Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
#86973952 #21 üzenetére
Én mostanában kb így szoktam fotózni.
(#24) lkristóf: Persze hogy nem. Az illető jobban ért hozzá, mint a topik címében forgalmazó cég a fotói alapján.
(#23) pikszel: Kicsit rá kell zummolni, és lehet utólag vágni is. Nálam ez nem vicc. Tervezem, hogy fényképezőgépekhez készült lencséket szerzek be.
-
törölt tag
válasz
FATtila78 #36 üzenetére
Ez esetben ez lényegtelen, mert önmagában az eszköz nem drága, ha nyugat felé lépkedünk. Csak az arányok lényegesek, ebben a minőségben. Mivel hiába létezik már ez évek óta, ha szinte senki nem tudott róla. Egyszerűbb bemenni a szolgáltatóhoz vagy egy boltba és megvenni, mint rendelgetni vagy utánajárni. Ezért tudja magát majd eladni.
-
Dr.FantastiK
őstag
Viccnek siman megfelel.
-
törölt tag
válasz
TRIvidore #34 üzenetére
Ez volt kéznél, éppen felújítom.
Keem1:
Szerintem maga az ötlet nagyon jó. Nincs ezzel semmi gond, ha valaki ilyenekkel fotózgat, ezt én is így gondolom. Bár ez nem új dolog, csak kevesen tudnak róla.A probléma még nem is az árával lenne, inkább azzal, hogy nála olcsóbb termékek noname cégektől is hozzák ezt minőséget. Egyik ex-kollégám nagy guru ebben, neki egy táska tele van ezekkel, aminek egyébként a harmada használhatatlan minőség, de a többi lazán hozza vagy veri ennek a szintjét, olcsóbban.
-
Keem1
veterán
Érdekes kütyü lenne ez, de nem ilyen áron és nem ilyen képminőséggel. Ettől még nem törne egy telefon a dslr gépek babérjaira, de kibővítené a hétvégi fotósok lehetőségeit.
-
Nem hinném,hogy pénzt adnék érte,föleg nem ennyit.Inkább veszek egy optikai zoomos kis kompakt gépet.Jobban járok vele.
-
moleculez
veterán
Gyakorlatalig a mobilfotozas önálló műfaj. Most nem MA-s topicoc, pixelvadaszaira gondolok, hanem ahol a mobil egy olyan eszköz mint másnak az ecset. Külön kifejezés született iphoneogarphia, meg iphotographia. (fizetős online kurzusok, könyvek, stb...)Na ebben a szcénában pörögnek az ilyen cuccok. Magyar pénztárcának húzós, de egyébként nem.
Nem cél DSLR-t csinálni a telóból, sőt műfajtól függően még a minőség sem elsődleges. Én is ebben probálok alkotni, csak nem iphonenal, de Lumiával. -
boncser
aktív tag
Ez egy vicc...
20-25 ezer ft egy ilyenért?? Inkább egy megbízható egyszerű kompakt gép, ami mellesleg sokkal jobb képeket csinál. -
törölt tag
válasz
Enigmagate #25 üzenetére
Ennek a töredékéért is lehet venni ilyen eszközöket. Abban az esetben szerintem jól el lehet vele bohóckodni, nincs az árának túl nagy jelentősége, ráadásul minőségben sem rosszabb ennél. Normális gépet még ennek az áráért sem veszel.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Enigmagate #25 üzenetére
Ennek is megvan a maga varazsa
-
Enigmagate
csendes tag
Ez elég vicces, hogy mobilból DSLR-t akarnak faragni
Én ezért használok Külön Tükrösgépet ha fotózni akarok, és nem ilyen idétlenséggel bohóckodok -
lkristóf
senior tag
[link] Ez se rossz!!
-
Ghard
őstag
Azért látszik melyik piacon van ilyenre kereslet.
-
Kasya
nagyúr
Eleg draga. Jobban is ellehet kolteni ennyi penzt. hogy jobb makro, halszem kepeket kapjunk.
-
pikszel
addikt
-
törölt tag
Ilyeneket elég régóta lehet rendelni kintről, akár bay -ről is, ennek a töredékéért. Minőségben azok sem rosszabbak ennél, 1 - 2 fajtától eltekintve.
-
BalanceR
addikt
Kb ugyanilyen eredményt lehet elérni, ha valani kis átmérőjű, domború lencsét celluxozunk a teló kamerájára:
Galaxy S2
Galaxy S2
Galaxy Tab2 10.1
Ezek egy régi DVD-íróból bontott lencsével készültek... -
törölt tag
Poénból vennék egyet.
-
lazlogogola
tag
HÚÚÚ,DE SÉP!!!!
-
csongi
veterán
Ha ez kiserleti allapotban lenne, meg jo is lehetne. De megint egy kornyezet szennyezo hulladek, felig kesz allapotba. Ennek a sok ertelmetlen dolognak sosem lesz vege?
-
kengyel
nagyúr
Jó lenne egy ilyenre befektetni, csak nem ebben az árban.
-
pikszel
addikt
Ipari hulladék.
-
Csapoati
nagyúr
Ennyi penzert ilyen minoseget... Felejtos.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
andris1602 #3 üzenetére
Ilyet ötszáz forintért vettem ebay-en és ugyan ilyen gyatra tőle a képek minősége. Vagyis semmi értelme ennek.
-
andris1602
aktív tag
Első ránézésre az jutott eszembe a nagylátószögnél, hogy "minek?
" A látószög valóban nagyobb lett, de az oldalakat egy az egyben kukázni lehet, annyira életlen és torz, így mi értelme?
Biztosan van, csak én nem értem -
bélus91
tag
Ilyenre van valós piac kereslet
őrület...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kiegészítő lencséket gyártó cég az iPhone-os megoldások után a Samsung Galaxy S4-es és S5-ös okostelefonokhoz is előállt egy négyelemes lencserendszerrel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Warzone
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest