót inkább a Sanyikának, ő úgyis sokkal nyitottabb, mint én. Hidd el, örülni fog, mint majom a badának.

    [ Szerkesztve ]

    Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)

Aktív témák