Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rodzser Mór

    senior tag

    Üdv!
    Candy mosógépem (nyáron vettem) két furcsa jelenséget produkál.

    1.
    Amikor indítanám a programot a start gombbal, nem csinál semmit. Ajtót kinyitottam, becsuktam. Megint play gomb, megint semmi. Ezután megcsináltam ezt párszor, megint semmi. Aztán programtárcsa OFF-ba állítva, majd program megint kiválaszt, majd play, megint semmi. Szerintem volt olyan is, hogy áramtalanítottam a gépet. Aztán ezt eljtászva - kb összesen 5-6-szor - már elindult. Nem mindig van ez a jelenség, pl a legutóbbi mosásnál nem volt. De már egy párszor eljátszotta.

    2.
    Kétszer előfordult már, hogy a program végén nem centrifugázott. Erre nem emlészem, hogy mindkétszer ugyanannál a programnál csinálta-e, elképzelhető. Miközben a programközi kisebb fordulatú centrifugázásokat megcsinálja. Így utólag kellett a centrifugázós programot kiválasztani.

    Tesztelgetni nincs sok ingerenciám, mert ahhoz jópárszor kéne feleslegesen mosni. Meg a faszom is kivan ezzel a félliter vízzel történő mosással és a főmosás utáni 2 öblítésssel. Mert pl a rövid programokhoz (14 perces, 29 perces, 44 perces) nem lehet hozzáadni a +1 öblítési fázist. Ne mondja nekem senki, hogy ha berakok koszos ruhákat, akkor 2*5 liter (lehet hogy több de lehet hogy kevesebb víz) vízben azt ki lehet öblíteni rendesen. A sokórás programok eleve felejtősek, kell a francnak 2-3 órákat mosni, semmi értelme. Azoknál nem tudom mennyi öblítés van, még sose néztem, de nem lesz sose használva, úgyhogy teljesen lényegtelen.

    Szóval ez a gebasz garis ügyintézésért kiált?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák