Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csori72

    aktív tag

    gyári ébresztőóra használata JB mellett

    olvastam itt, hogy van akinek nem működik jól a gyári ébresztő, és van akinek viszont jól működik. nekem is előjött a hiba, az 1mp-es ébresztés de szerencsére a beállított 3 szundival így is sikerült felébrednem. aztán próbálgattam a telefont a kezembe véve és 10ből 10X ... 20ból 20X hibátlanul bekapcsolt és végigjátszotta amit kell (úgy kellett lelőni :D). Tegnap este ismét ébresztőt kellett beállítanom, ezért beállítottam, és reménykedtem benne, h végig fog futni, v ismét sikerül a szundikra felébredni. szóval beállítottam, és letettem a telefont szokásom szerint az éjszakázós helyére. tettem vettem még pár dolgot, majd ránéztem a telefonra és akkor esett le az ébresztés hibája, és gyanítom, h ugyanez lehet másnál is, hiszen gyakorlatilag mindenki ugyanazt a romot tolja fel, tehát ugyanazt a gyári ébresztőt használja, ráadásul a GB-ben is ugyanez van amiben hibátlanul működik!
    arról van szó, h az ébresztőnek sem szoftveresen, semmi hibája nincs. egyszerűen csak 1 berögzült mozdulat okozza a hibát!!! a JB-nek van 1 funkciója miszerint a telefont kijelzővel lefelé fordítva elnémít minden hangot, és itt a megoldás! mivel a hangszóró a telefon hátulján van ezért kijelzővel lefelé tettem az asztalra a készüléket (és gondolom mindenki más is akinél a hiba előjött). logikus lenne, h így rakjuk, mert nem fogja semmi a hangot, és felébredünk garantáltan. csakhogy így ezzel a berögzült mozdulattal meg is gátoljuk a működést, azaz kikapcsoljuk a hangot. kipróbáltam rögtön azonnal! átálítottam az ébresztőt (aktuális idő +1 perc) és letettem hátlappal lefelé ... működött 10ből 10X! majd ismét állítottam és kijelzővel lefelé tettem le ... 1 mp-re bekapcsolt majd szundira kapcsolt 3ból 3X (gondoltam ez így engem már meggyőzött).
    akinél ez a mozgás ki van kapcsolva annak a hiba eleve ismeretlen. akinél pedig jelentkezik a hiba annak be van kapcsolva a mozgás. nekem a mozgás funkciója tetszik így eszembe sincs kikapcsolni, és nem is tanácsolom ezt. a megoldás viszont ettől nehezebb mert 1 szokáson kell változtatni ... mindig hátlappal kell lerakni a telefont ha beállítottuk az ébresztőt, különben el fogunk aludni :DDD :DDD :DDD viszont nem kell külön app, aminek én személy szerint örülök, mert 1 app-al kevesebb, és egyébként is tetszik a gyári.

    ..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák