Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacam

aktív tag

válasz brendoncsopi #541 üzenetére

Nem vagyok a téma szakértője, ezidáig 0.0 okostelefonom volt (most is csak keresem a számomra tökéletest) de azt tudom, hogy a Samoled kijelző fogyasztása sokkal jobb (kisebb) mint az LCD kijelzősé. LCD-nél folyamatos a háttérvilágítás (<- szerintem többek közt emiatt sem tud olyan szép képe lenni mint a SAmoledes) míg az amoledes társának nincs háttérvilágítása....ott minden egyes pixelnek fénylik.." ...vagy hogy magyarázta elÁrpi." :DD

Engem a Super Amoled lenyűgözött, ezért is gondolom úgy, hamár okostelót veszek, rááldozom a plusz pénzt, és amoledeset veszek.

A különbség a Samu Nexus S esetén szembeötlő:

i9023 Samu nexus S ~75.000ft körül megy (Super Clear LCD)
    i9020 Samu nexus S ~110.000ft körül megy (Super Amoled)

...és tudtommal az egyetlen diffi a kijelző....van rá ok!
    Én a SAmoledes gépet venném.

(de mivel az első mondatban említettem,h 0 okosteló tapasztalat, mások véleményét nagyobb súllyal vedd)

Üdv

[ Szerkesztve ]

• jksx

senior tag

válasz brendoncsopi #541 üzenetére

Amoled kijelző jobb mint a tft. Elképesztő színei vannak és a fényereje is sokkal nagyobb.
    Én egész kis fényerő mellett használom és úgy is tökéletes (gondolom ez a fogyasztásra is jó hatással van).
    A hangminősége is jó, kicsi a zaja is. Persze a gyári fülest érdemes egy jobbra cserélni.
    Én meghallgattam a galaxy S-t is, egyformának tűntek abban pedig wolfson DAC van (lehet hogy ebben is?).
    Az ébresztő funkciója viszont igen érdekes, mert van, hogy időnként elfelejt ébreszteni, pedig be van állítva.
    A képernyőzár feloldásakor pedig nem írja ki rendesen, hogy milyen nap van. (pl. "szombat" helyett csak "szo" jelenik meg).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák