Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz luciferk #1275 üzenetére

    Megtekintettem a videokat, szerintem franko ez a kis mosogep. :) Ez sem csendes, az enyem meg talan hangosabb is, pedig az elvileg magasabb kategoriat kepvisel meg beepitheto is, amikor mar nincs "eldugva" sem a furdoben. Az a gond veluk, hogy alul van a meghajto motor es az abbol erkezo zajok mind visszaverodnek a jarolaprol. Valoszinu egy szonyeg csillapitana a hangokon, lezarni azonban nem szabad az also nyilast, hiszen ott szellozik a motor es az elektronika. Amit meg eszrevettem, hogy ennek is olyan hangja van mosas kozben, mintha gyenge lenne a motor, nalam is ilyen a gep. Neha idegesit is, mintha erolkodne. Tekeri tekeri, de mintha egy oreg ember tolna a kavicsokkal teli talicskat, aki majdnem feladja mert nehez neki. A regi whirlpoolom nem volt ilyen. Az tekerte, nem erolkodott, valoszinu ez is a fogyasztascsokkentes eredmenye. Azon is gondolkodom, hogy megveszem a legolcsobbat, vagy a Zanussi ZWY61004WA -t, az meg csak A+-os. Mondjuk nem tudom a mososzer adagoloja mennyire praktikus, annak csak a teteje leveheto es ket rekeszes. Kijelzo sincs rajta, mondjuk jelentoseguk nincs sok ahogy eszrevettem, nalad is csuszik rendesen, enyem is ilyen. Multkor a 3 es fel oras programot 4 es fel ora utan sem volt kepes befejezni, mert volt bent egy nagy pulover, ami miatt gondolom kiegyensulyozatlan lett a dob es rengeteg idot eltokolt a centrizessel.

    Koszi megegyszer, nagy segitseg, hogy az ember hallja/latja mukodes kozben is a gepet! :K :R

    -----------------------

    Az electrolux csoportnal hasznalt inverter motorokrol keszult video. Itt mondja is a pali, amit irtal, hogy nincs benne szenkefe, kivancsi lennek mennyivel csendesebb, mint a sima motorok.

    Amugy az is fura, hogy pl a ti gepetek elfogyaszt az eloirasok szerinti programmal 9790liter vizet egy ev alat, egy A+++-os electrolux 8990-et, egy meg dragabb pedig mar csak 8390-et, pedig a toltetkapacitasuk egyforma. En nem nagyon hiszek a csodakban, viz nelkul nem lehet mosni es szerintem a ruhaknak sem tesz jot ez a fajta sporolas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák