Új hozzászólás Aktív témák
-
fahrii
őstag
Van esetleg egy olyan függvényábrázoló program a telóra, ami ilyenek ábrázolására is képes?
http://www.uni-miskolc.hu/~matszisz/zh_2_2009.pdf
-
Воланд
titán
válasz stevve #15447 üzenetére
foleg annak fuggvenyeben, hogy most neha (tizbol haromszor) a kepernyo feloldasa utan nem akar csatlakozni a wifihez (3 meterre van a routertol), mondjuk amikor csatlakozik, akkor gyorsabban teszi. ma reggel meg amikor hivtak es felvettem reccsent eggyet a hangszoro.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dunbar
senior tag
Valahol meg tudom nézni a saját számomat?
-
DeusHun
őstag
1-1,5 hete kérdeztem már de egyre zavaróbb a téma: a facebook-kontaktok átnevezésére van már valami megoldásotok? Immáron a fél ismerősköröm nem áll másból csak keresztnevekből (van egy csomó Adrienn Adrienn, József József, Imre Imre és Ferenc Ferenc) a telefonon.
Már töröltem a facebook-fiókot a telefonról (nagy szenvedés árán mert nem akarta engedni, a hotmail-re hivatkozott), újra beregisztráltam és semmi változás. Megjelent 2 új frissítés a telefonhoz, letöltöttem, vártam a megváltást, hogy hátha, de nem, még mindig tele vagyok Ferenc Ferencekkel akiket elkezdett egymáshoz rendelni mivel azonos a név...
Tud valaki megoldást erre?Rainforest Alliance Certified signature
-
Воланд
titán
válasz DeusHun #15461 üzenetére
passzolom, en is vegigmentem azokon amiken te, de egyik sem oldotta meg. es szintugy nekem is egyre tobb ismerosomet nevezi at. de nem a telefonnal, vagy a wp7-el van a gond. ha belepek a hotmail webes feluletere es ott megnezem a kontaktokat, akkor mar ott is rosszul szerepelnek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
DeusHun
őstag
Másik kérdés: hol tudnám átmigrálni az xbox account-omat Magyarországra? Ezt a leírást már ismerem: [link], viszont ez már nem működik mert azóta megváltozott a felület. Van erre egy kicsit frissebb verzó?
Rainforest Alliance Certified signature
-
Воланд
titán
akarhogy kerestem, nem talaltam erre vonatkozo bejegyzest sehol mashol. de tenyleg nem a telefonnal, vagy a rendszerrel van gond szerintem, hiszen mar az asztali wlm kliensben/hotmail webes feluleten is rosszul jelennek meg az fb kontaktok meg a telefonnal valo szinkronizalas elott.
-
csab2
veterán
válasz Воланд #15467 üzenetére
Nálam is fennáll ez a bug. Az az érdekes, hogy akiknél duplán van a keresztnév, azok pont jól vannak elnevezve a FB-on. 5 Attila ismerősöm van FB-on és az a kettő szerepel Attila Attila-ként a Live-on akiknél a FB-on vezetéknév, keresztnév sorrend van megadva. Érdekes.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
őstag
Na most már én is az omnia 7-es tulajok táborát erősítem, de már szopok is ezzel a force updateléssel, 7401-es buildem van, de az istenért se akarja mutatni a zune a pre-mangót, meg a mangót...
Azt h az X-box LIVE nem mutat semmit csak egy végtelenségig pörgethető 'Collection' lapot meg h nem férek hozzá a marketplacehez, betudom egyelőre annak, h nem a legfrisebb a rendszer, de idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz Freddycom #15481 üzenetére
Nem tudom miért nem találja meg. Mondjuk most nekem sem hajlandó 7740-re frissíteni de majd ...
Miért létezhet ? Miért ne Kell az ilyen ha téglát csinálsz a telefonból jó jön ez a program és ugye a régi szoftverek fent vannak a neten...Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
bombadil
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az OTP-s VISA kártyámat nem engedi használni. Megadom az adatokat, de mindig hibát ír ki. Olvastam itt, hogy néhány embernek ez gond nélkül ment. Tudnátok mondani valamit ez ügyben?
Próbáltam zune-ban, xboxlive-on, és a telefonon is, de nem jártam sikerrel. Amúgy az itunes és a paypal is megy vele rendesen..."Véla i assaila umë polë cenë ilyë mettar."
-
front3r
őstag
válasz bombadil #15486 üzenetére
Nekem se ment elsőre telefonon, de Mango alatt sikerült sokadik próbálkozásra.
Az irányítószám a fontos, a többi adatot nem nézi, és egyszer csak elfogadja....nekem is így csinálta.UI: Ja és csak telefonon próbáld, máshol én sem jártam sikerrel.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
őstag
A settings->cellular->data connenction az konkrétan mi? Mi nem megy ha kikapcsolom? A 3G világos...
-
Blyan
félisten
válasz Freddycom #15491 üzenetére
Mindenfajta adatforgalmat lekapcsol, és szerintem pl az mms küldés/fogadás sem fog menni.
Illetve fogadni tudsz, hogy média tartalmú üzenetet kaptál, tapizz a fogadásra (de addig értelemszerűen nem megy, amíg nincs adatforgalom bekapcsolva).AZ EDGE is generálhat nem kívánt adatforgalmat, amennyiben a 3G ki van kapcsolva, és az adatforgalom aktív - miért ne tenné?
Persze mit értünk nem kívánt adatforgalmon...[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
engusz
veterán
BKV menetrend app témában melyik fejlesztőt érdemes megkeresni? Androidon most kerestem rá, van többféle, ami elég jónak tűnik. Hátha valamelyik csapat már fejleszt WP7-re is.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Cruiserke
tag
Ha valakinek gondja van a frissítéssel próbálja amit én, nekem bejött:
Felraksz egy virtuális gépet ( én VMWARE re raktam).
Oda egy Zune-t mehet usb re a telo, kis gondolkodás után észreveszi.
Érdekes módon itt látta a frissítést simán op rendszer alól meg nem.Remélem vkinek segítettem.
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
engusz
veterán
Kösz az infókat! Akkor lassan eljön az idő.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #15494 üzenetére
10 db
-
popely16
tag
Azt már lehet tudni hogy ezek a Nokiák mikor lesznek M.O on ?,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest