- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
robrob007
tag
Most akkor ez komoly, hogy ez a kisebb teló kb. annyi üzemidőt bír, mint egy galaxy s?
-
holinorby
tag
Helló!
Nemrég vásároltam én is Ace telefont, kérdésem lenne, mivel még csak most ismerkedem az androiddal is, hogy van lehetőség arra, hogy a telefonból kitöröljem a nem használt programokat?
pl. e-mail, gmail, internet, opera, news weathers talk és ehhet hasonlók?Köszönöm !
üdv
-
Dhampir
félisten
válasz holinorby #553 üzenetére
Igen, a feladatkezelőn át is eltávolíthatod, vagy bemész a beállításokba és az alkalmazásokat megnyitva kipucolhatod őket. Utóbbi alaposabb, kényszerített leállítást, és más műveleteket is végrehajthatsz az eltávolítás előtt.
Külön alkalmazás is letölthető az eltávolításra (AppRemover).[ Szerkesztve ]
-
Sohonyai
csendes tag
Volt időm nyomogatni kicsit, tapasztalatok eddig:
gyorsan merül,gondolom nem uj info(1-1,5 nap wifivel)
a live hátterek érezhetően lassítják.
a kijelző változatlanul szuper, nem super amoled, de a kategóriájában a legjobb sztem.
minden faszám muzsikál rajta, nem volt fagyás se semmi, mndjuk 2 nap alatt azért csunya is lett vna
a hátlap kicsit gumírozott, jó a fogása, kényelmes.eddig ennyi
-
robrob007
tag
válasz Sohonyai #557 üzenetére
Bármi infód van írd!
Ha wifiztél végig és így bírt kb. 1,5 napot, akkor szerintem, ha csak telefonálsz, sms-ezel, nem állandóan wifizel, akkor talán lehet 2-3 nap is az üzemidő, nem?
Hát azért majdcsak bír annyit üzemidőben, mint egy galaxy s. Bár mondjuk a gyártó honlapján a galaxy s-nek több üzemidőt adnak. -
nozs23
addikt
Már egy hete nálam van a teló. Minden nap töltöm. Délelőtt intenzíven netezek rajta, és kéri a töltést estére. Igazából szerintem nem gáz. Ha netezel rajta úgyis lemerül naponta, ha nem netezel meg szerintem kibír 2-3 napot.
-
robrob007
tag
Most néztem meg a hivatalos samsung oldalt és ott ezt írják:
Samsung Galaxy Ace:
- Beszélgetési idő (max.) Max. 660 perc (2G), max. 390 perc (3G)
- Kapacitás 1350 mAh
- Készenléti idő (max.) Max. 640 óra (2G), max. 420 óra (3G)Samsung Galaxy S:
- Beszélgetési idő (max.) max. 768 perc(2 G), max. 391 perc(3 G)
- Kapacitás 1500 mAh
- Készenléti idő (max.) max. 750 óra(2 G),max. 625 óra(3 G)Lehetséges ez?
-
roti86
őstag
válasz csokoládé13 #567 üzenetére
Gyorsabb lesz a telefon 3 +ha valami beragad a memóriába és pörgeti a cpu-t hamarabb lemerül.
-
bence_85
csendes tag
Igen a telefon kibírt már 2,5 napot is nálam, mert rajtam kívül álló okok miatt nem tudtam vele wifin netezni, csak esténként 1 órát :-)
De azért vesz az ember ilyen telefont, hogy netezzen (is) vele, szóval átlag 1,5-2 napra készüljetek.[ Szerkesztve ]
-
robrob007
tag
Megnéznétek akkor a fentebb lévő progikat, hogy működnek-e?
Fent vannak elméletileg a marketen!
Köszi! -
ktomi94
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mennyi az Ace belső memóriája?
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_ace_tuti_befuto/specifikacio.html
Itt ez van írva: Memória 512 MB RAM / 512 MB ROM
158 MB belső multimédiás tárhelyÉs ez most mit jelent? 512 MB a belső memória? Vagy mi az a 158 MB multimédiás tárhely?
(azt a memóriát kérdezem, amire a programokat lehet felrakni)-->nem az SD-re mert nincs rootolva.Előre is köszönöm a válaszokat. (bocsi, ha érthetetlen vagyok, de még kezdő vagyok)
-
ben11
őstag
Ott van hogy RAM/ROM méret.
A 158 MB azt jelenti,hogy az 512 ROM-ból maga a rendszer lefoglal magának egy jókora részt és marad 158 MB amire tudsz telepíteni..
De 2.2-őn nem is kell root ahhoz hogy az sd-re telepíts, maga a rendszer ezt már alapból tudja..1.6, 2.1 nél kellett buherálni a rendszert, itt már nem.Természetesen az 512 MB RAM sem azt jelenti,hogy ennyi fog rendelkezésre állni a programok futtatásához, hisz magának az op.rendszernek (mint ahogy a windowsnak) is szüksége van RAM-ra.
[ Szerkesztve ]
-
ktomi94
csendes tag
Én kb. 135 MB-nyi dolgot szeretnék feltenni a telefonra. Szerinted ez belassítaná vagy nem?
És van egy program (app2 SD), ezzel kb mennyi helyet lehet felszabadítani? Érdemes egyáltalán ezzel átpakolni? Mert olvastam egy helyen, hogy lassítja az SD kártyát.
(köszi a segítséget amúgy) -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
A jövő héten szeretnék egy ilyen telefont venni a barátnőmnek. Sokáig keresgéltem, hogy melyik lenne a legjobb választás, végül mindig itt kötöttem ki. Először C7-et akartam, de nem tudott megbarátkozni a Symbiannal. Ez a telefon viszont -az árát leszámítva- teljesen rendben van.
Talán nem a legjobb helyen kérdezem, de most akadtam rá az Ace kisebb testvérére a Giora ami specifikációban nem sokkal nyújt kevesebbet, a kisebb kijelző miatt viszont jobb üzemidőre képes és mivel árban is az Ace alatt kéne lennie, ezért jobb választás lehet.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e tudni valamit a telefon megjelenéséről és várható áráról, egyáltalán elérhető lesz-e Magyarországon? (mert akkor nem várnék tovább és hétfőn meg is venném az Ace-t). Sajnos én nem találtam erre vonatkozó információt, de hátha ti okosabbak vagytok.
Előre is köszönöm segítségetek! -
EmThor
addikt
válasz csokoládé13 #579 üzenetére
Kérdeztem anno a samsung-ot itthon, nem tudtak válaszolni. Amikor a hazai oldalra (samsung.hu) felrakták az ace-t, a gio nem volt ott, szerintem itthon nem fogják ezek szerint forgalmazni. Vagy még nem, nem tudom. De érdekes ez a régiós termékelosztás, pl. bizonyos samsung netbook tőlünk 1-2 országgal nyugatra sokkal jobb kiszereléssel kapható, mint itthon
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Tarantula33
tag
Hát ha mindent a saját memoriára raksz az fogja belessítani, pl: a játékokat nyugodtan rakhatod kártyára mert azt nem használja a telefon de pl a widgetet home screent már nem tudod kártyára telepíteni. Az sd kártyát nem lassítja csak ha egy nagyobb méretű alkalmazást raksz fel kártyára valamivel több idő kell elindítani.
Huawei P30 pro
-
Sohonyai
csendes tag
Szia. ez a giora ez nekem meg sincsen... a google se találja, lehet én vok a béna, de én iylen telefonról még nem is hallottam. mindegy, a c7 nek a kijelzője szebb és itt meg is állt a telefon tudása... nekem van ace, 2napja vettem, nagyon jó,ha érdekl vmi részlet, akkor válaszolok
-
holinorby
tag
Jó kis készülék, nekem ami negatívum, hogy 3-5 perces folyamatos használat után felmelegszik az aksi, illetve, hogy az egy napot is alíg bírja ki, holott annyira nincs nyúzva
-
parkr
őstag
-
holinorby
tag
még 1, az lehetséges, hogy az egyik játékot azért nem tudom rátelepíteni mert kevés hozzá a készülék? Galaxy S-en kíválóan működik
-
fabula
őstag
Hello
Megkérdezném, aki használja az Ace-t, mire elég a beépített 3D gyorsító? Kb. milyen szintű játékokat lehet futtatni?
-
Sohonyai
csendes tag
az angry birds és a fruit ninja-ig jutottam el játékok terén, azokkal semmi gond nincsen.
-
Sohonyai
csendes tag
hát, nincsenek jó híreim.... 2napja van meg,de már 1 smst téglalapokban küldött el a másik félnek, ma éppen a memokártyán amik voltak a másik telefonnal felvett videoim azokat tüntette el, nem tom visszahozni sehogy, és grátiszba meg ma délután elaludtam, alvó módba tettem, és rezgőre, mire felkeltem kikapcsolt, és 3x-i hosszú nyomásra tért csak magához. EZ MI EZ?
-
ktomi94
csendes tag
válasz Tarantula33 #581 üzenetére
A játékokat ha az SD-re rakom, akkor oda is telepíti fel, vagy a telefon belső memóriájába?
Érdemes az app 2 SD-vel átpakolni a programokat, játékokat a kártyára?
Kb mennyi helyet hagyjak a telefon memóriáján, hogy ne lassuljon be? -
sga24
csendes tag
sziasztok.
nekem is megtetszett ez a kis droid, ez lenne az első droidom, szóval, eléggé szétnéztem a palettán, hogy mit-mennyiért-hogyan, stb.... de valahogy mindig visszatértem erre a telóra .
eléggé újonc vagyok, ebben a témában, szóval csak a tesztre és a hsz-re tudok támaszkodni.. de én bízom benne. valószínűleg jövőhónapban már meg is lesz.- szerintetek, ez meg fog érni/élni egy 2.3-as Gingert, vagy hagyják a Froyoban "úszkálni" az embereket???
- a kamera annyira nem érint engem, mármint a videózési képesség, mert nem vagyok az a kattintgatós fajta. ( bár ha frissíteni fognak, remélem ezzel is alkotnak valamit )
- az aksi már kicsit aggaszt, mivel nekem eddig, még ilyen "egyszerű" telefonjaim voltak, és 5-6 napot bírtak azért rendesen, így ez a naponta, vagy 2naponta töltés furcsa lesz.
- arra lennék kíváncsi, hogy a játékok mennyire fogyasztják az aksit, mert ahogy olvastam, a wifi eszi rendesen, meg hát TFT, ami szintén tud zabálni. ( jó lett volna bele egy erősebb aksi!)
- ja és persze, hogy a játékokat mennyire viszi, hogy nem akadnak rajta!!!????? (mondjuk egy izmosabb játék, bár még nem tudom mi számít annak, de pl: asphalt 5 vagy NFS vagy ilyesmik...?)előre is köszönöm a válaszokat a kedves tulajdonosoktól, és hozzáértőktől!
[ Szerkesztve ]
-
Tarantula33
tag
válasz Tarantula33 #599 üzenetére
Én a zenelejátszásra lennék kíváncsi hogy azt meddig bírja.
Huawei P30 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Társasjáték topic
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MinDig TV
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest