Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fateless

  veterán

  válasz arty #48 üzenetére

  "16ezerrel olcsóbban van egy támogatás és garancia nélküli terméked, ami mondjuk tény h erősebb hardver ... hátnemtom. nem tűnik az se best buynak"

  Azt nézd meg azért, hogy a tesztben említett tablet esetén a 3/32GB-os, Unisoc T610-es procival szerelt WiFi only tablet kerül 80k-ba. Amit felhoztam példaként, az 64k-ért 8/128GB-os, Unisoc T618-as procis, LTE-s GPS-es tablet.

  A 4/64-es WiFI-s Nokia tablet 100k. Ehhez képest írtam, hogy 35K extráért kapcs egy Apple iPad 9-est (ugyancsak 64GB-os változat, a sokkal jobb 4:3-as kijelzővel). Másik oldalról a 35k minuszért kapsz egy jóval erősebb és LTE-s tabletet. Mindkettő jobb vétel ennél számomra. Neked persze lehet a Nokia jobb vétel, nem fosztalak meg ettől a nézőponttól. Mellesleg a támogatás és garancia nélküli tablet sem feltétlenül állja meg a helyét. Küldtem már vissza javításra tabletet, és kaptam helyette újat. A Teclast-okhoz pedig szokott jönni javítócsomag - ugyanakkor rendszerverziólépés valóban nem lesz, amiben a Nokia erős. Merthogy megvan a maga erőssége a Nokia Tabletnek is, és mindenki maga mérlegelheti azt, hogy neki melyik opció az, ami jobban megéri. De kérlek, necsúsztass az infókkal, amiket írtál (dupla ár Apple esetén, 16k-s árkülönbség a kínai esetén - hiszen ekkor nézhetnénk egy 4/64-es kínai tabletet 40k-ért, és akkor már félár, miközben 3/32-es a Nokia)

  "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés