- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
ez rettentő gagyinak tűnik... már az a kategória ami hiába olcsó ha a gyakorlati haszna a nullához konvergál...
-
atike
nagyúr
Nem rossz, de nem bumfordi egy kicsit...?
Lehet még muszáj leszek várni 1-2 generációt az okosóra vásárlással...
-
alienpapa
senior tag
Öregembereeees? Nekem nagyon bejön!
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
-
Kékes525
félisten
Most már igazán jöhetne egy újabb, jobb akkumulátor, amit nem kell ilyen gyakran töltögetni.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Crafter32 #19 üzenetére
Normál méretű telefon + óra? Ebben mi a pláne, ehhez nem kell atomfizika...
Valószínű akkor, hogy nem a dolog lényegét fogtad meg, hogy mire való az okoskütyü.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Crafter32
őstag
Én ellene vagyok az ilyen kütyüknek, számomra felesleges. Azt pedig el sem tudom képzelni, hogy az órámat is töltsem minden este, mert különben másnap csak egy karkötő lesz belőle.
Nem egyszerűbb egy normál méretű telefont venni + egy hagyományos órát? Szerintem nagyon is. -
Nigér
őstag
Hát ez hiába olcsó, egy marék túrót nem ér.
Vagyis inkább drága...Inkább egy hétbozsevás kárcórát!!!
[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
Valami pofásabb darab nem volt a Pandán, amit lehetne tesztelni?
-
harry3
őstag
De csúnya(még feketében is).
-
Graphics
Jómunkásember
Az alapok jók, a körítés retekszisz...
Egyszerűen csak szar.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Csapoati
nagyúr
Ajjaj... nem elég, hogy a készülék dizájnja ronda, de a felhasználói felület is förtelmes. Lehet, hogy Kínában ez fancy, de felénk inkább giccses/ocsmány.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Romvr
őstag
E-Ink?
IP68?
Legalább 1 hónapos üzemidő?
Offline működés?
Energiatakarékos mód?
Mindezt egy készülékben?Még várok...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
kameraman77
tag
Lehet, hogy hülye kérdés.. de ezek a kijelzők mennyire bírják a direkt napfényt? úgy értem nem cs.szi szét őket, ha kint vagyok vele egész nap a napon? Ami ugye teljesen normális eset nyáron, hogy az ember rövid ujjúban, vagy pólóban kint van a napon és süti az órát a nap... Mert a "sima" órának ugye ez nem gond.. na de ezeknek? Vagy ez hülyeség és nem árt neki?
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
IP53 egy vicc, esőben simán beázik! WiFi modem is kéne nagyon. Ha ezek lennének, drágábban is megérné.
P.S.: no meg egy erősebb akku.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Olyan "búcsús óra" dizájnja van
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
joey04
titán
tipikus olcsó húsnak híg a leve.
-
Paul119
addikt
Eléggé csufi szegény inkább a hp órája
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
zsoking2
csendes tag
Ezosztán mán ezosztán . Inkább vennék én is egy Mi Bandet, annak igaz, hogy nincs kijelzője, de még úgy is szebb
-
tjb007
nagyúr
„Aster-sorozatú MT2502A-es lapkakészletét egymagos, 1,6 gigaherzes Cortex-A7 processzorral és integrált 2G modemmel”
Cortex-A7 helyett ARM7EJ-S, és az az 1,6 gigahertz is maximum 300 megahertz lehet.
Az MT2601 a Cortex-A7 magos, amiből kettő is van, az órajel viszont annál is "csak" max. 1,2GHz. -
Baggins86
aktív tag
"Végigjártuk, hogy mire képes az A28, ennyi pénzért általában a profibb aktivitásmérő karperecek sem elérhetők, nem hogy órák."
Kérdés, hogy a Mi band mennyire számít profibb aktivitásmérőnek? Mert akkor kevesebb, mint ennek a feléből kijön egy aktivitásmérő....
-
r3dsnake
nagyúr
Fhuderonda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest