- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Android autot nem lehet kabel nelkul hasznalni?
koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Rigormortiis
veterán
Nektek hogyan bír a zsebetekben feloldani a lock screen? Nekem is melegszik, és sokszor kapcsolódik be a kijelző, de ujjlenyomat hiányában nem old fel, hívást meg pláne nem bír kezdeményezni...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
aktív tag
válasz Rigormortiis #5362 üzenetére
Segélyhívás lock screenről.
Amúgy már sehogy, mert ki kellett kapcsolnom emiatt a dupla koppos ébresztést
De egyébként éppen elég, hogy a redőnyt lehúzva összevissza kapcsolgatja a funkciókat.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Vagy nem jó helyen néztem, vagy nem mindenre működik. Olyat még nem találtam, ahol a komplett kapcsolósáv működését le lehetne tiltani zárképernyőn.
Azoknál a funkcióknál pedig, ahol azonosítást kér, ott a háttérben ugyanúgy elindulnak, csak bedob előtte egy azonosítási képernyőt (ami. a segélyhívás is van...), de pl. a zseblámpa bekapcsol, dolby-t is kapcsolgatja, képernyőrögzítés ott van előtérben a köv. rendes feloldáskor, stb.
-
ZeCse
csendes tag
válasz Rigormortiis #5362 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés! U.i. arcfelismerés, ujjlenyomat azonosítás is aktiválva van, miközben normál használtkor, ha ezek nem sikerülnek, akkor kódot kér a telefon a feloldáshoz!
Régen minden jobb volt, pl. nem volt facebook sem!
-
Taci
addikt
válasz bigrock #5372 üzenetére
Köszönöm. Édesanyámnak kellett, egy régi J5-öt váltott, a kompaktsága és a kamerája volt a főbb szempontok között, szóval remélem, örömmel és megelégedéssel használja. A Smart Switch átvitt mindent, szóval nagyon hamar kb. ugyanott folytatta az új telefonon, ahol a régin abbahagyta.
-
khron78
őstag
Két kérdésem volna. Lehet volt már, akkor bocs.
Találkoztatok olyan jelenséggel, hogy beszélgetés végén időnként a szenzor nem érzékeli, hogy elvettétek a telefont a fületektől, illetve akkor tér vissza a kép, ha a partner bontja a vonalat? A másik, hogy az (legtöbbször) origo oldala iszonyatosan lagol. S7 nem csinálta ezt. Mi lehet az oka? -
trialboj
őstag
válasz khron78 #5377 üzenetére
Igen, sajnos nekem elég sűrűn előfordul hogy nem jön vissza a kép, ha elveszem a fülemtől buta szenzor van benne, és nem tudom hogy a jelenlegi modellekben megoldották-e, de remélem hogy mire lecserélném már lesz ismét rendes közelség érzékelés a telókban.
Engem az érdekelne, hogy van-e olyan szoftver amivel fel lehet venni a beszélgetéseket, de úgy hogy a szoftver rec gombja a tárcsázó képernyőn legyen, tehát nem kell külön megnyitni és elindítani egy appot mielőtt telefonálnék.
Ma mutatta nekem egy haver hogy neki ott van a képernyőn hívás közben, nekünk miért nincs ilyen alapból?
Sokszor hasznos lenne ha túl sok infót közölnek, és nem tudom legépelni, stb."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
sonic60
tag
Sziasztok,
Pár napja vettem én is egy S10e-t, kaptam hozzá egy eredeti Clear view cover tokot, de nem működik vele a telefon. Ha kihajtom vagy visszahajtom az előlapot nem reagál rá. Menüben sem találok aktív tokra beállítási lehetőséget. tudnátok segíteni hogyan tudnám működésre bírni. -
mrThomi
addikt
válasz khron78 #5377 üzenetére
Ki kell kapcsolni a zseb módot, vagy már nem tudom samunál hogy van, talán ... Védelem a véletlen érintések ellen...és akkor jó lesz. Ez nem szenzor hiba, sokkal inkább szoftver, megvarhatod a S40et is.
Taci: jó tudni hogy van a Nyíregyháziba még raktáron.(milyen színbe ?) Létezik olyan hogy átküldik az Egerszegi médiába ?
[ Szerkesztve ]
-
kalolaci
senior tag
Frissítés érkezett. Biztonsági javítás szintje 2020 szeptember 1.
-
trialboj
őstag
válasz bigrock #5382 üzenetére
Köszönöm, működik.
Arról meg hogy mi az illegális, a guglit, fb-t és a többi nagyon is meg lehet kérdezni, manapság mikor egy 10 éves gyerek is be tud kapcsolni egy idegen házában egy random kamerát, nem hiszem hogy akkora bűncselekmény lenne felvenni egy telefonbeszélgetést. Dashcamet is lehet használni, és ott sokkal fontosabb adatokat szerzel a többi emberről.
Mind1 a lényeg hogy meg lehet oldani."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Divinity
őstag
-
Taci
addikt
-
sfefe
addikt
Most megint szarakodik a teló...
Ha net a saját kártyára van állítva akkor van pár ember akitől az sms nem jön meg. Ha a céges kártyára át állítom a net-et akkor meg megjön azoktól is..
Múltkor tanácsolták kapcsoljam ki a rich kommunikációt vagy mit hát az ki van kapcsolva de nem ok....
Mi a szar lehet ezzel?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
trialboj
őstag
Ugye hogy logikailag elképzelhetetlen, hogy ha bármerre elindulok és akármennyit megyek majd a végén ugyan oda érkezem ahonnan elindultam, akkor többet menjek emelkedőn mint leejtőn, ugye?
Csak mert az új első perctől megbántam hogy ilyenre pénzt adtam wahoo element-em szerint, van hogy sokkal többet leejtőzöm mint amennyit mászással töltök, hiába érkezem oda ahonnan elindultam.
A kép alján van egy igen nagy különbség a telefonnal mért körhöz képest, viszont ott akivel voltam garminnal mérve 1030-at mászott az órája szerint, szóval kész rejtély hogy tudja ennyire pontatlanul szórni az adatokat.
---
A lényeg hogy minden youtube-os review átverés, szerintem ez egy nagyon buta szerkezet, montisként szinte használhatatlan, túrázni sem az igazi, egyedül arra jó hogy megtervezd merre mész, pontosan kövesd, és támadd a komot vagy a saját legjobb idődet, erre a ledes rendszer tökéletes, minden másra alkalmatlan, jelen esetben arra sem képes hogy pontos gps adatokat adjon, pedig az lenne az a fő feladata. nem használ OSM mapet, nem mondhatod meg milyen térképet használjon alapul, ha letérsz a tervezett útról nem mutatja merre kell menje hogy visszatalálj, sőt nem is rajzolja csak nagyon röviden azt az utat ahonnan jötttél, ha lassan kínlódósan mászol egyből megáll, és van hogy csak 5-7-10 méter után indítja a követést.Az is elég kínos, hogy nem lehet ODO-t, eddig megtett km-t beállítani, tehát mikor felraktam év közben a bringára 0-ról kezdte számolni.
Aztán ami meg talán nem hiba, de kínos hogy nincs rá lehetőség, mivel mégis csak egy okos eszköz, hogy lehessen váltani akár az órán belül hogy mikor melyik bringán van, és annak számolja az ODO km-ket, illetve megfelelően töltse fel stravara a helyes bringát beállítva.Na a lényeg hogy szerintem amatőr csapat fejleszti, rengeteg apró kizárólag szoftveres hibája van, amit ha javítanának lehet verné a garmint, de ha a bolt meg a roam is ennyit tud akkor óvakodjatok ettől a brandtől.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Khelben
nagyúr
válasz trialboj #5397 üzenetére
Most végiglapoztam az utóbbi pár tekerésemet, 5 méternél több sosem volt az emelkedés-lejtés között (Elemnt Bolt).
100,3 km +713 / -709
107,2 km +865 / -870
101,1 km +287 / -287
Szerintem hibás darabot fogtál ki vagy valami extrém időjárást. Ha meg navigációt szeretnél, akkor a drágábbat kell venni, erre sosem mondták, hogy tud újratervezni.[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #5397 üzenetére
Ups, elnézést ezt nem ebbe a topikba akartam, tudná valaki törölni?
Egyértelmű hogy hibás, ahogy a telefonom is, mivel azon is megakadt néha a gps követés, ez nálam ilyen, talán a kisugárzásom zavarja a gps vevőt az eszközökben Volt 3 quadcopterem, azokkal is állandóan jelvesztési problémák voltak még a mező közepén is, hiába volt 3 teljesen eltérő adó/vevő egység rajtuk.
Bocs még 1x az offért."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest