- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz Tomtailor85 #190 üzenetére
Én lassan 1 éve használom teljes megelégedéssel az A3 2016-ot, pedig én aztán allergiás vagyok a mindennapi használatot befolyásoló hibákra.
Baromi jó üzemidő, pörgős rendszer, prémium anyaghasználat stb., az eddigi legstabilabb telóm, pedig nem keveset kipróbáltam már. Persze akinek játékra kell, meg antutu-val bohóckodni, annak kevés lesz a teló, ez tény.
Amilyen áron meg manapság árulják a gsm-ek, röhögve megéri a 2016-os.Aki nem türelmetlen, az pár hónapon belül 70e körül megkapja az új modellt is, annyiért nekem simán megérné.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Magától, "csak úgy" nem megy tönkre egy telefon. Olyan nem létezik.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
RaveForce
veterán
Komolyan 2017ben meg mindig nincsenek tisztaban az emberek egy szakmai forumon azzal hogy egy samsungot nem hasonlitunk egy xiaomihoz arban... a kedves xiaomid lof*szt nem keres a telefonokon, egy nagy nulla a kuatatas-fejlesztesuk a samsunghoz kepest, es egy rakas olyan dologra nem is kolt amire a nagy markak igen... de ezeket miert nem lehet felfogni jozan parasztival...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest