- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Pedig engem érdekelne egy MS változat.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BDave
őstag
Itt még cáfolták, aztán meg megerősítették, hogy több cuccot is akarnak majd. Ezek szerint mégis csak lesz telefonjuk. Üdvözítő!
-
vince
őstag
szép darab, a microsoft hardverek mindig is magas minőséget képviseltek
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem csak tesztkészülék lehet szoftverteszteléshez, mert kb. olyan egyszerű, tucat a dizánja, hogy totál felesleges lenne piacra dobni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Воланд
titán
a kepen nem a telefon lathato. ez az oktober 29-ei esemenyre kikuldott sajtomeghivoban volt.
(An)Dante ird ki, hogy a kep csak illusztracio.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pit stop
addikt
Ha valóban megcsinálják egy újabb érv hogy Nokia milyen "jól" döntött ..... Tapsvihar
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Glenda
addikt
Az én kezemben Arc Mouse van és a Diablot is bírja, pedig ott aztán igénybe van véve
#11:
Miért, a Samsungot mennyire zavarja szerinted a Nexus 4? Pont olyan referenciaeszköz lesz, mint a Nexusok vagy a Surface.[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
pit stop
addikt
Ne keverd a dolgokat. A WP8-nak jelenleg is van referenciamodellje - legalábbis így van beharangozva, amit a HTC gyárt - ms-nokia szövetség mellett ez is érdekes de nem ez a lényeg most.
Most viszont arról van szó, mintha google Motorolát átnevezné android phonera és egy kézből jönne hw és sw mint apple-nél vagy bb-nél. Mindamellett hogy még másoknak licencel google és ms.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
RaveForce
veterán
amit már lehet, h a saját valamikori nokia gyáregységekben készít
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
bladegery
senior tag
Kicsit túl hosszúkásnak tűnik nekem.
gergely-szabo.com
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ott van a Nokia, majd legyártja a Windows Nexus ( ) modelleket.
<< Heimdal >>
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Amíg Elop ottvan semmi más alternatíva, az tény.
Ha BB valóban licensz rendszerben megcsinálja BB10-et, akkor talán az. Vagy saját maguknak is voltak alapok, ami ugyan nem lehet jó csúcsra, de nem kéne 0-ra leépíteni. Ha meg Apple elindul lefele, akkor iOS-ról is lesz még szó szerintem. De ez szvsz., találgatás
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Cyberpunk
félisten
Egyszerű dizájn, semmi csúcsa, nekem tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
kcsa
veterán
Ez tényleg mind találgatás... HA a BB licenszelhető lesz, HA... stb.
TFH te telefont gyártasz, van egy nem versenyképes, de elég jó szoftverellátottsággal rendelkező rendszered, van egy semmilyen szoftverellátottsággal nem rendelkező jópofa szoftvered, vagy választasz egy külső nagynevű cégtől egy (ugyan erőből, de várhatóan jobban ellátott) rendszert, melyiket választanád?Az azért belátható, hogy a nokiának már nincs akkora súlya (nem volt), hogy egy szűz rendszert sikerre vigyen.
Nem rossz választás annyira ez szerintem, csak az árazás nem jó még mindig... Értem én hogy a 920 csúcsmodell, de akkor a 820at kellene 100 körülre beárazni és vinnék mint a cukrot jófajta előfizetéssel...
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zord01
senior tag
Hát ez randa. Pedig láttam jó fan concepteket.
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
leslie_smith
aktív tag
Egész tetszetős.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Воланд
titán
válasz leslie_smith #34 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vince
őstag
A fórum címét tessék kiegészíteni: Saját telefondizájnt tesztel a Microsoft [Olvasd el a #9 hozzászólást]
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
MattM
tag
Most mégis lesz Surface mobil?
-
ng0ofy
KORREKTOR
El sem olvasom, trololo: EZ egy szifón!(kellene a szarkazmusnak valami valami nemzetközi jel, mert még a végén kitiltanak )
A microsoft tényleg legtöbb esetben minőségi dolgokat gyárt/gyártat. Én is az egerekre (MS 1.1a, pl) tudok leginkább gondolni, remélem csak addig amíg egy Surface-t nem fogtam kézbe
Persze más kérdés, hogy mennyire etikus a partner gyártókkal szemben, de úgy tűnik kell nekik egy kis noszogatás, tablet fronton is hogy belehúztak. Aztán az MS mégis megadta magát és drágábban adja a Surfacet,mint ahogy én szeretném, tehát itt sem várok sokkal többet, de tény, hogy kell a vérfrissítés, ha más nem, hát design téren a "nagy lapos tepsi képernyő" koncepciónak.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Hát persze hogy jól. Mostmár a Symbian-nal kijavítva még pár hibát, tarolnának. A MeeGo-ról meg ne is beszéljünk mint 2. alternatíváról. Android meg egyéb más pedig nem kell! Semmi sem kell!
(#28) kcsa: Majd mikor felvásárolják a Nokiát talán többen gyanítani fogják hogy az a sok baklövés vajon miért is volt. A részvények nagyobb része már tuti a Microsoft kezében van, talán már Elop színrelépése óta, és szándékosan teszik tönkre módszeresen. Egyre többet veszít a súlyából és értéktelenedik el pedig mindene megvan hogy egyedi sikeres cég maradjon. A pénz és a korrupció mindig diadalmaskodik mikor ember áll mindkét oldalon. A Nokia a Microsoft kezében köt ki hacsak nem történik vmi csoda pl egy palotaforradalom féle vagy Isten beleszól.
Linket nem kérek köszönöm!
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
=Mentor=
őstag
Egy másik oldalon olvastam, hogy a Nokia már nem tervezi saját tablet kiadását a Surface miatt, ha ez igaz akkor csessze meg a MS. Ok egy rakás pénz adtak a Nokiának, de a kölcsönös megállapodás nem arról szól, hogy szinte mindenben a MS érdekei érvényesülnek.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Az egy dolog, hogy kib*sznak a Nokiával, de szerintem az eszük is elment. Nem tudnak mit kezdeni az okosteló meg tabletpiac robbanással, belekapnak fűbe fába. Ahelyett, hogy jó partnerkapcsolatot építettek volna ki telefonos és tabletgyártó hardvercégekkel, támogatták volna őket, ehelyett most kijönnek saját hardverrel, meg egy hibrid win8 bigyóval, ami szerintem annyira integrált, mint egy állatorvosi ló. Sírás lesz a vége...
x gon' give it to ya
-
MR007RM
addikt
Neki van elég pénze hogy pár kudarcot még túléljen, aztán úgyis lenyomják a torkunkon amit akarnak, főleg ha nincs más alternatíva, mert kilőtték. Szerintem fostak a Nokiától azért kavarták be oda magukat aztán beadták hogy ők a nagy megmentők meg a nagy feltalálók mint az Apple. Ja persze!
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
törölt tag
Lefejtik az X8-ròl a keretet? Ez még koncepciònak is vicces. (Bevallom, imàdom az ilyen tìpusù dizàjnt, de azért màr van miböl vàlasztani, ha ez emebr mindenképp ilyet akar...kivéve talàn csùcsdroid téren.)
-
Blyan
félisten
Woland, hol vagy??
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest