Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én már az előző koncepcióját sem értettem. Egy kamera nem csak fényképezésre való, hanem videórögzítésre is. Ki csinál álló nézeti videót? Ok, forgassuk el a telót! Mi értelme annak, hogy jobbra/balra tudom állítani a kamerát? A föl/le lenne a lényeg, hogy ha a fejem fölé tartott telóval, a tömeg fölött szeretnék felvételt készíteni, akkor a kijelző lefelé nézzen. Szvsz. a forgatható kamerának a teló hosszabbik oldalán kéne lennie. Vagy egy golyóban kéne legyen, hogy mindkét síkban el lehessen forgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Szelfi. Az előlapi kamerák mögött általában hangyaf@sznyi érzékelő van csak, hiába 5-8Mp a minőség gatya marad. Viszont így önarcképet is jó minősegben tudsz venni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
macskea
őstag
válasz pingwin011 #6 üzenetére
Így van, a hivatalos állásfoglalás az, hogy a magyar nyelvbe kiejtés szerinti írásmóddal kerülnek át az új idegen szavak.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
bélus91
tag
Régi szép idők minden evvel kezdődött
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Szeretem ezeket a rejtvenyeket, foleg ha tenyleges informaciot lehet kibogozni beloluk es nem csak ideghuzasra vannak.
Vannak jo elkepzelesek az Opponal. Kivancsian varom, most mit mutatnak.
-
dsr
senior tag
Várós
-
halkow
őstag
nem is értem mért nem n2
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Azért egy baj az egésszel,hogy nálunk hivatalosan nem forgalmazzák majd.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest