- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Lumia 1000, várjuk!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
BlackLamb
tag
Az 520 még jobban néz ki mint a 720
-
Воланд
titán
"Más pletykák szerint ma debütálhat a Lumia 1000 is, mely a PureView 808 továbbfejlesztett kamerájával kíván hódítani."
na, ez nem lesz ma. majd osszel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kiskaktusz
addikt
MWC_Mobilarena @MWC_Mobilarena
Nokia 105, 301, 520, 720 bejelentés történt, nem lesz 41 megapixeles Windows Phone 8-as gép bemutatva."Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
iFixit
tag
válasz kiskaktusz #5 üzenetére
Megelőztél,pont most akartam kirakni ugyanezt.Pedig nagyot ütött volna...
Ha valamelyik hirdetésem felkelti az érdeklődésed itt hamarabb érsz el :06-30-5-77-11-55
-
Wuk07
tag
Ennyi? hát csalódás...
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
gtmobile718
csendes tag
Biztos hogy kell nekünk ennyi lumia?
[ Szerkesztve ]
AKIVEL VIGYÁZZ: lacinho1988!!!! NE POSTÁZZATOK!
-
Воланд
titán
válasz gtmobile718 #9 üzenetére
igen. igy lehet lefedni a piacot a-tol, z-ig. lasd samsung.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Cyberpunk
félisten
Lumia 1000 nem valószínű.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Blyan
félisten
Nekünk? Engem nem zavar, Téged miért?
Ha a kaminói Samsung megteheti, a Nokia is beállhat a sorba.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Mindeképp szeretnék szétnyújtani a portfóliót, és nekimenni a középkategóriás droidos jószágoknak. Nem, 20 ezres kártyás csodáknak nem lesz WP alternatívája. De szolgáltatónál látok rá esélyt, hogy az 520 bekarcol 30 ezer alá, pre-paid csomagban.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
vanye
senior tag
Megfelelő árazás kellene elsősorban. Arra pedig, hogy kell-e... Nos, a Samsungot sem kérdezte senki, hogy ugyan szükség van-e a mobilpiacnak a megszámlálhatatlan mennyiségű, egymástól megkülönböztethetetlen készülékeire.
Stern des Südens!
-
BiP
nagyúr
Ez nekem is némileg csalódás volt. A 2 legérdekesebb pletyka, a 2 legnagyobb durranás (esetleges tablet, ill. WP-s 808 utód) most elmaradt.
Mondjuk a Lumia 1000-ként emlegetett 808 utódot korábban sem vártam ősz előttre, de nem bántam volna, ha legalább megerősíti Elop a létezést, ill. hogy jön.
Ennek ellenére baromi ügyesen elkerülte a kérdést (ill, ami a WP-s dual-simre vonatkozott), és csak annyit mondott, hogy sok érdekes dolog jön még 2013-ban. -
félisten
Tudom, hogy tobben vartak az L1000-et, de erdemes vegiggondolni, hogy ez penzugyileg mit jelentett volna a Nokianak.
(Kidobni rendszerfrissites nelkul egy csucsmodellt akkor, amikor az elozo csucsmodellre is nagyobb a kereslet, mint amit rendesen ki tudnak elegiteni - tobb orszagba meg csak most ert el az L920.)
Az L1000-el azt ertek volna el, hogy leestek volna a 920 ertekesitesei, ennyi.while (!sleep) sheep++;
-
Harlek
tag
Tippre a Lumia 1000 nem csak nevében lesz az, hanem euróban is.
Viccet félretéve, nagyon várom már a mai Nokia banzájt, kíváncsi vagyok mire fogom csorgatni a nyálam a következő évben.
-
félisten
5 WP8-as Lumia van, ez igazan nem sok. 500, 380, 250, 200, 140 euroert, pont jo.
while (!sleep) sheep++;
-
hdtomi
senior tag
Én is csalódott vagyok...
Miket mutat be a többi gyártó ezekhez képest. Igaz nem olyan régi a 820 és a 920, de mégis jó lett volna valami nagy dobás. Másnem egy koncepció.
Ja meg olvasom jobb oldalt, hogy nehézkes a PDF megnyitása a 920-on. PDF az egyik gyengém, remélem megcsinálják rendesen a szoftvert, mert majd jövőben is Nokiát akarok venni.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
bigmasterg
addikt
Nem lesz most 1000.
szerk.:
"(#5) kiskaktusz" Már megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem beszélve arról, hogy a 920 tavaly Novemberben lett bemutatva, alig 4 hónapos a készülék.
@hdtomi:
"Miket mutat be a többi gyártó ezekhez képest. Igaz nem olyan régi a 820 és a 920, de mégis jó lett volna valami nagy dobás. Másnem egy koncepció." - minek?
Felvázolok egy képzeletbeli timelinet:
Nokia:
Hölgyek urak, itt egy bazinagy ezüst szinű téglalap lerajzolva, marha nagy dudorral a hátoldalán, minden földi jóval, amit smartphonetól szeretnének. Várható megjelenés: 2013/Q4.Egységsugarú user:
ÓÓóóó, hát lesz új Nokijjja, nehogy már megvegyem a 920-at, ha a következő szebb, okosabb, és jobb lesz majd szeptemberben!Befektető/részvényes:
Ez az Elop gyerek nem normális, így hogy lesz meg az újabb Yacht?!Elop:
Mik ezek a dobozok az asztalomon, ezzel a rózsaszín csekkel?[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Állati szépek. Tudnak a Nokia designerei, legszebb telefonokat gyártják.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
hdtomi
senior tag
Nem is rossz, igazából a súlyra és az aksi méretére gondolok
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
imisomogyi
aktív tag
Lumia 1000... Ha ez kijön.
Már várom a Lumia 1610 ami a Nokia 1610 alapjaira épül!
Tréfát félre téve. A 720 nagyon bejövős nekem. Az 520 sem rossz, de talán ott túl sok lesz a kompromisszum. -
félisten
válasz Oppenheimer #25 üzenetére
Jaja, mondtam is a masik topicban, hogy a legszebb WP8-as Lumia lett.
while (!sleep) sheep++;
-
imi290
aktív tag
Akkor most nem is mutatnak be egy csúcskészüléket ? Pure Wiev technológiával ???
-
Finnugor
tag
720 nekem tökéletes lenne, vsak jöjjön ide a 710 kezdő árán és már viszem is! De tényleg... a Nokia nem jelentett be semmi különöset, de csináltak egy tökéletes középkat. telefont. Minden benne van, amire szükségem lehet.
-
hdtomi
senior tag
Igazad van egyrészt, de azért mégis az MWC, meg pl.: autógyártók is jönnek a prototípusokkal amiket lehet évek múlva vagy soha nem kerülnek sorozatba. Meg azért Nokia vásárlók is tudják, hogy sok hónapot kel várni egy telefonra mire piacra kerül.
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Akkor szórakoztató elektronikai termékeket gyártók, pl.: OLED TV-k, 4K stb, de lényegtelen, túlzottan vártam. Meg kell szoknom, hogy a Nokia saját eseményén mutatja be az új telefonokat Ami nem is rossz abból a szempontból, hogy csak rájuk figyelnek.
-
MODERÁTOR
Az autóiparban sem úgy van, hogy a megjelent 7-es BMW után négy hónappal bemutatják az új 7-es alapjait, és elmesélik a vevőknek, hogy mennyivel lesz jobb és szebb, mint a régi volt, amikor megjelenik majd 6 hónap múlva. A prototípusok elsősorban concept car-ok szoktak lenni, amikből a legritkább esetekben születik szériában gyártott jármű.
lezárásként: értem mit akarsz kifejezni, de amiről te beszélsz, azok technology conceptek, egy jövőbe mutató irányt testesítenek meg. De ez szinte soha nem egy később bemutatásra kerül végtermék, sokkal inkább kizárólag adott technológiát demonstráló teszt eszköz képében állítják ki/mutatják be. Ja és ezeket főleg nem egy keynote keretén belül teszik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Akkor gyakorlatilag a 720 egy felezett memorias 820? Gyakorlatilag a kamera kulonbsege elhanyagolhato. A merete meg pont tokeletes
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
andris1602
aktív tag
nem néz ki rosszul, de ezek után aki a samsungot azzal fikázza (teljesen joggal), hogy egyforma telefonokat csinál, az vegye fel a listára a nokiát is.. mondjuk ez még nem unalmas, de ha ilyen tempóban adják ki a teljesen hasonló telókat, gyorsan az lesz..
amúgy pofás.
-
Atos23
senior tag
Végre ezek néznek is ki valahogy, nem lekerekített, banánalakú, alulsemmi üres műanyagfelületes gagyimobil dizájn.
-
tjb007
nagyúr
válasz Plazmacucci #42 üzenetére
Van ott azért még különbség (kijelzőpanel, SoC, akku) de lényegében mondható az, hogy ez egy 820 downgrade.
-
hdtomi
senior tag
Na valaki érti jó kis hozzászólásokat írtam
lezárásképp: ez nem autóipar ahol általában 7 évente cserélik a modelleket. Meg nem pont a 920as utódjára gondoltam, hanem akár amit emlegettek egy fém modellre.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Lumia 1000 is lesz?! Na arra is kíváncsi vagyok
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...