Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• varos

tag

válasz stul87 #25372 üzenetére

Nekem semmi bajom a telefonnal, tökéletesen működik rajta minden, akkor vegyél ios vagy wp8 rendszerű telefont és tökéletes minden. Az android megelőzte a korát és sok felhasználó nem tud mit kezdeni vele ezért ócsárolják és szidják.

Nekem samsung termékeim vannak hűtő, mosógép, tabletek, tévék,laptop, telefonok, klíma stb. tökéletesen működnek.
    Nagyon jó garancia idejük és a szerviz hátterük.

• takacstomik

csendes tag

Milyen szerencse, hogy a sok okos ember közt akad gondolatolvasó is. Valószínüleg a füles témában nem sima fülesre gondoltál, hanem felvevőgombos headsetre. Azt tudnod kell, hogy a sunyi és a Samsung az eltérő csatlakozószabvánnyal dolgozik. Én 10 perces ráfordított idővel szoktam a sunyi fülest Samsungra átalakítani. Javaslom neked is ezt a megoldást, ez ingyenes.

Mindig buh (z) eráljátok a telefonotokat. Ilyen rom olyan mod. Aztán csodálkoztok ha nem megy meg fagy - Takács Tomi

• szivacs1987

aktív tag

Üdv.

Írtad, hogy értesz az androidhoz, meg az infóhoz is.
    Én is mivel még annó 2.3.6-al kaptam meg a telómat(független), és sok problémát olvastam a Kiessel való frissítés utáni működésről, így nekiálltam "mókolni"(Odinnal feltenni a JB-t).
    Azt írták, hogy 15 perc alatt megvan, nekem 30 perc volt(1.nek csináltam) mindennel együtt(JB+cwm+root), és lett(maradt) egy jó telefonom.
    Amíg esz a fene, meg mérgelődsz, te is megcsinálhatnád, és nem azon nyavalyogni, hogy nem akarsz mókolni(telefon miatt azóta sem kellett volna újra mókolnom, de kíváncsiságból mégis csak :) ).
    Azóta 1x sem fagyott le, akadozott stb a teló.
    Ébresztőről is olvastam, hogy valakinek nem jó, nekem jó volt, és egyszer csak nem ébresztett, 1 perc alatt leszedtem az alarmdroidot, és azt használom. Sokkal kevesebbet idegeskedtem(nem is idegeskedtem) így, mintha azon szenvednék, hogy miért nem jó a gyári ébresztő, hamár megvettem, bíztam benne stb.

A hátlap az meg fizikai gond, így arra sajnos nincs sw-es megoldás.(Amúgy minden gyártónál előfordulhat hasonló "hiba"). Peches voltál kifogtad. Ez sajnálatos, de előfordul.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition

Új hozzászólás Aktív témák