- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Én nem mondom,hogy az apple nem másol. Samsungom van nekem is és szeretem, mert jó telefon. Én tény,hogy jobb mint a 6s ezért se vettem azt. Csak annyit akartam mondani,hogy a Samsung is ugyanugy másol. És ezt az iphonet fikázok elfelejtik. Lehet akármit mondani ők vezették be a forcetouchot. Peace!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
bubibaba31
tag
Sziasztok! Valami jó navigációt szeretnék telepíteni az S6-omra. Valaki tudna ajánlani megbízhatót? Köszi
-
conanabarbár
aktív tag
válasz bubibaba31 #21255 üzenetére
Ha a net nem akadály akkor a gyári térkép(maps) szerintem nagyon jó! vagy az Igo is nagyon jó
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
bubibaba31
tag
válasz conanabarbár #21256 üzenetére
igo-t hallottam, de hogyan keresem? mert az áruházban nem találtam
-
sgeza
veterán
válasz bubibaba31 #21257 üzenetére
A waze sokszor jobban navigál, mint a maps, és ugyanúgy ingyenes. Persze ez is netes.
Offline például a maps.me, aminek bár használható, de még kezdetleges a navigációs funkciója, viszont a térképe nagyon jó! Szintén ingyenes, és azt a térképet töltöd le, amelyiket akarod.
Az igo-ból csak a szülinapos létezik hivatalosan, de már nem elérhető a playen. Valahonnan biztos le tudod szedni a netről az apk-t, vagy elkéred tőlem. Ezt nem gondolnám tiltottnak, mert ez a verzió amúgy elérhető volt ingyenesen. (Amúgy nekem az igo már régóta csalódás. Régebben a legjobbnak tartottam, de kicsit lemaradt nekem mostanában a többihez képest bizonyos szempontból.)[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bubibaba31 #21259 üzenetére
Küldök majd linket privátban.
-
bubibaba31
tag
Lehetőleg nem netes kellene mert az külföldön cumi..
-
ssgt1981
senior tag
válasz bubibaba31 #21261 üzenetére
Szerintem a Here tökéletes, ingyenes és offline.
-
nbukta77
addikt
válasz bubibaba31 #21263 üzenetére
Here. Minden eszkozomon azt hasznalom.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Edween
őstag
-
Kasya
nagyúr
Kissé eltértünk a humortól. Térjünk vissza a topik témájához és hagyjuk a szabadalmak összehasonlítást. Arra ott az android off topik.
-
snowdog
veterán
Ha a net nem akadály akkor a gyári térkép(maps)...
Már nem kell hozzá net, a kijelölt térképrészlet lementhető, és offline navigációra is alkalmas. Múlt héten Rómában én is azt használtam, gyalogosan. Tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz conanabarbár #21268 üzenetére
A forsztács azért eléggé, legfeljebb a nyomásérzékelés nem...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ákkk
addikt
Ezt tudom ajánlani bár fizetős de ha külföldön akarod használni főleg offline. Nekem bevált elég jó frissitik a térképeket is.
[link]A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bari012
tag
Waze
-
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. A qi tolto tokon keresztul mukodik?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ShadowLac
addikt
Üdv. 2 db halvány folt jelent meg a kamerán. egy fél centis csík kb 2mm vastag a másik kb 3mm átmérőjű kőr.
Törölgetésre nem tünt el. Majd a csík formájú magától eltüntt, a kőr forma meg van.Próbálom törölgetni de semmi. Természetesen a fotókon is rajta vannak. illetve rajta van. Tanács?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
Szerintetek melyik a frissebb Smart Switch verzió?
4.1.16023.12
4.1.16021.15
Ugyanis nekem azt mondja, hogy a legfrissebb van telepítve, ugyanakkor arra kér, hogy telepítsek egy másikat[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz #07400704 #21281 üzenetére
Szerintem nem olvastad el figyelmesen a figyelmeztetést! Természetesen a nagyobb számú a frissebb, nekem is az van fent. Gondolom neked is. Ezen kívül megjelenik egy figyelmeztető üzenet, hogy a 6-os Android miatt mindenképp frissítsd a programot, akár megtetted már, akár nem. Van rajta egy pipa, hogy ne jelenjen meg többé az üzenet. Szóval az nem azt mondja, hogy van frissebb, hanem, hogy mindenképp frissíts a legfrissebbre! Feltehetően erről beszélsz.
-
Lazika
senior tag
válasz conanabarbár #21276 üzenetére
"Force Touch is a technology developed by Apple Inc. in 2008. First unveiled on September 9, 2014 during the Apple Watch conference."
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
senior tag
Tudja esetleg valaki hány órakor lesz 21.-én az S7 bemutató premierje az MWC-n ?
-
Danny365
őstag
válasz Ghostman78 #21286 üzenetére
Azt hiszem itteni idő szerint este 7-kor, de javítson ki valaki ha tévednék.
-
ShadowLac
addikt
Az S7 et látva,marad az S6. Szerintem sokkal szebb az S6.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Markizmark
addikt
válasz droid1783 #21289 üzenetére
Holnap este minden kiderül, nyugavér. Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy ez csak egy S6S lesz. Kíváncsi leszek tényleg beljebb került-e a kamera, vagy a készülék lett vastagabb illetve, hogy mit fog tudni az új hardver, és hogy melyik SoC verzió fog nálunk megjelenni. Ha a snapi 820 nevű főzőlap verzió jön majd akkor kösz nem kell s7.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
droid1783
tag
válasz Markizmark #21290 üzenetére
Kb,hat vannak mar eleg szep felbontasu kepek.
[link]
Ezt ajanlom figyelmedbe,itt eleg reszletes kepek vannak
Feketeben gyonyoru a telo,bar lenne s6 is ilyen szinben.Hat igen a snapi,nem megy a fejembe,nemertem miert nem jo csak exynos..
Bar kitudja mi lesz a vege,de eleg gaz ha tenyleg lesz snap 820-as valtozat is[ Szerkesztve ]
-
droid1783
tag
válasz #67656192 #21294 üzenetére
Arra enis nagyon,s6 durrantott nagyot meg az edge,hat nemtudom,ha lesz force touch akkor azt androidon jobban kilehet majd hasznalni,proci az nemhiszem hogy hoz akkora valtozast.majd az akksi meg a szin lesz az oka hogy sokan cserelik a tavalyit.kivancsi vagyok milyen lesz de 90% ami a kepeken van szerintem.ugyis lesz megint valami amivel sok vevot csabitanak majd
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz droid1783 #21295 üzenetére
iphone-nál ugyan ez volt. amíg i6 volt,mindenki hangoztatta,hogy 1gb ram bőven elég,stb. megjelent a 6s. 2gb ram,erősebb processzor,és új kamera(ami a mai napig vitatható,hogy jobb vagy rosszabb.) csomóan váltottak, mert az 1gb ram szar. holott alig változott valami,simán jó az I6 is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
droid1783
tag
válasz spider80 #21297 üzenetére
Hat ja,nagy durranasok itt mar nemlesznek a procik elertek mar egy olyan szintet ami 3 ev mulva is megallja a helyet,hat en appleben csalodtam
Szinte csak rossz hirek vannak,ott az 1970 es datum,meg valami error53 vagy mi.ilyenrol ritkan hallani.na de az aruk is uristen
Visszaterve s7re hogy a kamera nemfog annyira kilogni azt lajkolom,az az egy kenyes pont is s6-on.[ Szerkesztve ]
-
droid1783
tag
válasz Danny365 #21299 üzenetére
En vetel elott meglesnem melyik a durvabb,kitudja mi lesz,azt mondjak hogy a 820as nagyon jol sikerult.de az exynos jobban bejon,nemvagom hogy miert nemtudnak kidobni csak egy procival,nem keverni.sokan azert fognak hatralni.
Amugy tudtok durva appot ahol vannak jo hatterkepek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest