- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Biztos jó kombinációval próbálkozol? (hangerő fel gomb+home+bekapcs)
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Military
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, remélem valaki tud segíteni, hogy eddig 3 hónapja használom az újonnan vett s3 mini készülékemet, eddig tudtam vele fülesen hallgatni zenét, filmet... Pár napja elkezdett úgy viselkedni, hogy max hangerőn is, de halk a zene. Először azt gondoltam a füles rossz, s ki próbáltam másik fülessel is és a Beállításokat is megnéztem mindenhol, még másik zene lejátszó programot is ki próbáltam, és semmi. Max hangerőn is halk a fülessel, és másik új fülessel is.
Esetleg valakinek volt már hasonló problémája? Van rá megoldás? Vagy küldjem vissza garanciában?
Várom a szíves válaszokat! Nagyon szépen köszönöm! -
BuricsJ
tag
válasz Military #11611 üzenetére
Ha rányomsz a hangerőgombra, akkor a jobb szélén látható lesz egy fogaskerék, arra kattintva megnyitódik egy új ablak, ahol 3 külön sorban állítható a "Csengőhang", a "Média" és az "Értesítés" hangja. Nincs itt véletlenül elállítva a "Média" rész?
[ Szerkesztve ]
Józsi
-
Military
csendes tag
Köszi a gyors választ, de nincs el állítva, többször is megnéztem a beállítások jók, max hangerőn van fel tolva és még is halk.Köszi
-
Norbi.Sz
senior tag
Ma kaptam a feleségemtől egy S3 Mini-t, és kezdtem beállítani, de kissé elnagyoltnak, nem túl testreszabhatónak tűnik ez a Touchwizz felület... Sikerült új kezdőképernyő slide-ot csinálnom, ugye így már oldal van... Viszont arra nem tudtam rájönni, hogy hogyan is törlöm az egyik oldalt...
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz #20749568 #11618 üzenetére
Már a Nova csücsül rajta... Csak törölni kellett a Play frissítését, és aztán újrafrissítette magát, aztán jó lett...
Rengeteg felesleges szoftver van ezen a kütyün, amitől van sokkal jobb, amit már megszoktam... Gondolom érdemes lehet Rootolni a kütyüt, mert akkor le lehet szedni a felesleges gyári APPokat.
ROM-ot nem szeretnék cserélni, de a Root jól jönne, nehéz megcsinálni az Unroot-ot, ha mégis garanciás problémám lenne?
-
Norbi.Sz
senior tag
-
Norbi.Sz
senior tag
Lehet, sikerült megszívatni magam?
Az alábbi szerint rootoltam a telót, szigorúan az eljárást követve! Mindent ugyanúgy írt ki, de az előbb nem működtek rootolás után a képernyő alatti érintőgombok (csak a középső fizikai gomb)...
Mi lehet a probléma, találkozott már valaki ilyesmivel? (csak CWM felrakása, majd SuperSU felrakás történt, ROM-ot nem is akarok cserélni)Most kikapcsoltam a kütyüt, hátha majd megoldja a dolgot, de várok pár percet (hasonló volt egy régi Samsungommal, ott megoldott az 5-10 perces kikapcs)... Bár az nem root után történt, hanem ROM csere után...
Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz #20749568 #11632 üzenetére
Igen, szerencsére működik minden rendesen. Most a Titanium Backup-al készítem a biztonsági mentést az APP-okról, hogy ha valami mégis kellene, vissza tudjam tenni (EFS-t már mentettem mással).
Igazából csak gyári app-okat akarok leszedni, aminek semmi értelmét nem látom/nem használom/mást használok helyette...Egyébként előbb kimaradt a video: [S3 Mini i8190 CWM&Root - Easy & Fast]
Ez alapján csináltam, szerintem nagyon egyszerű és gyors.
-
Norbi.Sz
senior tag
Ki milyen Flashlight/Zseblámpa widgetet használ? Melyik ajánlott, kinek melyik vált be?
A lényeg, hogy a kamera villanóját kapcsolja be, és widget legyen...
Milyen gyorsan nyírja ki egyébként ez a LED-et? Nem huzamosabb ideig használnám, csak mondjuk néha este, hogy ne kelljen a zárnál csörögni a kulccsal, ilyesmi... Tehát egy-egy alkalommal 20-30 másodpercig működne csak...
-
Dilikutya
félisten
válasz Norbi.Sz #11635 üzenetére
Én azt használom, ami alapból rajta van. Widgetnek kiteszed a kezdőképernyőre, és kész, 1 nyomás be, 1 nyomás ki. Ennél jobbat ebben a témában nem lehet alkotni. Faék egyszerűségű, pont arra jó, amire kell, és amire kell, arra pont jó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz Dilikutya #11636 üzenetére
Na igen, bár kissé ormótlan a 2 helyet foglaló widget...
Nekem a kezdőképernyők száma is csak 3 Ezért keresek valami olyat, amin valami lámpa ikon van és 1x1 helyet foglal...De lehet, maradok én is a gyárinál... Mennyire eszi a memóriát, ha mondjuk 5 oldal a kezdőképernyőm, nem pedig három? Bár ez is leginkább attól függ, hogy widget, vagy parancsikon van kitéve rá, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz #20749568 #11639 üzenetére
Nem használom... Csak 3-at használok, de azt is úgy, hogy nem szeretem, ha tömve vannak az oldalak...
Ezért gondoltam, hogy csinálok még oldalt, hogy átlátható legyen, ha pakolok még ki ikont/widgetet...Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
alexandre33
csendes tag
s3 mini nel megoldhato hogy nehany nevjegynel kulonbozo csengohang legyen bealitva?,probaltam es egyszeruen nem sikerul
-
lajozs
aktív tag
válasz alexandre33 #11642 üzenetére
Klikkelj rá a névjegyre, és a részletes oldal legörgetve tartalmazza a csengőhangokat.
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
alexandre33
csendes tag
ez hihetetlen, egyszeruen nem sikerul,amugy kosz a valaszt
-
toompa
őstag
Hali!
Nejem Galaxy S3 minijén romot cseréltem. Sammobile hivatalos oldalról töltöttem le a romot amit felraktam. Nincs is semmi gond,csak Lafleur változat volt és eltünt a bekapcsoláskor a Lafleur logó,ami őt zavarja.
Nem tudjátok megmondani hogy melyik romot tegyem fel neki,ami lafleur változat?
Ez egy Emag-os,gyári független telefon. Román hivatalos rom ment fel rá. Az is volt rajta.
Előre is köszi a segítséget! -
djkacor
tag
Sziasztok az volna a kérdésem hogy XDA ról letöltöttem egy Custom romot carbon4.4_golden.nova.20141211 és recoweryből akartam feltenni de nem teszi fel csak megmarad a rendes Stock rom ami rajta is van szóval mit nem csináltam jól hogy nem teszi fel?
Előre is köszönöm a válaszokat nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest