Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zalyy

    tag

    Neztem par osszehasonlito videot a mostani top telok kozul, nexus 4, note 2, s3 es az iphone 5
    Video

    Nezzetek csak meg azert erdekes, latszik, hogy a nexus 4-en megy a legjobban a jatek de az csak szerintem azert van, mert az is latszik, hogy a texturak joval szarabbak, azutan jon az iphone 5 erre meg szerintem azt mondanank, mert kisebb kepernyoje van, mint a tobbinek, azutan a note 2 es az s3.
    Az s3-ason egyenes siralmas, kb. igy megy az advance-n is legalabb is nekem, s3 meg egy dolog de, hogy meg a nagy "Note II"-n is belaggoljon az mar kritikan aluli... Mit akarunk, ha mar most nem birja el a note 2 se az ilyen appokat? Tudom, hogy gepben 2gb ram nem ugyanaz, mint telefonba 2gb ram meg cpu-val es video chipel is ugyanez de akkor mi a tokomert kell igy elnagyolni? "Buy Note II with ultra fast Quad-Core 1.6Ghz processor, 2GB Ram!" stb... En meg azt se neznem ki beloluk, hogy ugyebar oda van irva mindenhova, hogy ennyi meg annyi Ghz meg ram de kitudja ennek a felet kapnank meg vagy kitudja, jo ez most hulyeseg volt de igy kepzelem el. Most nem kell lehurrogni azert mit gondolok, mert vannak akik jatekra is hasznaljak a telefont es vannak akik nem arra de azokat nem tudom megerteni minek quad core? Vagyis most tegyuk fel egy htc one x-et biztos, hogy nem a szamologep app-al fognam kihasznalni ha mar olyanom van es nem is egy kicsi facebookozassal... :U
    Azert eleg szomoru mekkora a kib*szasok de na ez van :( jajj es meg azt hozzatennem, hogy lehet paran azt mondanatok, hogy a gameloft szarul optimizal, igen van benne valami de vegyuk csak elo a "Nagy Rockstart" itt a Vice City-juk, szintugy vannak belassulasok ezeken a telefonokon es a gameloft a rockstar mellett mario a mostani jatekokhoz hasonlitva.

Új hozzászólás Aktív témák