Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• genius5000

tag

válasz wrox #3953 üzenetére

Én próbáltam a vectort, sztem a GPU teljesítménye kevés hozzá, vagy az 1 mag, de sajnos belassul.. :/

Hát én még mindig GB ROM ot használok, azok közül is ami a leírásomba van. Nekem se jött be, hogy havonta cserélhetem a CM-eket, ICS-eket, JB-ket, mert belassul. Ez birta most 5 honapig, igaz mostanában kezd ez is furákat csinálni, de legalább nem 4 hét alatt lassúlt be...

Sajnos egyre jobban tapasztalom az android hátrányát, a nyíltságát... Meg hogy mennyire "gány" az egész. Főleg napjainkban, bármi APP-ot frissítesz, egyre rosszabbak, lassítják a rendszert, mert az optimalizálás már luxus. Ha nem csúcs, fél éves telód van, le vagy szarva... Minden fejlesztő azt hiszi, csak az ő APP-ja van a telódon, és akkor úgy jól is futnak. Sajnos gondolkodom áttérni egy másik rendszerre, 2 éves a telóm, szeretem meg minden, de ezek a dolgok bosszantanak... azt meg akkor nem is mondom, hogy mobilnet ha be van kapcsolva, akkor akár 5 óra alatt lemeríthető egy droid... (legalábbis az enyém ilyen sajnos) nélküle meg elmegy 2 napig

Ne akarj mindent megszerezni! Ne akarj tökéletes lenni! Te egyszerűen csak élj a világba!!

Új hozzászólás Aktív témák