- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy a Gio hangszórója egyik pillanatról a másikra bemondja az unalmast? A barátnőm így járt sajnos.
A keresővel nem találtam ebben a topikban ilyet
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Dia26
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Magyarországon vettem galaxy gio-t kártyafüggetlenül. Jelenleg Írországban élek. A gps-em egyáltalán nem talál jelet. Telepítettem a gps test alkalmazást, de az sem talál semmit sem. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
raczkiz
tag
Találtam XDA-n egy decemberi svéd 2.3.6-os romot. [link]
Magyar nyelvet is tartalmaz. Ha gondolod rakd fel. Én kipróbáltam (multi csc-vel) de semmi extra 2.3.5-höz képest, sőt a wifi elég gyengécske benne. Úgyhogy én maradok a KS5-nél.Ui.: A svéd szolgáltatóspecifikus programok eltüntetéséhez multi csc-vel kell felrakni a romot, vagy root-olás után ki lehet törölgetni őket.
[ Szerkesztve ]
-
a2t3c4
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy benyomódott a kijelző a telefonomon(mellékesen gio-n)és hogy ha fehér háttérnél görgetek, akkor megjelennek halványan kontrasztosabb fehér foltok.Lehetséges hogy az egy idő után el fog tűnni?? :/ -
papa019
senior tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Gio-t és máris két problémába ütköztem:
- A fülhallgatóval (Samsung) nem tudok zenét hallgatni, mert olyan, mintha be lenne kapcsolva a PC-s karaoke módhoz hasonló effekt...
- Minden egyes e-mail érkezésekor jelez a telefon SMS hanggal, és nem tudom kikapcsolni. A legjobb az lenne, ha nem jelezné az e-mailt egyáltalán...
Tud valaki segíteni ezzekel kapcsolatban?
Köszi.Papa
-
guyver
senior tag
Szuper! A képernyő ébredése gyorsabb, tetszenek benne az ics animációk. Még beteszem mellé az ics boot animációt.
Poco F3 & Gear S3
-
porse
őstag
Na hazaértem megnézem én is, de azért mentek elötte
(#1808 ) papa019
Gmailen belül beállításokban belehet állítani, hogy jelezzen vagy sem.
A gyári samu füles amit adnak galaxy s hez pl az nem jó hozzá.. iphone füles jó, én egy agybadugós panasonicot használok.... szerintem.
-
porse
őstag
Igen, kellemesnek tűnik, képernyőfeloldás tényleg jobb. Még az akkufogyasztás fog érdekelni.
ICS animáció csak a képernyő elfogatásba merül ki?! Mást nem vettem észre. Volt pár fc nekem miközben tettem vissza a progikat, market meg phone.apk.
De egyenlőre minden szuperál. Örömbódottá.(#1812) Dia26
sammobile.com innen szedd le, és 1. hozzászólásban le van írni, hogyan kell romot feltenni, de szerintem olvasgass a témával kapcsolatban előtte még...
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Telefon frissítésekor benne lehet hagyni a telóban a sim kártyát és a memória kártyát, vagy ezeket ki kell venni előtte?
-
-
lexter00
őstag
Ha Titanum Bacupal kigyomlálom a gyári G-mailt az egy hard resetnél visszatelepül?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz AthlonXP #1824 üzenetére
Én mondjuk gyári független zsír originál Gio-t vettem a gyorsboltban, előttem vágta fel a doboz sértetlenségét bizonyító szallagot az eladó, hogy kitöltse a garjegyet és benne volt a 2GB kártya, az SD átalakítóval együtt. Ugyanez volt a helyzet a Mini-vel is egyébként.
Viszont a headset talán bele se férne ebbe a kicsi dobozba a telefont a töltő és a usb kábel melléFeel Good Inc.
-
porse
őstag
válasz papa019 #1825 üzenetére
Hát akkor az nem gyárilag járt hozzá... Bár elég sok fülest kipróbáltam már a gioval, és csak azzal a gyári samuval nem volt jó, media marktba is úgy vásároltam, hogy feltéptem vagy 3-4 fülest és mindet kipróbáltam ....
(#1822) Gedeon31
Csak újra huzód a romot ,akkor lesz ujra.
Ez azért nem teljesen igaz.. marketből ugyanúgy letöltheted utána, és akár rendszeralkalmazásnak is vissza lehet tenni...
... szerintem.
-
papa019
senior tag
Nekem is működik az összes elfekvőben lévő fülesemmel. Csak örülnék, ha lenne egy mikrofonos headsetem hozzá.
Amúgy a legviccesebb az, hogy az MP3 lejátszómban akkor van jó hangja a fülesnek, ha nem dugom be teljesen, de a telefon akkor nem iseri fel például.Még azon gondolkodtam el, hogy érdemes rátenni a 2.3.5 romot?
Továbbá az a kérdésem, hogy a Titanium Backup Pro-val le tudom menteni úgy a jelenlegi (hivatalos Telenor 2.3.3) ROM-ot, hogy ha letörölgetek programokat, vagy akár teszek fel újabb ROMot, akkor teljesen vissza tudom állítani és a szerviz észre sem veszi, hogy bütyköltem? -
porse
őstag
válasz papa019 #1828 üzenetére
A titaniummal csak programokat mentesz le nem romot... cwm recoveryvel letudod menteni a romot, de felesleges mert sammobile on fent van a 2.3.3as telenoros rom...
A fülessel meg itt olvashatsz némi infót, mert az ace se kezeli azt a gyári samu fülest.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyik Titanium B-t hasznaljatok? En leszedtem a legujabb verziot, de ha pl elkezdek jegelni egy programot, akkor sose irja ki h vege. Mindig 0% marad. Varok egy kicsit es kilepek a progibol, majd ramegyek arra amit jegeltem, akkor kiirja, h nincs telepitve. Tehat lejegeli, csakhat ez igy egy kicsit bugos.
Masik, hogy nem tudtok ehhez vmi jo hasznalati utasitast, hogy mi mire valo benne, mert eleg sok opcio van -
porse
őstag
válasz papa019 #1832 üzenetére
Igen lement mindent, de nem minden esetben tudod visszaállítani mert a cm7 pl. ext4-re konvertál és azt nem tudja/fogja visszakonvertálni.. ilyenkor odinnal romot felteszed és cmw ből restore pl.
(#1831) sbernardo86
Én a 4.0.0 ás verziót használom titanium ból, a gyári romokon ez is szeretett beakadni néha, de cm7 el nem volt még rá példa. Nekem amúgy magyar, tehát.. mit nem értesz benne?
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
veterán
válasz sbernardo86 #1831 üzenetére
Felraktam neked ide.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
papa019
senior tag
Felraktam sammobile.com-ról a 2.3.6os olasz ROMot. Nagyon tetszik két dolgot kivéve:
nem az eredeti ikonok vannak benne, hanem kék förmedvények, illetve néha megakad a kép.
Ezeken lehet valahogy segíteni?
Főként az ikonok zavarnak. Vissza tudom valahogy tenni az alap ikonokat?[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Gio-n megjelent pár napja felváltva egy H és egy 3G jelzésű ikon. Vagyis 3g-s hálózat is elérhető.
Kérdésem, hogy ez önmagában generál-e adatforgalmat?
Valamint, hogyan tudom kikapcsolni, androidos program nélkül is akár.F.K.T.
-
porse
őstag
válasz papa019 #1841 üzenetére
Ez de vicces
Úgy néz ki mint valami go téma pedig nem mert akkor gmail is olyan lenne, hát tényleg nem valamit szép. Ezeket nem sűrűn tudod cserélni, csak ilyen iconpackokkal max.. A system/app mappában a calculator, calendar stb mind-mind az apk ban van benne a hozzátartozó ikonja.... szerintem.
-
papa019
senior tag
Amúgy jó a rendszer, meg minden. Csak gusztustalanok ezek az ikonok.
Visszaálítottam a 2.3.3-on lévő appokat - gondolván, hogy majd megoldja - de semmit nem csinált.
Gondolom akkor a legegyszerűbb az lenne, ha feltenném a szűz 2.3.5-öt...
Van valami a 2.3.6-ban, amit hiányolnék? -
sbernardo86
csendes tag
válasz Silent77 #1834 üzenetére
Koszi! Mondjuk en nem epp erre gondoltam, hanem a Titanium backuprol egy kis leiras, hogy mi mire valo, milyen haszna van. pl Dalvik cache torlese, stb...
Egy masik erdekes dolog: meg van rootolva a telo az 1. oldalon leirtak szerint, feltettem a flasht is. Minden szep es jo egeszen addig amig ujra nem inditom a telot. Ujrainditas utan ugyanis kitorlodnek a lib fajlok a flash mappabol, ergo nem megy a flash.
-
sbernardo86
csendes tag
-
papa019
senior tag
Nem tudom volt-e már, de ez az alkalmazás igen hasznos lehet:
http://mymobiler.com/
PCről irányítható vele a telefon! -
felali
tag
Sziasztok!Nem tud valaki a htc sense felületre hasonlo témát adw-hez vagy valami launchert ami a marketen van az nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest