- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
1 órája szenvedek azzal hogy microSD-t betoltam és 5-6 mappát fotókkal és ha törölni akarok mindig feljön az üzenet hogy engedélyt kell adni
Hogy lehet ezt megoldani?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #1508 üzenetére
Ezért célszerű a xiaomi.eu-ra átmenni
Már csak a mobilhálózatok keresése is alap hogy nem a kínai hálózatokra van állítva
jó pár alkalmazást lehet pucolni amit gyári ROM alatt nem
Javaslom mindenkinek Főleg majd ha MIUI12 leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
scream24
senior tag
válasz Viktor0610 #1508 üzenetére
A kérdés úgy hangzott, hogy a hangrögzítést, be lehet e állítani..... Ebből az jött le, hogy van hangrögzítés, de ugye alapból nem rögzít csak manuálisan.
Nem is figyeltem, hogy a sima globálon nincs hangrögzítés, az micsoda érvágás a mai (mindent ledagadunk, holdat legazudunk) világban.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
timarcell
tag
Melyik lépés után jön a 168 órás várakozási idő?
1. Megveszed a telefont amin gyári ROM-van.
2. Belépsz a Mi Fiókoddal a MIUI-ba (ha nincs még fiókod létrehozol egyet, mert BL-t nyitni, csak fiókkal belépve lehet!...illegális utakról most nem beszélünk)
3. Előhozod a Fejlesztői menüt (A telefonról menüben sokszor megérinted a MIUI-verzió sorát), majd a Fejlesztői menüben engedélyezed az USB debugging-ot (USB hibakeresés-t)
4. A Fejlesztői menüben a Mi Unlock állapot menüt megnyitod
5. A Mi Unlock állapot menü alján összebindeled (összekapcsolod) a telefont a Mi Fiókoddal (99%-ban wifi kapcsolaton nem engedi, csak mobilneten!!!)
6. Az i.mi.com oldalon belépsz a Mi Fiókoddal, jobb felső sarok Avatarra kattintva belépsz az "Account-ba" és ellenőrzöd, hogy 100%-os e? (Ha nem azzá teszed a fiókodat)
7. Letöltöd a http://en.miui.com/unlock/download_en.html oldalról a Bootloader-nyitó alkalmazást.
8. Telepíted a PC-dre a nyitóalkalmazást, elindítod, belépsz a MI Fiókoddal.
9. A telefonodat fastboot módban a PC-re kötöd (fastboot mód elérése: kikapcsolt telefont úgy kapcsolod be, hogy nem csak a bekapcsoló gombot nyomod, hanem a hangerő lefelét is, míg a Fastboot mód meg nem jelenik)
10. A BL-nyitó felismeri a telefonodat, ellenőrzi, hogy össze van-e kapcsolva a Mi Unlock állapot menüben a telefon és a Mi Fiók, majd lefuttatod a a bootloader nyitást (párszor meg fogja kérdezni, hogy biztos akarod-e és hogy ez mindent töröl a telefonról)
11. ...és nagyon figyelsz, hogy sikerrel lefut, vagy hogy milyen hibaüzenetet ír ki!!!! (A hibaüzenet ismeretében tudunk segíteni) Legtöbbször azt írja ki, hogy hány órát kell várnod, míg kinyithatod a telefonod. -
MODERÁTOR
-
Headless
őstag
válasz batai15 #1513 üzenetére
Azt hogy csinálod? nekem amúgy már 3.-ik telefonom ahol 360 órám, van...
az elejént még talán redmi note 4-el 72 órám volt aztán note 5-ön már 168 mi9t pron 360 és most a note 9s-en is 360 volt...
Legközelebb úgy veszek telefont hogy rajtad keresztül... unlockolva...
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #1514 üzenetére
Fene se tudja .. note 3 pro óta használom ezt a mi accountot , aztán note 4 pro 5 pro 7 pro dobozbol ki véve egyből tudtam nyitni.
Plusz volt még a pocom is , mix2 szintén nem kért semmit.
Szerintem nem mindenkinek kell várni, bár fene se tudja mi alapján van ez .[ Szerkesztve ]
-
timarcell
tag
Az mi unlock állapotnál azt írja ki ha rányomok a készülék hozzáadásához, "a hitelesítés nem sikerült jelentkezzen be újra fiókjába..." Ezek után kellene kirnia a 168 órát vagy az oem felodásnál, vagy mikor?
-
scream24
senior tag
-
timarcell
tag
168 óra.
-
H.lacika
tag
Hali
Van hátránya az eredeti Rom-nak?
Másik, picit nagy nekem hosszú inkább, lehet lepasszolnám asszonykának, van hasonló tulajdonságokkal felruházott de kisebb teló? főleg az üzemidő tetszik.
-
MODERÁTOR
-
timarcell
tag
Gondolom MIUI 12 sem hoz megoldást a hívás rögzítés problémára. Amíg nem lazítanak a GDPR-en, addig a gyártók sem adnak ki romot az EU-ban ami támogatja a rögzítést, ill. a google sem ad ki tárcsázót hozzá.
-
D@niel
addikt
válasz H.lacika #1523 üzenetére
Hali,
Redmi note 9 hasonló, de van lényeges különbség is, cpu-ban pl., de üzemidő ennél is remek lesz.
@timemarcell: Olvastam, hogy a Xiaomi már dolgozik az ügyön, hogy vissza tehessék miui-ra a saját hívójukat. Látják ők is, hogy a felhasználóknak az lenne a szimpatikus, minden komment erről szól, külföldi lapokon is.
Más: nemrég volt kérdés Gcam-ról. A 7.3-asból @Arnova8G2 által készített verzióban egyenlőre nem látok hibát, innen tölthető.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz timarcell #1530 üzenetére
Lehet app is, de a gyári képernyő rögzítőt is lehet használni. Ami a lényeg, hogy kihangosítva működik, és csak akkor, ha beállításoknál a hangforrásnál a mikrofon van kiválasztva.
Az alap hangögzítős app hívás alatt nem működik.
Egyébként ez a hang rögzítés képernyő rögzítésnél téma régóta probléma, és más márkáknál is: azt meg lehet adni, hogy a hangszóróból kiáramló forrást rögzítse képernyő felvétel közben - ennek a minősége emiatt kifogásolható, nagyjából 32kbs -, ugyanakkor a game turbo alatt 9S-en meg lehet adni, hogy a gyári hangot rögzítse, itt meg az a gond, hogy ilyenkor kizárólag 30 fps-ben rögzíti a videót, ami a képernyőn történik.
Ilyen láma hibákat, 12 évvel az android megjelenése után, nonszensz.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
MODERÁTOR
-
kusza80
tag
válasz Viktor0610 #1532 üzenetére
Szia!
Nem is fog. Hacsak nem teszel fel EU romot -
D@niel
addikt
válasz Viktor0610 #1532 üzenetére
Nem elegáns az biztos, de gondoltam írom, hogy ha szükséges, akkor így megoldható. A videóból meg már könnyen lehet mp3-t, vagy bármilyen más, standard hangfájlt kreálni.
A gyári screen record-al működik, ahogy írtam meg kell adni, hogy a mikrofon legyen a hang forrás, és ki kell hangosítani a hívást felvétel közben.
Úgy általánosságban én sem rögzítem a hívásaim, de néhányszor már kellett.
@kusza80: nem a hívásrögzítőről van szó a tárcsázón belül, hanem arról, hogy hívás közben a screen record-al rögzítjük a képernyőt, ami így a hangot is felveszi, hívás alatt.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz kusza80 #1537 üzenetére
Hopp, elolvastam újra, nekem is úgy tűnik, hogy hívásrögzítő appok voltak azok. Merthogy azokkal nem is fog menni.
"Lehet app is, de a gyári képernyő rögzítőt is lehet használni" - ezt írtam rosszul. Tehát lehet külső screen recorder is a store-ból, de a gyári is megteszi. Mindenféleképpen screen recorder legyen, és ne audio recorder.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Game turbo gondolom van az eu rom-ban. Megnézné nekem valaki, hogy 60fps-el tud-e képernyőt rögzíteni, vagy csak 30-al lehet?
-
batai15
félisten
turbadonak sajna nincs glacier white 9 pro 128 gigás
esetleg ajánlanátok valami normális árú és normális boltot?
B-tel? -
D@niel
addikt
-
peestike
őstag
válasz batai15 #1545 üzenetére
Korábban írták az Urak, hogy apróbetűt is figyelni kell. Ez nekem nem a wayteq féle 24 hónapnak tűnik... A 12 hó szoftver garancia azért kicsit necces, lehet, hogy nem volt gond, de ez nekem szürke zónás boltnak tűnik. Tudjuk ugye, hogy a xiaomi 24 hó garanciás normális esetben, meg ilyesmi összegeknél játszunk már tisztán.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz batai15 #1548 üzenetére
Eddig 2 xiaomi-t vettem én is a turbado-tól, megjöttek rendben, eddig ennyi a tapasztalat szerencsére. Nem volt garanciális javítás, pozitív a mérleg. Eustock-wayteq dettó.
Egyébként csak úgy kérdezném mindenkitől, hogy a szoftver garancia xiaomi esetén azt jelenti, hogy deep flash kábelt rádugják, aztán újraflash-elik a telókat?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest