Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csekusz

    tag

    Sziasztok!
    Mivel már több alkalommal is hasznos tanácsokkal segítettetek és bár ritkán írok, de állandóan olvasom a fórumunkat, "annyi minden" összejött, hogy megint Hozzátok fordulok segítségért.
    1, "F"-es Telekom-os, fél éves készülékem van, két éves részletfizetéssel, hűséggel vettem.
    Kérdésem a következő : így, erre is vonatkozik a Samsung Prémium garancia ?
    Azért kérdezem,mert egyre nehezebben tudok (és akarok) együtt élni azzal, hogy a telefonom brutális módon, mértékben melegszik. Egy-egy video megnézése alatt percek alatt 58-59 fokra melegszik fel a CPU, ahogy írja is, de érzem is..., tűzforró a telefon, tojást lehetne rajta sütni (5.1.1), ami korábban ennyire nem volt érezhető!
    Ilyenkor jönnek az akadások, szaggatások,illetve egyre gyakrabban az fordul elő (ilyenkor),hogy lezárja a telefont, elsötétül a kijelző és fel kell oldani, (ujjlenyomat olvasót használom), röccen egy-kettőt, aztán mükszik tovább.
    2, Másik gondom, hogy vacakol az ujjlenyomatos feloldásom, ami korábban hibátlanul működött, szinte 100%-os hatékonysággal. Most sem ezzel van baj, hanem azzal, hogy feloldás helyett elsötétül a kijelzőm, és nem old fel, csak úgy, hogy a bekapcsoló gombot újra,meg újra megnyomom, de 1-2 mp.után sokszor ujra elsötétül a kijelző. E mellett sokszor úgy "bealszik" a telefon,mint Csipkerózsika, 4-5 gombnyomás (nyomkodás),mire bármi történik. Akadások az alkalmazásokon belül nincsenek.
    3, Az üzemidőm gyengébb,mint a 4.4.4- alatt, de ez nem vészes: minimális a különbség, de fura, hogy míg az An-tu-tu tesztben 50.200 pont körül teszteltem akkor,most, 5.1.1-el 48.170 pontot ért el a telefonom (csak hátha van összefüggés az akadások, röccenések, meg a csökkenő pontszám között).

    Ami szerintem gond lehet, az az, hogy a 4.4.4 -es droidra, simán csak wi-fi-n keresztül letöltöttem az 5.0.1-erre,pedig ugyanígy az 5.1.1-et. Mentések, visszaállítások, factory reset nem volt.
    Légyszíves segítsetek,ha van ötletetek,miért lehet ez a fenti 2-3 jelenség,probléma...
    Szeretem a telefont, de már nagyon bosszantó és egyre gyakoribbak ezek a bealvások, akadások,kilépések, meg a brutális melegedés...(amikor pluszban jönnek a furcsa jelenségek).
    KÖSZÖNÖM előre is tippeket !!!

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9

Új hozzászólás Aktív témák