Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
2T
tag
Hidd el oka van hogy egy kissebb órajelű dual procit pakoltak a csúcsmodell N96-ba a mérnökök szimpla helyett. Ez az ok nem a spórolás volt, hanem a fogyasztás csökkentése, az üzemidő növelése és így hatékonyabban lehet párhuzamosan több alkalmazást futtatni. A szimpla procira optimalizált tesztprogik eredményein kívül nincs más jele a papíron kissebb teljesítménynek. A teszben is szerepel hogy a teló a gyakorlatban ugyanolyan gyors mint elődei.
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
joey04
titán
A teszben is szerepel hogy a teló a gyakorlatban ugyanolyan gyors mint elődei
mint ahogy ez is benne van:Ám ez csak az alap alkalmazások esetén van így, szegény N96 irtóra sokat szüttyög a játékok elindításával, nehezen szedi össze az elérhető képek, zenék és videók listáját is, sokat morfondírozik a Nokia Maps használatánál is
én sokkal inkább vennék N95 8GB-ot.
de még inkább N85.
[ Szerkesztve ]
-
2T
tag
válasz asadasad22 #405 üzenetére
Volt már a kezedben bármelyik is?
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
bepe79
addikt
Na, ma lattam az elso N96 reklamot itt az UK-ban a TV-ben az ITV1-en. Az atlag user qrvara nem fog torodni azzal, hogy nincs 3d gyorsito (talan azt sem tudja, hogy mi az..), vagy hogy nincs ARM11-es 269-es proci, meg fogja venni, mert szep uj, csili-vili telo, jol virit a reklamban, a Nokia legujabb csucsmodelljekent beharangozott modell, stb. Itt egy csomo embert latok N95 meg N95 8GB-al rohangalni (mert barki megengedheti maganak), es nemsokara egy csomo embert fogok latni N96-al meg iPhone 3G-vel rohangalni.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Finaly
tag
Az aki ugy fikázza az N96ot hogy még csak a kezében sem volt, hát annak őszintén tudok gratulálni
Ez most tiszta olyan, hogy én elkezdem fikázni a Ferrari GT 850-et mert azt olvastam róla hogy egy szar, és csak 300 LE van benne...
Közben meg ha meglátnám élőben lehet hanyatt vágnám magam.Az aki ugy mond egy termékröl véleményt hogy nem látta nem próbálta, az meg is érdemli hogy ne vegyen
Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
Lirion
addikt
És mivel nem vesz ő is jár jobban, mert nem dob ki 150k-t egy olyan telefonra, aminek a tudását olcsóbban meg lehet venni és cserébe az n96-tal még minőséget sem kapsz.
Ettől persze még lehet szeretni az n96-t is, csak nem kell megmagyarázni, hogy márpedig milyen istencsászár telefon, mert nem az.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Aki viszont olvasott teszteket róla (amiket hozzá értő emberek készítettek) az nem fogja azért megvenni mert most jött ki. Hiába új egy telefon attól még lehet rosszabb az elődjénél. De ez nem azt jelenti, hogy szar, hanem csak nem hozta az elvárt eredményt amire mindenki számított.
Szerintem ezzel nagyon befürödtek a Nokiánál.
-
Finaly
tag
Már bocsi de ha egyszer utálom a Samsungot akkor természetes h nem fogok azt venni.
Tölem aztán aranyat is tojhat az i8510 akkor se vennék olyatAzt meg ne felejtsétek el hogy annó amikor az N95 jelent meg a piacon, milyen gagyi szoftja volt már... tele volt hibával és az is 160-ba került mégis vitték mint a cukrot
Csak ezt már sokan elfelejtették, de hát nem hibáztatok én senkit, nem tudhattok mindent...
Ha szerintetek jobban megéri az I8510 akkor vegyetek olyat és készSamsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
WebSpyder
tag
N96 nagyon jó telefon itt van nálam már egy 6 napja kb semmi bajom nem volt vele
149K-ban fájt de megérte....
gyönyörű a videója a képeket egyiket sem lehet elrontani nagyon szépeket csinál
csak ajánlani tudom!
a memória meg hatalmas
kész ennyi -
asadasad22
őstag
az innov8 rommáveri ezt a telefont, gyakorlatilag mindenben. alapvetően nekem sem tetszenek az átlagos samsung modellek, de akinek felmerül egyáltalán, hogy n96-ot vegyen innov8 helyett, az abszolút elfogult. amiről pedig te beszélsz, az az, hogy amiatt nem veszel, mert rajta van a samsung neve. ehhez nem is kell mit hozzátenni. akkor is n96-ot vennél ,ha nagy betükkel ráírná a nokia, hogy ez egy szar és a harmadannyiba kerülő telefonok is erősebbek.
-
Magnum_
nagyúr
ma MM-be probálgattam a giroszkopját ennek ill N95 8GB-nek de annak gyorsabban fektette el a képét mint az N96nak....
I humbly and respectfully decline™
-
Lirion
addikt
Ezzel igazán nem lehet problémád, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy 1-1 márkát figyelembe vesz-e vásárlás előtt vagy sem. Én is ismerek olyat, aki se Samsungot se LG-t nem venne, akármilyen csúcs szuper telefont adnának húgyér-fingér. (lol, a firefox kijavította a samsungot Samsungra )
-
Ricardo
titán
Ma megnyomkodtam egyet a helyi hülyeazértnemvagyokban. Háát
Nem győzőtt meg a sebessége. A galériában meg kimondottan lassú volt.[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
küsőre tetszik de belsőleg nagy butíttás történt félszer olyan gyors mint az n95 ez azért elég szégyeny a kamera se változott az 5megapixelesek között még jónak mondanám de egy samsung i8500 simán lemossa nem is értem hogy minek nem tettek bele xenon flash-t mint a 6220 classikba vagy az n82-be nekem nagy csalódás volt ez a teló ha ilyen bénákat alkot a nokia akkor a samsung simán jobb lesz na majd várok az n97-re
-
WebSpyder
tag
válasz nokia párti #427 üzenetére
hát nem tudom hogy miért mondjátok hogy lassú teló az N96....
k.-ra nem az... észrevehetően gyorsabb mint az N95 volt 2 sw frissítés után..
alapból amikor nem volt ezen sw frisítés akkor is gyorsabban hozta be a képeket meg a gps is rohadt gyorsan talál műholdat...
nem tudom miért kell fikázni hogy ilyen szar olyan szar... nagyon jó kis teló lett
a videója meg szeb is lett gyönyörű képet ad... N85öt is elvinném de akkor már mind a 2 kéne egyszerre -
Des1gnR
őstag
Hali!
Tudom, hogy az N96-nak külön topikja van (ami szinte halott) ezért gondoltam itt hátha kapok választ:
Szóval van egy N96 klónom ami eddig tökéletesen működött...
Tegnap eladtam és ma reggel amikor bekapcsolták rajta a bluetooth-ot kikapcsolt. (eddig soha nem volt vele ilyen probléma... )
Visszahozta a tulaj, hogy csináljak neki vmit mert mióta ez történt azóta a telefon csak offline módba hajlandó elindulni. Ha teszünk bele sim kártyát és bekapcsoljuk, akkor a hálózat megtalálása után azonnal újraindul.
Offline módban azóta nem található benne a bluetooth menü.
Tudom elég komplikált a problémám, de ha vannak ötleteitek akkor azokat szivesen meghallgatnám illetve kipróbálnám.
Előre is köszönöm.Attila
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
WebSpyder
tag
válasz asadasad22 #430 üzenetére
lehet csak erre volt pénze nem tudhatod
és villogni meg jó vele csak ne nézzünk a belsejébe -
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Ricardo
titán
Már volt róla hír itt az Arénán
Des1gnR: Vidd el a Nokiaklón szervízbe
Viccet félretéve: Keress egy gsm szervízt hátha tudnak vele kezdeni valamit. Gondolom szoftveres lesz a gond , és szerintem kicsi az esély hogy találsz olyan helyet ahol újra tudják húzni, mivel az ilyen telefonokon ki tudja mi fut.
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Huh, de lehangoló hozzászólások
Lenne lehetőségem hozzájutni jó áron egy ilyen gyári független készülékhez, de elég elkeserítő dolgokat olvasok róla.Hozzátenném: mobiltelefon, laptop, stb. vásárlása előtt mindig a PH-n tájékozódom.
80%-ban passzolnak is a dolgok.(OO[IIII][IIII]OO)
-
dag
tag
N82 -őm van jelenleg. Gondoltam lecserélem N96 -ra, de hála nektek kiábrándultam belőle. MM-ben megnéztem a másik esedékes telefont a Samu i8510 -et, azaz megnéztem volna ha a srác nem ráz le azzal a szöveggel hogy lemerült és "nincs hozzá töltője" viszont, az a teló nagyon tetszik csak egyetlen hátrányt találtam benne, az hogy 1-2 naponta kéne töltenem a telót és ehhez nem vagyok hozzá szokva, még akkor se ha az N82 -sem arról híres hogy sokáig bírja na de azért jobb a hatásfoka így döntöttem, várok még az N97 -re valószínűleg és az már döfi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bt infó
tag
Túl nagyok az elvárások szerintem ez a csúcs gép se tud többet mint elődei
A pecsét helye
-
Gallac
senior tag
Halihó! Frissített már ezen a típuson valaki firmwaret?
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Gallac
senior tag
Megpróbáltam a Pannon Wapon keresztül ami a telcsi saját menüjéből érhető el, de azt írja nincsen frissítés....a Pannon lenne ennyire lemaradva
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
zozoo83
tag
Sziasztok, valaki letudná irni hogy egy N82-höz vagy N95-höz képest milyen képet készit a telefon a legujabb firmware-el?
-
BMW-M6power
tag
Sziasztok, én tegnap szereztem egy ilyen kicsikét, és egyenlőre, baromira elvagyok tőle ájulva, élő tv, 16giga memória, egyenlőre nagyon király
Galaxy S10+
-
válasz ,,no name" #445 üzenetére
Így van, csak DVB-H (digitális) sugárzást lehet vele fogni, amiről én csak Budapesten tudok, hogy lenne. Nem tudom a pontos részleteket, az biztos, hogy a BME I épületénél volt vétel.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy N96-ost és az a problémája, hogy az "sms érkezett" jelző kis levél folyamatosan villog neki a képernyőn és nem akarja abbahagyni, már hetek óta...
Szerintetek mi lehet a baja? vmi szoftveres hiba, esetleg valahogy le lehet resetelni? -
PEPE85
senior tag
Nokia N96 tulajokat hol lehet találni? A GPS és a DVB-H funkcionalitása érdekelne.
Watch 4k movies with Netflix :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest