-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz pyron25 #7502 üzenetére
Az a baj, hogy nem fogod észrevenni, csak amikor már ~70%-os töltöttség mellett magától kikapcsol és nem tudod visszakapcsolni. A fizikai/méretbeli növekedését meg tényleg nem, csak ha minden nap megnézed, de ez nem jellemző. (másrészt a hátlapnak sem tesz jót) Nálam például egyik napról a másikra jelentkeztek a tünetek, szóval rá sem tudsz készülni. dipeti is nyilván gariztatott volna nov 15 előtt, ha már két héttel ezelőtt észleli. Sajnos ez ilyen...
Az meg tényleg szervizestől függ, hogy bemondásra kicseréli-e gariban, ha nem tapasztalja a púposodást. Szerintem a korrekt az lenne, ha cserélné, ismerve a típushibát, és bármikor előjöhet, pár nappal a garidő lejárta után is. -
stvnppp
senior tag
lejárt a szerkesztés idő...
Szerintem mindenképpen jobban járnál gyári akksival, mint ezekkel noname kínaiakkal. Bár ötször annyiba kerülnek, mint ezek, de megbízhatóbbak, sok rosszat lehet hallani az ilyenekről. Én pl szkeptikus is vagyok, hogy ugyanakkora méretből másfélszer akkora teljesítményt tudnak kihozni. Még nézz szét előtte xda-n is, vannak ott is tapasztalatok.
Ha pedig tényleg sürgős, akkor az elsőt, Manchester közelebb van mint New Jersey.
-
tomp
félisten
Nem függ attól is, hogy hogyan vannak töltve a telók? Nálam éjszaka folyamatosan töltőn van. Este rárakom aztán amikor felkelek, leveszem. Van amikor 10órán keresztül dróton lóg.
-
stvnppp
senior tag
Én is hasonlóan használom az akksit, esténként töltöm, mert két napot általában úgyse bír ki... (csak hétvégén és olyan napokon, amikor nem mászkálok sokat) De ez szerintem már nem használattól függ. Amikor én voltam szervizben és akksira vadásztam Budapesten, akkor egy akksi nem volt a városban, de amikor Laci4, akkor már volt több darab is a Westendben. Valószínűleg szeptemberben-októberben sokan vitték be, így a szerviz felkészült, hogy ne kelljen egy nyomorult akksicserére egy hetet várni. Ettől függetlenül lehet, hogy sokaknál nem jön elő/nem fog előjönni, mert lehet, hogy egy kisebb gyártási széria rendelkezik a hibás elemmel, és azóta már javítottak rajta. Remélem legalábbis. (Amúgy ilyen akksi van az Xcoverben és a Wave 3-ban is)
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
én csak akkor teszem töltőre mikor "ő" jelez és csak addig van rajta amíg megint jelez,hogy töltve van húzzam ki!! sztem érdemes ugy csinálni a dolgokat ahogy a teló mondja ezek már nem a 15 évvel ezelőtti szar akksik, hogy 1 hétig töltötted és 5-7 napot bírtak!
én töltöm kb 1-2 órát ahogy a teló mondja és 5 napig !! simán bírja az akksim!!!! ( nekem is W-m van )
persze nem is lógok a neten vele állandóan arra ott a szgépem otthon!! melóba meg arra kell figyelnem, nem a telora!![ Szerkesztve ]
-
ComptonLA
tag
Én sem teszem töltőre egész éjszakára. Fölösleges. Csak addig töltöm, amíg tele nem lesz, utána lehúzom. Ha már feltöltötte, az automatika úgyis lekapcsolja és nem tölti tovább. Fullra meg max 2 óra alatt feltölt pár százalékról.
-
tomp
félisten
Olyat előfordulhat, hogy az SD kártya töredezetté válik és belassul?
Olykor már 1MB alatt volt az írási sebessége a kártyának. Letöröltem mindent, újraformáztam és megjavult. -
iMaverick
addikt
Mivel ezek nem mozgó alkatrészesek, így elméletileg nem lehetséges, hogy ilyesmi (fregmentáció) lelassítsa a kártyát... Az SSD-knél is kifejezetten ellenjavalják a defrag-ot! Ez memóriacella, így nem beszélhetünk ilyen problémáról.
Namost a Te eseted az érdekes...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
pyron25
aktív tag
válasz tomyka74 #7510 üzenetére
Inkább nagyobb összefüggés van a töltések mennyisége mint az időtartama közt. Amúgy is elektronika szabályozza ezt így lényegtelen mennyi ideig van rajta ha eléri a 100%-ot nem tölt tovább csak szinten tartja.
Én naponta töltöm, akkor is ha 60%-on van. Így napi egy töltéssel számolva és azzal hogy kb 1 évre megy tönkre akkor olyan 300-350 töltést bír ki az aksi.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
tomp
félisten
válasz iMaverick #7515 üzenetére
Pedig nem is gagyi a kártya. Samsung Class10 8GB.
Fel van cserélve a memória így mindent erre ment a telefon. Amikor lassú volt akkor elkezdte az írást 4-5megával majd lement 1 alá. Olvasni tartósan 8megával tudta. Formázás óta jelenleg 8,1MB-al ír végig stabilan és 17MB-al olvas. -
pyron25
aktív tag
válasz ComptonLA #7518 üzenetére
Elvileg igen, dehát a gyakorlat nem ezt mutatja. Bizonyos esetekben csak ennyit bírt ki. Remélem hogy ez nem mindenkit érintő hiba. Azt meg lehet nézni valahol hogy mikor gyártották a telót? Ebből biztosabban lehetne spekulálni hogy mikortól jelentkezik a hiba vagy hogy egyáltalán kit is érint.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
dipeti
senior tag
Mire megjön ebayről egy akksi minmum egy hét, és még nem is biztos, hogy jó lesz. Így a helyi márkaszervizbe rendeltem egyet 4500 Ft-ért. Szerdán itt lesz. Nagyon drágállom.
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
tomp
félisten
Biztos, hogy nincs előjele az akksinak?
Akinek rossz az akkumulátora, nézze már meg a *#*#4636#*#* kódot azután Akkumulátoradatok majd Akkumulátor egészségénél mit ír ki? -
tomp
félisten
Valaki kipróbálta az új Antutut? Teljesen új teszt elemek, új mérési eljárás. GB Baguxon 5400-at kapott a teló.
-
ComptonLA
tag
A kép szerint nincs gond a telód akksijával. Nálam is ez a lényeg és semmi baja. Ettől függetlenül még haldokolhat az akksid épp.
Asszem 3 napja csináltam meg ezt a szoftveres gyorsítás átkapcsolását hardveresre. Azóta semmi röcögés, lassulás nincs a stock GB-n. Előtte néha gyors lapozgatásnál az oldalak közt, vagy a böngészőből való kilépéskor volt tapasztalható. Előbbinél nem nagy, viszont utóbbinál soxor másodpercekig tartott, mire kirakott minden ikont. Amióta ezt megcsináltam, ilyen nincs. Sokkal jobb lett. Szmúút lett az egész rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
válasz pyron25 #7528 üzenetére
Szia!
Megneznel nekem par dolgot? Ma volt fent, de kb egy ora hossza alatt kiakaszott, ugyhogy ment vissza a gyari. Kovetkezoket produkalta:
- Apollo zenelejatszas, lezarom a kepernyot, ezutan fel akarom eleszteni (bekapcs / home gombbal), de csak az erintogombok vilagitanak, kijelzo sotet marad. Valoszinuleg az Apollo lezarasi kepernyos menuje kavar be...
- beepitett kamera alkalmazas tobbszor kenyszerleallast jelzett, ha beleegyeztem, kilepett, ha nem, akkor mukodott tovabb...
Ezeket csak nalam produkalta, vagy nalatok is elohozhato? -
pyron25
aktív tag
válasz stvnppp #7532 üzenetére
Az apollo nálam nem produkált ilyeneket pedig hallgattam ma a buszon.
A kamerát nem minden nap használom de most egy párszor elindítottam és egyenlőre hibamentesen megy.
Mindenkinek eltérő tapasztalatai vannak a CM9/10 terén pozitív és negatív értelemben is. Szerintem az alapsáv verziók miatt lehet kavarás, bár ez csak egy tipp.Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
SkyLaci
őstag
tele van buggal, én már próbáltam. de az új gmail jó Gmail2.apk
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz stvnppp #7532 üzenetére
Telepítés után 10 perc alatt 3 különböző programmal volt FC. Októbertől van CM9 a telón, de asszem elérkezett a pillanat, hogy visszatérjek gyári GB-re. Most decemberben fontos lesz a jó minőségő kamera és a rádió is kelleni fog. Asszem kipróbálom az olaszoknak szánt xxlmd romot. Alapnak jó lesz a későbbiekben is, úgy láttam arco is ezzel dolgozik újabban.
-
garami87
tag
Sziasztok! Valakinek sikerült müködésre birni a telót Odinnál Win 8 alatt?!:S Mert nekem semmi pénzért nem hajlandó megfelelő drivert találni, holott a kies is fent van?!
gg
-
Izzé
őstag
válasz trobi28 #7540 üzenetére
Már mindegy, visszaálltam GB-re (xxlm9), holnap pedig felrakom az xxlmd-t. Aztán majd januárban megnézem újra a CM 9/10 éppen aktuális változatát. Egyébként nekem a GB is röccenés nélkül fut. Nem annyira gyorsak a váltások, de akadni nem akad, játszani komolyabb gammákkal meg amúgy sem szoktam, csak a szókirakóssal meg az arkanoidx-el prüntyögök.
-
törölt tag
Igen csak odinnal ...sracok megszeretnem kerdezni h xxlmgt feltehetem odinnal ugyertem ezt hasznalhatjuk miis mindenfele mobil komplikacio nelkul?Koszi
-
törölt tag
Sziasztok, mostanában olvasgattam, hogy több embernek is akksi problémája volt a W-vel ma visszatettem ODINNAL kíváncsiságból az XXLMG stock romot és miután felállt a rendszer minden kivettem az akksit a telelfonból és az asztalra tettem....nos eléggé megijedtem nem tudom, hogy ez normális-e,de az akksi alja ami a telefonhoz ér az totál vízszint, de ami a hátlaphoz az egy nagyon picit púpos nem vízszintes. Tegnap kipróbáltam egy kódot amivel az akksi állapotát tudtam megnézni ott minden rendben volt. (Legalábbis ezt írta), még jó hogy visszatettem ma rá a gyárit most megyek majd a városba és beszaladok előtte a telenorba mert ott vettem tavaly dec. 20 körül, szóval elvileg még van rá gari. Annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a nagyon tényleg nagyon minimális púp normális, vagy nem? Még annyit h előtte most CM10et hazsnáltam ott merült rendesen a telefon nem tudom most gyárival milyen lesz az akksi idő, válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Okés köszi remélem még ma nyitva érem őket.
-
stvnppp
senior tag
válasz #13908480 #7545 üzenetére
Nem tudom, hogy hol laksz (?), de szerintem telenor helyett érdemesebb lenne egyből szervízbe menni, mert ha jól gondolom, a telenor nem sok mindent fog vele kezdeni, hanem postázni fogja a Samsungnak. Ezzel nyerhetnél pár napot, és nem kellene több napra leadnod a telefont.
-
Dexter-2000
őstag
Lassan lejár a telefonom garanciája és arra gondoltam hogy még utoljára visszaküldöm garanciába hogy nézzék át a dolgokat netán valami elévült.
Ilyen mennyire lehetséges?
Vagy csak mondjak valami hibát aztán hátha találnak valami más hibát is?Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)