- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz zzolika #1651 üzenetére
Ez 4 GB-os modell, Qualcomm chipsetes. (Idén néztük meg milyen, én azt hittem Helio-s mert mintha ezt írta volna MM-nál anno az adatlap, azért hibáztattam azt - de hát csak szoftveresen ilyen szegény.)
Örülök neki hogy neked használható lett, bárcsak mi is ilyen szerencsések lennénk. Nekem valahogy iszonyatosan szégyenletes hogy itt van egy eszköz tényleg jó hardverrel (chipset, kijelző tényleg elég patent cucc ennyiért), alapvetőleg gyors is meg minden, aztán amikor meg bajok vannak akkor közel használhatatlan. Valszeg meg fogom nyerni magamnak, aztán rakok rá valami custom ROM-ot. Ezzel kapcsolatban még mindig érdekel vélemény hogy próbálta-e valaki, MIUI-t szeretném kerülni ha lehet, ez már nem a V5-ös világ amit anno nagyon szerettem.
Apropó, GCam van a készülékre, javít is esetleg érdemben? Elég rossz képeket csinál szegényke mindkét kamerával.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
HF77
őstag
válasz zzolika #1651 üzenetére
nekem is hasonlók a tapasztalataim...no problema
(az akkuról....júli 13.-án leugrottunk a Balcsira, akkor a telót feltöltöttem 100% ra, 17.-én jöttünk haza, igaz hogy csak esténként pötyögtem rajta úgy 20 percet de 0 töltéssel még volt rajra 17.-én délután 31% .)[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest