- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
harsanyiz
aktív tag
El akarták cserélni egy nokia n8-ra... az a telefon a közelében sincs az omnia7-nek, azt kell, hogy mondjam.
A keresés gomb támogatottságának bekapcsolása:a beállításoknál a terület és nyelvnél a böngésző nyelvét uk-ra kell állítani. Mangó alatt működik vele a zenefelismerés, a szöveg fotózás (pl.:angol szöveget lefényképezel és átfordítja pl.:magyarra) a kedvenc helyek még nem elérhető itthon.
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Oppenheimer #11052 üzenetére
"működik vele a zenefelismerés, a szöveg fotózás (pl.:angol szöveget lefényképezel és átfordítja pl.:magyarra) a kedvenc helyek még nem elérhetőek itthon"
-
catroot
veterán
Ha még nem linkelte senki:
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
harsanyiz
aktív tag
-
Воланд
titán
En speciel a szövet zsebkendo miatt kerdeztem ra az alapanyagara. Az, hogy zsepi, nalam tag "fogalom".
Egyebkent megtakaritottam a kijelzot a fenntebb linkelt kendovel, szepen lehozta a szennyezodeseket, sehol egy karc.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Nagy meglepi volt ma, frissült a Zune. Ami ennél is nagyobb meglepetés: van olyan fül benne, hogy piactér és a programok árát forintban írja ki!
Ez most csak nekem volt újdonság?Rainforest Alliance Certified signature
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11062 üzenetére
Az fura, nekem múködik rendesen, search, music, a zenét már szíjja be a mikrofon, pár mp és eredmény.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11065 üzenetére
Van külön Music gomb.
Sorban így jönnek egymás mellett, balról jobbra:
scout (nem megy, csak UK-ban), music, vision, voice.
Mint a képenThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11067 üzenetére
Hát, elvétve vagyok egy darabig még.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
csab2
veterán
Akkor 2 lehetőség van:
1. tényleg sok a csodatelefon
2. ez egy bugAmúgy meg kapjátok be!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Oppenheimer
nagyúr
Már a visszaállítás is lassabb, mint gondoltam Nembaj, csak legyen végre egy rendes Mango-m, nem pedig valami fos bughalmazom...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11072 üzenetére
Mondtam anno, hogy szopóka a Beta Mangos szarakodás.
Mé nem húztál rá egy romot és csináltad úgy?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
nagyúr
Mert a KB3 nincs fent samfirmware-en.
14. An update (7403) will be found and installed. If needed enter your PIN when your phone restarts. Do NOT disconnect your phone.
15. Now youre phone will be updated to 7712A 2 pont között tartok, de már vagy 5 perce keresi a frissítést
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11074 üzenetére
Lett volna másik, korábbi, aztán az frissülhetett volna KB3-ra. Vagy nem, csak kérdem, mert nem értek az Omniás okosságokhoz.
-
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11076 üzenetére
Passz, szerintem próbáld meg amit mondtam, valami KB3 előtti FW-es Rom, felfrissíted a normál Zune-nal Update 7392-re, aztán amit privátban küldtem leírás alapján a Mangora RTM-re.
Vagy, bírj ki még egy hetet a Mangoig (remélhetőleg tényleg jön a hivatalos frissítés).Vagy visszaállítani a 7392-re a mostani Zune-nal, és fuss neki újra.
No, léptem aludni.
Buenas noches![ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Zune-al nem tudom visszaállítani, mert azt a frissítés menüpontnál kéne, de ott csak a frissítés keresése megy folyamatosan... Felrakom a KC1 romot magyar független CSC-vel. Utána pedig lehet, hogy várok a hivatalos Mangora... Bár addig 1 appot se tudok majd leszedni, vagy csinálnom kell majd egy új accot Vaaagy mégis bepróbálkozok újra az RTM-el.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #11078 üzenetére
Próbálkozok, hátha sikerül, de szerintem nem fog, mert ennél a pontnál:"14. An update (7403) will be found and installed. If needed enter your PIN when your phone restarts. Do NOT disconnect your phone."ahhoz, hogy a telefont frissíteni tudjam, először a Zune-t kell frissíteni. Gondolom ez lehet a hiba forrása.Izé, vagyis a Zune frissítése után a 7403-at fel tudta rakni, de a 7712-t már nem.Ééééés jóóó! Most megtalálta egyből a frissítést
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Újra felrakódott az RTM, de továbbra sem volt zenefelismerés. Aztán átálítottam a Region formatot is UK-ra és egyből megjelent a gomb. Azért ezt mondhattátok volna... Nekem pl alap volt, hogy a böngésző és kereső angol legyen, de a dátumformátum magyar.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #11080 üzenetére
LoL! Előbb még jó volt, most meg nem. Megint nincs ott a music gomb
-
Auratech
őstag
Éretlen mangót minek kóstolgassak? Ha már mangó, legyen érett és kínálják tálcán.
Auratech Field Recording
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11081 üzenetére
Akkor próbáld meg a böngésző nyelvét US-re állítani.
Más ötletem nincs.
-
CarajoEsp
senior tag
Nos, milyen Simet használsz? Ugyanis a Voda kb. annyira nyúl bele a telódba, hogy az általuk nyújtott két APN, Internet.vodafone.net(Tömörít, szarul jelenik meg a Mobilarena forum), standardnet.vodafone.net(jól jelenik meg a forum) közül, hiába állítasz akármit, az IE, mindíg az elsőt fogja használni, míg a letöltött appok azt amit beállítasz(kivéve, ha direkt rosszat írsz be, akkor automatikusan az előst). Gondolom a teló szoftverébe nyúlhattak bele és ezért van beleégetve elsődlegesen az internetes APN.
Ha szarul jelenik meg a mobilarena forum és Vodafone, akkor hívd a 1270-et és kérd őket, hogy töröljék az Internetes apn-t központilag. Utána már csak akkor tudsz felmenni a netre, ha azt állítód be, hogy standardnet.vodafone.net.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Blyan
félisten
válasz CarajoEsp #11085 üzenetére
Biztos nem nyúltak a teló szoftverébe, mert ez független cucc, szvsz ezt a beállítást a HTC Connection Setup csinálta, azzal lehet kiválasztani az országot/szolgáltatót.
A mobilarena nem zavar, mert mobilneten a PH-ról nyomom a fórumot, azzal nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz CarajoEsp #11085 üzenetére
Igaz, hogy más telefonon, de ugyancsak Vodafone firmware-el, ha módosítom az APN-t standardnet-re, akkor a böngésző már jól jelenítni meg a mobilarena fórumot. Biztos, hogy az Omnia 7-n másképp működik ez?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
CarajoEsp
senior tag
válasz rgeorge #11089 üzenetére
Sajnos valamiért az internetes apn-t veszi alapnak, és hiába módosítod standardnetre. Bocs ez Optimus 7-nél van így.
Blyan: Az internetes tömörít, plussz némelyik honlapot szarul jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Oppenheimer
nagyúr
Ehhh, már nem érhető el magyarországról a youtube app
-
HLaca80
csendes tag
Sziasztok!
Kettő hete vettem egy Omnia 7 telot,elötte is Omnia-m volt. a külső nagyon megtetszett és naivan hazahoztam és rájöttem a két telefon csak a nevébe hasonlít.
Használat közbe rájöttem,hogy nem csak szép de okos és nagyon gyors készüléket
tartok a kezembe.A Zune progi segítségével mindent amire szükségem van megoldottam eddig.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy az előző telefonomon futott az iGO 8.
Erre a készülékre tudok-e valami navit rakni? -
Воланд
titán
válasz HLaca80 #11094 üzenetére
liveid régiója us/uk vagy hun?
Ha hun, akkor majd ősszel, lesz marketplace, ott vannak fent navik, ha us/uk, akkor pl turn by turn navigation.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
HLaca80
csendes tag
Hol tudom megnézni hogy Hun vagy us/uk
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Oppenheimer #11062 üzenetére
Bocs nem figyeltem. Próbálgasd a nyelv beállításokat. Nálam minden magyaron van csak a böngésző és keresés van UK-ra állítva.
8700XXJK1 ## 2010 November
CSC_Cetus_Europe_I8700XENJK1 ha ezt a romot tolod fel, mire 7392-re frissül cseréli a rom verzió számát is kb3-2-re.[ Szerkesztve ]
-
-
HLaca80
csendes tag
Akkor hun picit várnom kell. De lesz megoldás.
Köszi.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz harsanyiz #11097 üzenetére
Mostmár nem érdekel, tegnap felraktam a KC1-et és arra a Mangot. Hiába állítgatok bármit a nyelveken, nem akar működni. Szerintem ez a CSC-től is függ, lehet, hogy a XEH CSC-vel van a gond... Nem baj, inkább megvárom, hogy legyen itthon is Shazam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest