Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niklebi

    senior tag

    Szerintem is az esimes órában a "BT van vészhelyzetre kitalálva a MultiSim az igazi feature ebben az órában". Aki hurcolássza magával a telefont annak nem kell az esimes csak ha sportoláskor nem akarja vinni a telefont. Én azért vettem esimest, hogy ne kelljen egyáltalán vinnem a telefont. A BT-t csak ha kell akkor kapcsolom be. Kibróbáltam a BT kapcsolat távolságát, mert itt sokan panaszkodtak rá. A 4.-en lakom, telefon a nappali asztalon, én el. Mindig az 1-ső emelet fordulójában rezgett az óra hogy megszakadt a kapcsolat, mire az autóhoz értem már távoli kapcsolaton volt az óra. Kipróbáltam a távoli kapcsolat milyenségét is. A legnagyobb távolság eddig 42 km volt ahol kisebb megszakadásokkal de tökéletesn működött a távoli elérés. Ha meg is szakadt mindig rövid idő alatt helyre állt. Neken pont ezért tetszik ez az óra, pedig nem Samsung telefonom van. Azzal szerintem még tökéletesebb. A nyáron a Balatonon lesz az igazi. Remélem! :DD
    Levente75: Az én fejegységem BT headsetként működik az órával. Hívást az órával tudok kezdeményezni, de utána rendesen kihangosítja a beszélgetést. Ha hívnak a kormányról veszem fel a hívást.
    A telefonszám küldést az órán is engedélyezni kell a beállításokban, nekem automatára van állítva. Beállítások-->Alkalmazások-->Hívás-->Hívásazonosítóm megjelenítése.

Új hozzászólás Aktív témák