Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakzolcs
tag
Ki gondolta volna, hogy az Apple után a Samu is csinál egy nagyobb tabletet...
-
Sebestyen01
őstag
Reggelizotalca ready... XD
-
GALARDO
addikt
Na kezdődik a kinek van nagyobb.... Tabletnek ez már nagy, ilyen méretben már csak notebook.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
MeGabee
senior tag
válasz Sebestyen01 #2 üzenetére
Csak le ne csapd vele a legyet,mint egy bizonyos reklámban
Bár ezt egy kézzel felemelni....."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Dr. X
aktív tag
Ekkora méret mellett csak 5700as akkumulátor? A tíz hüvelykesbe is 9-10 ezres van. A háromszorosa is simán beférne, csak ilyen hardver mellett ennyivel is elmegy egy napig, többet meg nem akarnak. Az Fhd meg nevetséges ekkora méretben, amikor tavasszal már 4K mobilokkal jönnek majd.
-
ZooLee
senior tag
Ki gondolta volna, hogy az Apple után a Samu is csinál egy nagyobb tabletet...
Hm? Utána? Több, mint
egymásfél évvel ezelőtti hír...Viszont nem igazán értem, hogy mire/kinek akarják ezt ajánlani, ha az 5"-os telefonjaikban QHD felbontású kijelző van, ide pedig "csak" FHD-t raktak. Mert így profi felhasználásra nem igazán alkalmas... Ez nem egyszerűen nagy, hanem egy nagyon nagy tablet... Lehet, hogy egyszerűen a "kinek a
farkae-pénisze nagyobb" verseny következő fordulója indul?[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Na igen. Pont itt lenne létjogosultsága a kijelző felbontás növelésnek. És egy dokkolós billentyűzetnek is. Na meg az akksi is nevetséges. Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét. 12e akkuval és a fent említett kiegészítővel életképes lenne. Ubuntut rá aztán ott a pc
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tothmaxy182
őstag
Várom a 8K-s, 32 colos tableteket...
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
oszi666
őstag
Pontosan, az Apple megint nem a spanyol viaszt találta fel, max kicsit tökéletesítette. Koppintásnak nem hívnám mondjuk, most az hogy növelték a tablet méretet azért nem egy ipari technológia lenyúlása.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
kakuk.tamas
addikt
Látszik, hogy zsák van a fejeden...
A Samsung már egy ideje piacra dobta a Galaxy Note Pro szériát...És képzeld! Ceruza is van hozzá!
Ps.: Az alma szó hiányzik a nevedből...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
őstag
inkább 12-13" -os méretbe jöhetnének valamivel, hogy le tudjam cserélni a note pro 12.2-t, arra talán nagyobb lenne a kereslet
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Cyrin
addikt
és telefonálni meg fényképezni lehet vele? csak úgy lesz menő...
-
vigyori78
őstag
Kicsi
Nekem nagyobb kell, kb. :
-
törölt tag
18 colra FullHD , 5 colra QHD ... Bravo
-
boncser
aktív tag
Én csak azt nem értem hogy az ilyen táblázatokból hogyan derül ki hogy ez most 18,4" lesz. Komolyan leírhatná nekem valaki, hálás lennék érte.
Egyébként szerintem következtetni lehet az akkumulátor méretéből (már ha annak is van bármi alapja) arra hogy ez nem lehet egy túl nagy eszköz. Ja meg a hátlapi kamera...lenne valaki olyan idióta hogy egy monitor méretű szarral fényképez?[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz twollah1976 #25 üzenetére
Nézd meg a #17-es hozzászólást.
-
moleculez
veterán
Ez most mire is jó amúgy, mert ez nem tiszta nekem, mi a bánatra lehet ekkora méretben droidot használni...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
e-newsee
addikt
Ezen lehet majd igazán Mortal Kombatot játszani!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Soulfly842
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz Soulfly842 #33 üzenetére
Mit vártatok, hogy tartja magát az Apple is a régi stílusához? Nincsen Jobs, dől be a pénz az ablakon a presztízsből vásárlókból. Várható volt, hogy elk*rvul az Apple is. Soha nem szerettem az almásokat, de eddig tiszteltem a sajátos világukat, amihez ragaszkodtak is. De sajna látom változni őket is, és nem előnyükre. Ki fog veszni az üde színfolt az IT iparban. 4-5 éve, ha láttunk egy Apple cuccot, az különleges volt és egyedi, tükrözte a használója filozófiáját. Ma, ha látok egyet, csak elhúzom a számat, hogy megint egy milliomos(csemete), akinek ez kell, hogy becsajozzon.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Apollyon
Korrektor
Ezekről a tabletekről mindig ez jut eszembe: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
belajkl
tag
Kap egy exynos 75xx-t és mellé csak 2gb ram mikor már 6gb ramrol pletykalnak. 😄😄😄😄
A szavak nem számítanak !
-
vigyori78
őstag
Drága a ram
Amúgy megnéztem mert olyan helyen melózok ahol tudok ilyeneket rendelni ( tovább nem részletezem ) :
Samsung 16GB ddr3 = 7.- és 16.- Dollár között van 1db bga.
Háttértárnak 64GB = 4.- Dollár ,ebből a 256GB-os még drága 63.- DollárAzért vicc ,hogy ezeken spórolnak.
-
e-newsee
addikt
Van két ismerősöm, akik otthon Apple-t használnak mindenből. Laptop, asztali gép, telefon. Ki is használják a szolgáltatásaikat a szervertől kezdve a felhőig mindent. Szerintük azért, mert nem kell extra szoftverekkel vacakolni, mert kompatibilisek egymással, csak összedugják, és megy. Ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, mert nem értek hozzá. Ők még a régi típusú Apple fanok, akik abban az időben váltak azzá, amikor alig lehetett találni pár felhasználót itthon, és a Windows még sehol sem volt stabilitásban, sebességben a MacOS-hez képest. Szerkesztettek videókat, grafikákat, stb. Van egy sajátos gondolkodásuk a számítástechnikáról, és a mai iFanokkal ellentétben ők még szakmailag meg is tudnak indokolni sok mindent. Ugyanúgy értenek a Windows bugyraihoz is, így nem légből kapott érvekkel dobálóznak. Persze néha én is érzem rajtuk az elfogultságot, de hát mégiscsak fanok. Erről a filozófiáról beszéltem.
Lirion (x37): Lehet, hogy még régebben volt, csak úgy visszagondoltam, hogy amikor én vettem a mini pro-t 2010-ben, akkor még nem volt minden második húúú-lány kezében egy iPhone.
-
SGS5BLUE
csendes tag
.5
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz vigyori78 #45 üzenetére
A hivatkozott hozzászólásodban az első linken látható cucc, egy Lenovo AiO.
A második meg... Hát eléggé idióta reklámot csináltak neki. Júzer gyereknek az ablakba minimum elszorítja a lábában a vérkeringést.
És egyébként meg: van ezeknek értelme, ha olyan formában csinálják meg, mint az eredeti Surface TABLE.
Vagyis nem Andorid kell rá, hanem valami agyonegyedizett Windows. És nem tízezer dollárokért.Jó lenne, ha ez megszokott lenne... PizzaHOT Table(t)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hőszivattyu medencefűtés
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BIOS frissítés
- DIGI kábel TV
- Politika
- További aktív témák...