- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushmoon
csendes tag
válasz Dominó85 #117 üzenetére
Magyarországon a Conflex kft az Overmax termékek hivatalos viszonteladója: Vertis
A Lenovonak is van pár jó készüléke, kár hogy nem forgalmazza senki nálunk, így egyeseknek nem pálya ilyen telót venni. És most nem csak arra gondolok, hogy valyon a szürkeimportos telókra milyen supportot adnak a webshopok, hanem hogy tudatos vásárlóként szeretném-e támogatni az áfacsaló vállalkozásokat vagy sem...
Én elég sokáig néztem telefonokat, végül ezt választottam, és bár akkor csak a specifikációk, és egy-két netes teszt alapján döntöttem. Gyakorlatilag az én szempontomból best buy volt. Azóta került egy második is a családába, szóval nem bántam meg a döntésem, sőt.
Amúgy milyen Akairól beszélsz? Azt még megérteném ha egy Apple fetisiszta fikkantana le egy kínai telót, node egy Jiayu tulaj? Pont erről szólnak, a kínai noname cuccok > a legtöbbet kapod a pénzedért ha jól választasz. És ez a teló igenis jó választás, ha nem hiszelm nekem, higgy a cikkírónak.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs