Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csori72

    aktív tag

    válasz Stauffenberg #37361 üzenetére

    "Az összes bajom csak az, hogy az ember vesz valamit 50k körül és dobozból kivéve nem működik"
    ha nem működött miért nem vitted vissza és cseréltetted ki???
    apróságokat nem kellene elfelejteni. bármilyen okos telefon is, de TELEFON! telefonálni, sms.t írni, emailt küldeni fogadni, mms-ezni pedig akármelyik romal lehet! akár a gyári 2.3.6 akár a 4.1.2-t nézzük. a gyártó teljesítette a feladatát, azt tett a dobozba amit vásároltál ... TELEFONT!
    hjahh h akad rajta a GTA és egyéb játékok az amőbán kívül, sztem kicsit se jogos a reklamáció! nem 50-60E Ft.-ér kell telefont venni, de még csak nem is 70-80-ér, hanem nem kell sajnálni ki kell csapni a pultra 200E-t és úgy válogatni!

    ha vlki vesz 1 PC-t v 1 laptopot, megvan neki 50-60 pénzből, az miért nem háborog, h a legújabb, legjobb grafikájú játékok nem futnak rajta??? ott belefér, h azért az árér ahhoz fér hozzá?
    "ha veszel 1 autót", "ha veszel 1 konyhai mixert" ... ha nagyanyámnak töke lenne ő lenne a nagyapám.

    elég necces bemenni 1 fórumra ahol az emberek szeretik a telefonjukat, tettek érte h ha a gyári rendszer nem volt megfelelő akkor is jóvá tegyék azt ... és sározni ezerrel.
    meg kell venni a Z1-t (lassan már a Z2 is elérhető), v ha nagy a mérete akkor a Z1 Compactot ... se nem samsung, se nem gyenge hardver és boldogság van.

    [ Szerkesztve ]

    ..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák