Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Aranyos, de semmi több.
-
Magnum_
nagyúr
egyébként szép telefon, fiatalok kajálni fogják, ha rájönnek, mennyire jó dolog a qwerty
I humbly and respectfully decline™
-
atike
nagyúr
Hát. Nem is tudom. A négyszögletű kijelző nekem nem jön be... A tudása is... Hát. Mondjuk ár/teljesítmény viszonylatban tényleg nem rossz. A fiataloknak tetszeni fog? Szerintem aki sms-ezik mint az őrült, az már a hagyományos gombokkal is fénysebességgel képes bepötyögni... Szóval csak azért nem fog váltani erre.... Viszont ha felkapják, és trendi lesz, akkor vinni fogják mint a cukrot...
-
kaller1
veterán
40k-ért ez nagyon hurka.
.::> <::.
-
littlelion21
addikt
Tudom hogy újdonság, kezdőár, stb de az mégis csak vicces hogy E63-at már 48k-ért kapunk. És a kék variánsa annak sem mondható túlzottan öregesnek.
-
bope87
aktív tag
Hát ez tényleg egy vicc Ennyiért kell a bánatnak, hiába jó az ötlet meg aranyos...
-
kételkedem
addikt
A teszt elolvasása után gondolom mindenki rájött, hogy nagyon nem voltam elégedett a billentyűzetes Corby-val. ezután a konklúzió után még az ára is magasra van pozicionálva
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
veterán
valóban drága a készülék, de ha azt nézzük, hogy tőlünk nyugatabbra ez a készülék ugyanúgy ingyen hazavihető lesz egy "gyerekcsomaggal", mint sok más telefon, akkor könnyen meglehet, hogy inkább ezt viszik el a gyereknek.
Persze szerény véleményem szerint 8-10 éves gyerek még ne rohangáljon telefonnal, de talán csak lemaradtam a világban.atike: ha neked nem jön be a négyszögletű kijelző, akkor nagyon nehéz lehet telefont találni, de talán az Aura megfelel, más nincs nagyon
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
daninet
veterán
jáááááj már megint ez a sárga hátlap
ez még mindig nem a Tattoo
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
AS
félisten
Uh ez nagyon nem kellene.... ha 20 lenne még ok.. majd kiderül.
A Tattot meg más oldalak lehúzták főleg a 2.8 collos qvga RS kijelző miatt ( ugye android alatt eddig csak CP is kijelző volt.)
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
skylinelaca
senior tag
ez nem semmi... mármint az ára... de nálunk nemtudom h a 8-10 éves gyerkőcök írkálnak-e annyi sms-t h érdemes legyen beruházni egy 40 ezres fapados qwerty tellára... de tökéletes célpont lenne a 8-10 éves gyerkőc az utcán, egy ilyennel a kezébe. ha már telefont teszünk a kezükbe sztem nekik még bőven elég lenne egy fapadosabb telefon, fapadosabb árral... aztán lehet h ez csak nekünk magyaroknak fura.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Daniel Alves
őstag
Ezek a színek!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
David75
őstag
Azt hittem a müanyag hátlapú iphone-oknál már semmise fog jobban hasonlítani egy szappantartóhoz hát tévedtem.Egy s40-el nagyon jó cucc lenne 40ért.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
-
Móci
addikt
A túrót irkálnak a gyerekek annyi sms-t! Csörgetés, meg telefonálás megy...
Ennyiért ez a csoda meg vicc. De tényleg."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Metalfan
senior tag
2. oldalon a hátlapról és a billentyűzetről készült kép fel van cserélve, a billentyűzetes alatt van a hátlapról írt szöveg és fordítva
-
amanoba
őstag
hát az ár ehhez aszolgáltatáskínálathoz valami vicc...vmiért én a 20-25K-s sávba vártam, de nem tudom miért.
a 3,5 jack és a microUSB még ugy is dicséretes hogy nem kapunk semmit a telohoz.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
WD40
aktív tag
Fujjbazze de ocsmány. Simán büntetném, hogy 2009 végén még bele mernek tenni telefonba ilyen kisfelbontású kijelzőt.
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
nagyúr
válasz littlelion21 #6 üzenetére
Ha valóban van E63 48k-ért és ez 40-be fog kerülni akkor itt nincs is miről beszélni. Ez egy durván túlárazott termék. Reálisan 20-25-nél többet nem ér.
Més que un club!
-
PH-User
addikt
Gyönyörű...
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Vasinger!
nagyúr
Hát ezen felsírtam: fiatalos, mint Korda György csokornyakkendője
Egyébként ez a mobil valóban vicc kategória. :\
-
littlelion21
addikt
válasz Napfénysüti #29 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
plus44
veterán
Még csak nem is szép!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
baliii
senior tag
Nem lenne rossz kb 20ezerért
Mikorra várható az alcatel qwery-bajnokról írás? még régen láttam hírben és tetszett külsőleg![ Szerkesztve ]
-
kbencee
aktív tag
Saint: enyhén félrekalibrált lehet a monitor
Hogy ON is legyek: nem értem, hogy minek erőltetik ezt a vonalat. Persze muszáj az alacsonyabb árkategóriában is felmutatni valamit, de ez iszonyat gagyi hatású.
Az, hogy valaki az alsóbb árszegmensben gondolkodik, nem kifejezetten jelenti azt, hogy ő:
-a: tizenéves kis plázar***nc, aki a cuki telcsikre izgul be
-b: igénytelen
-c: szappannak/kínai telefonnak/játéktelefonnak kinéző valamivel
-d: az első 3 lehetőség tetszőleges ötvözésével
akar rohangálniNekem is kell egy új, OLCSÓ másodtelefon a I8000 mellé. Örülnék, ha qwerty-s lenne, de nincs az az isten, aki rámtukmálná ezt a színes borzalmat. Ez nem fiatalos telefonnak néz ki, hanem egy igénytelen sz@rnak
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Fhojj...simán nevezném a legrondább mobilok második fordulójára, ha lesz, a tesójával együtt.
Ronda, de legalább még rossz isApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
madarasz92
őstag
Szerintem nem ez kell a fiataloknak én legalább is nekem nem jőn be..
Inkább valami walkman SE... -
EczkE
veterán
érdekes. főleg ennyiért. akkor már inkább egy LG GW300. abban jobb a kijelző is (QVGA)
és árban meg a korbitext alatt van
teszt nem lesz mostanában?Asszem mindenféleképpen!
-
Zalaymate
senior tag
Én a legnagyobb hiát abban látom, hogy ha ez ugye SMS-ekre kiéletett telefon fiataloknak, akkor miért csak 250 SMS fér el benne??? Nekem van vagy 400 másfél év alatt gyűlt össze és ritkán írok SMS-t. most aki napi szinten ír 20?....
(= Zala =)
-
VIBO
őstag
annyira nem para a cucc
ahhoz képest nem csunya sztem
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Austin F.
tag
Egy újabb bizonyíték amellett, hogy társadalmunkban a gyermekek mennyire kiszolgáltatottak. Akár még egy ilyen büntető telefont is képesek rájuk sózni a felnőttek!
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
FlashR
tag
ez olyan mint egy tamagocsi,"kis aranyos sz*r," de egy bizonyos vásárlói réteg épp ezért fogja szeretni
300 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
jenyX
csendes tag
akkor már inkább ez, mint a sima corby... nem szeretem az érintőképernyőt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Külpolitika
- Windows 10
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.