- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Négytagú lesz a Find X8 család, de nem úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacsay
tag
válasz
szentkuti11 #42 üzenetére
köszönöm, és megfogadom a tanácsot, meghallgatom más eszközön is, milyen a hangja
mennyi idő kell amíg optimális hangja lesz, "bejáratódik"?Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
apacsay
tag
Rendeltem egy RHA MA600-ast, ma meg is érkezett.
Nekem nagy csalódás.
Egyrészt a originál ( -nak látszó) dobozból hiányzott a kemény tok, amiben tartani lehetett volna a fülest. De ez csak a webáruház hibája.
Nekem a hangja sem tetszik, olyan csattogós, mély hangok nélküli... Sony Z3 compact-ról ment a zene.. nagyon nem tetszett.a tok hiánya miatt még nem vittem volna vissza ( jó messze van a webáruház irodája) de így azt hiszem visszakérem a pénzt inkább.
Én hallanék rosszul vagy az RHA füleseknek ilyen lenne a hangja?
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
trepxe
tag
válasz
szentkuti11 #21 üzenetére
Így-így.
Vannak olyan kommentelők, akik fogalmatlanságban szenvednek hangminőség terén. Kedves szentkuti11 nagy feladat vár rád, hogy oktass itt!
Ez egy korrekt cucc, még ha nem is olcsó. Pedig az itthoni árazása kedvezőbb - a hazai 27%-os áfa ellenére, - mint a külföldi...
http://www.ebay.com/itm/RHA-MA350-Aluminium-Noise-Isolating-In-Ear-Headphone-3-year-warranty-/251666017707?pt=US_Headphones&hash=item3a9876adab -
trepxe
tag
Fogalmad sincs mit írsz, kár hozzászólnod az audio vonatkozású teszthez.Ráadásul úgy véleményt alkotni valamiről, hogy nem is hallottad... gáááz. Egy ilyen minőségű füles, legyen az RHA, vagy más jó márka ( Etymotic megvan pld?) nem vethető össze egy telefonhoz adott ócska cuccal, főleg nem az említettel. Az egy ipari hulladék, kínzás a hangja.
Gondolom 96k-s mp3-at hallgatsz. Hallgatsz zenét egyáltalán?
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes teszt volt. A Piston 2-ét kíváncsian várom mert eléggé dicsérik.
Més que un club!
-
sz_abika
addikt
válasz
szentkuti11 #10 üzenetére
Erre piszok kivancsi leszek. Most karacsonyra jott meg Alirol az enyem, de nekem csalodas. Nagyon kiprobalnek egy 100% origit is , mert gyanus nekem h nem az.
Illetve ha az akkor fura h a telefonon (Redmi) miert szol jobban a Piston 1 preset es mier hangzik remesnek a Piston 2. Se alja, se kozepe szvsz..PSN: xszabikax
-
F34R
nagyúr
Hasonlo arban vannak fulesek amik esetenkent jobbak is?
-
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.
-
gabee jr
tag
2011 tavasza óta kapható ez a füles Londonországban.
Na, nem szemrehányás ez, de nekem lassan leketyeg a három év garancia, mire otthon olvasok róla egy tesztet.
Van egy másik RHA fülesem is, elég minőségi cuccosok. Jó nem Bose, meg társai de nem is annyiba kerül."Csukaharapást szőrivel"
-
Kex613826
tag
válasz
RetepNyaraB #22 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy mindegyeiket csak telefonról használtuk, amin valószínüleg nem jön át minden. Én telóhoz vagyok szokva, nekem ez az átlagos hangminőség
Be positive, nothing is perfect!
-
Kex613826
tag
válasz
RetepNyaraB #22 üzenetére
Összehasonlítási alapnak egy Nokia Lumia 800-as agybadugós headsetet mondanék az talán jobb volt nála, volt még valami ISY borzadály, egy Ifrogz toxix az mérföldekkel jobb volt mindenben, és csak németországban lehetne gariztatni, pedig lifetime warrantyja volt. Valamint még kettő másik, de azok nem az enyémek. Minden embernek más a füle, ízlése. Én popot és elektronikusat hallgatok azokhoz tökéletesen megfelel. Elnézést az esetleges elgépelésekért telegonról írok
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz
callmeakos #23 üzenetére
Szerintem ha a telefonod kompatibilis a Pistonnal (és ki is tudja hajtani), nyugodtan ruházz be rá, ár/érték arányban verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
-
RetepNyaraB
veterán
Aha, most vettem a lanyomnak Z2-t. A szinten nem tul acelos Xiaomi Piston2 minden teren sokkal jobb. Persze hangminösegröl beszelek, nem zajszüresröl.
(#18) Kex613826@ milyen összehasonlitasi alapjaid vannak?
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
szentkuti11
addikt
Ezzel azért kicsit vitatkoznék. Ezt a hangszintet körülbelül 7-8k-ból lehet a legolcsóbban megúszni (azok alapján, amiket én próbáltam), csak azokra nem lesz három év garancia. Nekem az ár/hangminőség arányával semmi bajom nem volt, inkább a kábelzaj és a kevés illeszték zavart benne. De természetesen ha tudsz 4-5k-ért ilyen hangminőséget, akkor ne habozz megírni a típusát ( Maxell Metallics, Sony MDR-EX50, SoundMAGIC ES18, meg a többiek bőven nincsenek ezen a szinten).
-
kolosanyi
veterán
válasz
(#11) desolator
Nekem majd' két éve van meg, de a bátyámnak is vettem egyet együtt az enyémmel, és az is azóta bírja. Mondjuk tokban hordjuk mindketten és szépen felcsavarjuk. Az való igaz, hogy az nem kábel, hanem inkább tyúkbél. -
darvinya
titán
válasz
RetepNyaraB #16 üzenetére
Használtad már?
Ehhez a füleshez kell a program ami kezeli a zajszűrést, különben csak külső hangszóró lesz.Én nem szeretem ilyen in-ear füleseket, mert bántja a dobhártyámat.
Jobban szeretem a kagylóba helyezettet, és lyuk membránosat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Kex613826
tag
válasz
RetepNyaraB #16 üzenetére
Én viszonylag botfülű vagyok, de Z1-es fülhallgatót sokszor próbáltam már ki barátom jóvoltából, abban nem volt semmi zavaró!
-
Kex613826
tag
Tegnap vettem az MM-ben egy Maxell Super Style-t. A vásárlá előtt nem is hallottam még róla, de a helyszínen meghalgatva egyértelművé vált az, hogy szükségem van rá. Mivel szeretett Ifrogz Toxix fejhallgatómnak kábelére ráléptem. Eleinte egy Maxell Play-t akartam, de abból csak fehér volt. Ezután másfél óra keresgélés következett, míg megtaláltam ezt csodát az egyik zegzugban. A fejhallgató 5.999 Forinba került nagy megelégedéssel használom. Valószínűleg írok rólaegy tesztet még a kközeljövőben!
-
RetepNyaraB
veterán
A sony Z2 aktivja hajmeresztöen rossz füles, ezt a sarki rendör is hallja, ha van barmilyen összehasonlitasi alapja. Ez annal csak jobb lehet.
Ettöl meg a füles draga, de tekintve a hazai valasztekot sokminden draga meg. Kis orszag, kis piac, kis terc. Marad az ebay annak, aki vallalkozik. Aki nem, pengeti a let
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
darvinya
titán
Jó a teszt.
Maga a fülhallgató rettentően túúúúúúúúúlll van árazva.
Ennyiért már a Sony-nak Z2-hőz adott aktív zajszűrőst lehet venni, vagy más hasonlót(nem eBay-st).Ez kb. 3-4500Ft-os fülesekkel van egyszinten, és annyit is ér.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
monti0222w
addikt
válasz
Szia, várjuk meg a VSD3, VSD3s-t..... Örülők egy hozzáértő ismerős írja a cikkeket, s ezt nem bántásból van írva.
-
desolator
senior tag
Nekem is Maxell Metallics van és imádom. A kategóriájában nem nagyon lehet jobbat kapni nála hangminőségben. Viszont érdemes valami megbízható helyen venni ugyanis nekem kb 3 év alatt kb a 10-ik van belőle mert mindig megtörik valahol benne a kábel kb 3-4 hónap után és akkor viszem is vissza a media marktba. Viszont mivel 2 év gari van így sikerült egy életre szóló füllhalgató használatot nyernem mert mindig becserélem egy újra
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Redneck
nagyúr
Nekem is tetszett a teszt. Nem volt világos ez a zaj szűrés dolog nekem sem de odafigyelek a dologra mostantól.
Az ár kicsit borsos. A 3 éves Philips Dolby fülesem tökéletes volt eddig fele árért így nem cserélném le. Kár hogy nem lehet kipróbálni a fülhallgatókat lehet ha hallanám ezt az árkategóriát máshogy gondolnám!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kolosanyi
veterán
Egyébként tök örülök, hogy végre van a csapatban olyan szerkesztő, aki tapasztalt a hangkeltők terén és így oda tud figyelni olyan részletekre, amikre eddig nem került sor. Félreértés ne essék, nem akarom megbántani se Bochát, se a többieket, de ők inkább bemutató jelleggel írtak a fülesekről, míg szentkuti11 sokkal inkább tesztelő szemüveggel vizsgálja az adott terméket.
Hogy on is legyen. Nos, ez se az én ízlésemnek megfelelő cucc.
Csak egy tipp és véletlenül se okoskodásnak szánom: Nem lenne édemes esetleg a fülhallgató topikban menő, itthon is kapható példányok közül egyet-egyet letsztelni? Például kezdésnek mindjárt a Maxell Metallicsot, illetve a kategóriatársait?
-
dogi01
aktív tag
Eléggé megtévesztő, én sem értettem honnan kap tápot a zajszűrő...
-
-
Az aktív zajszűrés mikor a fejhallgató érzékeli a kívülről érkező hangot, és ennek megfelelő hanghullámokat állít elő, csak épp ellentétes irányban. Így próbálja meg kioltani a bejövő magas frekvenciás zajokat, például a vonat,busz forgalom... stb.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
O_L_I
őstag
Jó is ez az örök szabály kár, hogy az esetek 99%-ban nincs lehetősége az embernek meghallgatni a kiszemelt fülest és reménykedik, hogy a jól bevált gyártók inkrementális termékeivel nem tud mellé nyúlni. (én pl a AKG K26P után vettem a K450-et és teljesen elégedett vagyok)
-
Zsolto
őstag
Értem én, csak az nem világos, hogy ez mitől "zajszűrő kialakítású". Ennyi erővel minden in-ear füles az, ha megfelelő méretű illesztéket választ hozzá az ember.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
ma A fülhallgatókra specializált RHA nevű brit cég belépőmodelljét próbáltuk ki, ami egy kicsit hatásvadász, de nagyon szerethető hangú termék.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok