- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Új omnia 7 tulaj vagyok és az érdekelne, hogy miért nem fordul el a kijelző pl képek nézegetésekor, ha döntöm?
+ video nézésekor, illetve zene lejátszásakor nem tudok belepörgetni, mert nem érzékeli ...
Köszönöm a válaszokat!!!
Üdv
....
-
Clapaucius
tag
A zene tekerésre rájöttem utána, azzal nincs probléma
A képernyő sehol nem fordul el!
Nem csak a kép nézegetőnél, de simán egyik menüpontnál sem... sehol ....A software phone 7.5
az os verzio pedig 7.10.8107.79Ha jól tudom, ez a Mango már.
Valami ötlet még? Iszonyatosan idegesítő, hogy munkatársam lumia 800-a szépen forog, enyém meg nem hajlandó rotálni
....
-
Clapaucius
tag
köszi a választ, hasznos volt, legalább most már tudom miről lehet szó... a kollega aki korábban beszélt róla, írta, hogy tudta kalibrálni... nos nem tudom, hogy hogyan csinálta, de én nem tudok állítani semmit, viszont rájöttem arra, hogy amikor jobbra elforgatom kb 140 fokot, akkor elfordul egyet a kijelző, viszont a másik irányba csak egyszer sikerült kicsalnom a fordulást... így már menüben is elfordult, de ez jelenleg borzalmas és teljesen használhatatlan...
....
-
Clapaucius
tag
-
-
Clapaucius
tag
válasz Clapaucius #19155 üzenetére
Közben gondoltam egyet, leszedtem egy ingyenes játékot, amihez kell a gyorsulásmérő.
Itt jól kivehető, hogy mi is történik. Totálisan jobbra "húz" az érzékelő és ha balra eldöntöm pontosan 90 fokot, akkor áll be egyenesbe a járgány a játékban.
....
-
Clapaucius
tag
főzött romot lehet törölni? Valószínű az cseszte szét a gyorsulásmérőmet.
....
-
Clapaucius
tag
-
Clapaucius
tag
balcsida (vagy aki ért hozzá)... Hogyan tudom visszaállítani a telefont teljesen az eredeti állapotába? Azt olvastam, hogy a mango előtt működött a Diagnosis-ban lévő Accelerometer kalibrálása. Mivel az én problémám pont a gyorsulásmérővel van, hátha egy, a mango előtti állapotban be tudom állítani.
....
-
Clapaucius
tag
Köszönöm a segítségeket!
Még egy utolsó kérdésem/kérésem lenne, aztán nem zavarok ...
Tudna valaki linkelni egy mango előtti frissítést, vagy leírni, hogy hogyan tudom "visszafrissíteni" a készüléket? Nagyon nem találom a neten... tuti én vagyok a béna, de nem jött össze
....
-
Clapaucius
tag
válasz Auratech #19281 üzenetére
Köszi az infót! A következő fülesem tuti Sennheiser CX 271 lesz, dicsérik sokan.
Viszont közben rájöttem egy okosságra.
Van nekem egy jó minőségű, sony ericsson agybadugós fülesem, utólag vettem a live with walkman-hez. Ellopták a telót, ezért is vettem omniát...
Rádugtam a fülest, de tövig nyomva is alig szólt, bass meg nuku.
Rájöttem, hogy ha nyomva tartom a felvevő gombot a fülesen, tökéletesen szólLeragasztottam a felvevőt oszt' csá
....
-
Clapaucius
tag
Van valami program, amivel ki tudom lőni a futó alkalmazásokat?
A legidegesítőbb számomra, hogy ha hallgattam zenét, majd kiléptem teljesen belőle, ugyan úgy futva érzékeli. Lezárom a képernyőt, majd vissza és a zenelejátszó kint van a lock screenen... Elkerülte valami beállítás a figyelmemet?
köszi
....
-
Clapaucius
tag
Igen az lesz az... kitöröltem egy appot és el is tűnt ... De szaaar
....
-
Clapaucius
tag
szerk.
[ Szerkesztve ]
....
-
Clapaucius
tag
Hogy, illetve mivel tudok feltenni PDF filet a telefonra? Könyvet szeretnék olvasni .
....
-
Clapaucius
tag
Meddig érdemes várni a frissítésnél? Kb másfél órán keresztül nyomatta, de 100% nál tovább nem megy... nem fejezi be a telepítést..
....
-
Clapaucius
tag
Wp7-re van valami jófajta GPS program? Nokia Drive tudom... de omnia 7-el nemigazán dolgozik együtt...
....
-
Clapaucius
tag
Egyébként pl a Nokia camera extras alkalmazás valamilyen úton-módon nem lehet feltenni omniára? Vagy mivel ez egy beépülő modul, esélytelen?
....
-
Clapaucius
tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért nem tudom Tangora frissíteni a telóm?
Biztonsági másolat 100% ot ír, direkt hagytam egész éjszaka menni kb 5-6 órát, de semmi ... Reggel ugyan úgy a 100% fogadott, de nem frissítette fel...
....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs